Onze Service

service

Bijkomende diensten:

  • Internationaal verzekerd vervoer van en naar en opslag in NIET-BANCAIRE-VAULTS met concierge service en buiten politiek bereik met de mogelijkheid om de goederen 100% te verzekeren. Ook voor POLTIEK GEWELD (Lloyd's of London).
  • Advies bij aan- en verkopen van goud en zilver: koop je staven of munten? welke munten koop je best en welke niet?
  • begeleiding voor een 2de paspoort en permanente residentie. We hebben een 100% sukses-rate.


Het product van Goldonomic is simpel. Goldonomic geeft u een persoonlijk antwoord op de volgende vragen:

  1. Hoe stel ik mijn spaargeld veilig in tijden van hoge inflatie en deflatie?
  2. Hoe maak ik échte winst in een wereld van dit fiat-geldsysteem?
  3. Waar moet ik mijn vermogen politiek parkeren?
  4. Hoe wordt ik hier door Goldonomic in de PRAKTIJK daadwerkelijk op een persoonlijke manier geholpen?

De goldonomic abonnementsservice is een persoonlijke dienst als geen andere ter wereld en in het Nederlandse taalgebied. Als abonnee krijg je toegang tot een compleet en gebruiksklaar instrumentarium om je vermogen te positioneren, zodat het gewapend is tegen de verdere ontwikkeling van de huidige (hyper-)inflatoire depressie en waarbij het bovendien de vitaliteit behoudt om mee te stappen aan het begin van nieuwe lange termijn trends. Traders moeten wij ontgoochelen: wij zijn niet geinteresseerd in korte termijn marktschommelingen!

Wie abonnee wordt bij Goldonomic heeft recht op de volgende dienstverlening:

Professioneel Onafhankelijk Vermogensbeheer (wij zijn geen beleggingskrantje). We zijn een bedrijf dat persoonlijke contacten met haar klanten hoog in het vaandel draagt, zodat we de juiste beleggingen kunnen adviseren. Met ons team zult u de simpele hoffelijkheid en traditionele waarden van vroeger herontdekken. Omdat onze firma klein is, kunnen we u individuele aandacht geven en uw vragen vlug beantwoorden.

Met ons team zult u de simpele hoffelijkheid en traditionele waarden van vroeger herontdekken. Voor volledige transparantie bij uw beleggingen, en de mogelijkheid te investeren in activa die andere makelaars en banken vermijden, zoals energie, agri en edelmetalen, bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden verschillende opties aan voor klanten die zoeken naar een contraire, op waarde gebaseerde, middellange- tot langetermijn aanpak die antwoord biedt op globale gebeurtenissen en macro-economische trends.

envelopeVoor persoonlijk advies bereikt u ons op tel. +1 (772) 905-2491, of skype (francisschutte). In een eerste verkennend gesprek noteren wij uw noden en wensen, de vervolgde afspraak dient voor het advies op maat. Via skype zijn wij snel en gemakkelijk te bereiken.

Technische analyze

Francis D. Schutte, één van de allereerste technische analisten van België met +45 jaar internationale ervaring in de financiele wereld, verzorgt de abonneesecties waarin de prijskoersen van de belangrijke aandelenindexen, valuta's, en grondstoffenklassen op regelmatige basis kundig geanalyseerd worden. Dit maakt strategisch investeren mogelijk, waardoor je in en uit investeringen kan stappen op de meest gunstige momenten.

pinAlleen de technische analyses en de mogelijkheid tot persoonlijk contakt maken al dat je investering in het Goldonomic-abonnement meer dan zijn geld waard is.

Modelportfolio (wordt slechts enkele keren per jaar bijgewerkt)

In de Goldonomic modelportfolio's staan onze belangrijkste aandelenposities weergegeven. We hebben een conservatieve portefeuille en een junior portefeuille. Het gaat hier om aandelen die u niet zult vinden bij de banken en hun adviseurs. Onze prestaties waren gemiddeld 14% winst per jaar voor de conservatieve portefeuille (start jan. '05), en 139% winst op jaarbasis voor de junior portefeuille (start aug. '09—begin dec. '10). Uiteraard zijn er nu en dan afwijkingen, wij zijn niet vrij van fouten. Echter als je de 'vijver' om te vissen (investeren) met grote zorg uitkiest, blijven de verliezen beperkt en is blijft de koopkracht van het portfolio te allen tijde veilig. Sinds 1980 boekt Goldonomic gemiddeld een rendement van 20% (de archieven die teruglopen tot 2004 zijn een goed bewijs).

Dagelijkse actualisaties

Op de Goldonomic site krijg je van maandag tot vrijdag een breed en actueel overzicht van wat gebeurt in de wereldeconomie, met het oog op belangrijke geopolitieke evoluties, schuivende valuta's (inflatie), en het behoud van persoonlijke en fiscale vrijheid. De waarde voor de abonnees van deze publiek toegankelijke updates ligt erin dat de berichten geregeld linken naar evoluties die waarneembaar zijn in de technische analyses. Zo krijgt u ook langs deze weg inzicht in hoe uw portefeuille te structureren voor behoud en toename van koopkracht in de kritieke tijden van vandaag. Onze analyses zijn absoluut neutraal omdat wij losstaan van elke Bank/broker/beleggingsinstelling/onroerend goed broker en geen publiciteit toelaten op de site.

Bonusdossiers

Soms is een technische analyse alleen niet genoeg, en moet er wat dieper gegraven worden. Vooral inzake fundamentele analyse is gedegen onderzoek nodig. Is vastgoed nu bijvoorbeeld duur? En zo ja waarom? En hoe kunt u zich beschermen tegen de gevolgen van hyperinflatie? De Goldonomic gids voor behoud van koopkracht geeft u bijvoorbeeld een algemene leiddraad om zelfstandig uw vermogen te structureren en veilig te verankeren. De gehele service van goldonomic is rond deze visie gebouwd, wat tevens onze kracht is: de koopadviezen van aandelen zijn een concrete invulling van een solide raamwerk om de koopkracht van je vermogen te behouden. Dit is maar één van de vele bonusdossiers die onze abonnees kunnen inkijken.

Extra voor wie dit wenst: Dossier 'Goud en de Euro' (38p.)

Ons exclusieve dossier 'Goud en de Euro' is een must voor ieder die wil begrijpen waarin hij belegt als hij goud of euro's koopt. Het dossier telt liefst 38 pagina's en zit boordevol informatie die in het Nederlandse taalgebied nergens te vinden is. Eens je ons dossier gelezen hebt, dan weet je meer over de euro en over goud dan 99% van de beleggers—dat garanderen we je. Het is de kennis die je het vertrouwen zal geven om te doen wat nodig is om je koopkracht te beschermen en te doen toenemen in de maanden en jaren die komen. Download hier de korte inhoud.

klik hier om te abonneren

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."
Cron Job Starts