31
mei
2014

NIEUWS MEI 2014 (publiek)

Het loont om naar de markten te kijken van op een (HISTORISCHE) AFSTAND

Weekend editie


 

 zie update voor maandag  1 juni

 

Kennismakingsaanbod jaarabonnement tot 15 juni aan uitzonderlijke voorwaarden ! Wees voorbereid.....voor het te laat is.....klik hier voor meer info

 

 


Friday May 30, 2014 -  if you sell your physical gold, where will you invest your savings in!?


Updated sections:

"With real estate so overvalued, and silver so undervalued, chances are that they will both overshoot to the opposite extreme, before reverting to the mean.

What that means for you is that you now have a very rare chance to become very wealthy very quickly by simply taking advantage of economic cycles and the wealth transfer they create."

- Mike Maloney, Guide to Investing in Gold & Silver - Page 154

Silver Money and Inflation:


Repatriating Gold: the Germans Government did it, the Austrian Government did it, Chavez did it, Finland does it, Switzerland does it, The Netherlands do it…..and you are NOT buying Physical Gold ?? you must be crazy..

And conspiracy has become a FACT….and they are doing it because there is a shortage of PHYSICAL gold….

it all unfolds under your eyes,…but you are doing nothing…are you crazy? or is it complacency?

Important Technicals: see subscriber's section

 

Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


Donderdag 29 mei 2014 - Aandelenmarkten en boodschappen stijgen om dezelfde reden - als je zit te wachten tot goud omhoog gaat ,  begrijp je niets ....


..........over goud manipulatie en wanneer het zal eindigen , zegt Rickards: " Het zal eindigen wanneer het fysiek tekort het punt heeft bereikt dat iemand niet kan leveren en op dat moment  zal er een koop paniek zijn. Er zou een aankoop paniek,  of wat sommige mensen noemen een vraag schok, kunnen zijn . Een van de dingen die ik zei over goud manipulatie is als ik de manipulator ben , zou ik beschaamd zijn op dit punt. De goud manipulatie is duidelijk . Het bewijs komt vanuit alle richtingen . . . . De manipulatie is duidelijk . Wanneer zal het eindigen? Het zal eindigen wanneer er een fysiek tekort is dat ergens verschijnt of het zal eindigen met een short squeeze . "(Zie videoclip gisteren/update woensdag ) De volatiliteit van de Goud -sector wordt versterkt door Goud EFT 's (GLD ) die traditioneel worden gekocht en in eigendom zijn van de kleine emotionele belegger . Slimme beleggers hebben " fysiek goud " en houden deze buiten politiek bereik ....

Net zoals de London Gold Pool uit elkaar viel in maart 1967 , zo zal ook deze Gold Pool uit elkaar vallen ( op dat moment steeg goud van $ 35 naar $ 204 in een kwestie van jaren + 583 %... en piekte op $ 850 in 1981 )

De daling van de ETF Goud en Zilver posities vertegenwoordigen een aanzienlijke tegenwind van de prijzen, zelfs vorig jaar toen de fysieke vraag hoog bleef . Wanneer  ETF's worden verkocht brengen deze fysiek goud in de markt en dat is precies wat de bullion banken willen / nodig hebben . Ze hebben goud geleverd dat niet van hen was om te verkopen ( fractional reserve banking werkt ook met goud) en dit is één van de manieren waarop ze hun " shorts " in het fysieke in groot formaat afsluiten. Ongeacht lijkt $ 1200 een cruciaal niveau als we $ 1000 niet even gaan zien in een korte periode . De variërend prijs actie zou iets anders kunnen zeggen maar kijk eens naar de grafiek ondersteboven en vraag u af of u een koper of een verkoper zou zijn .

De enige waardevolle speculatieve potentiële rendement investeringen op dit moment zijn de mijnbouw aandelen .

Producenten - of scheppers van nieuwe rijkdom - verhuizen naar de staten waar ze goed worden behandeld en verlaten de staten waar ze slecht worden behandeld. De cover van de 2014 editie van Rich States , Poor States zegt het volledig: het schone , levendige stadsbeeld in Charlotte , North Carolina ( gerangschikt 6 ) wordt afgewisseld met een afbrokkelende , lege , bezaaide straat in Chicago , Illinois ( gerangschikt 48e ) . Ondernemers en kapitaal verlaten Argentinië , Venezuela , maar ook Europa , Canada en de Verenigde Staten voor "safe heavens" zoals Panama .... Hoe agressiever het beleid om de rijkdom van de productiekrachten weg te nemen ... hoe meer mensen en bedrijven weggaan om te voorkomen dat ze worden beroofd door de regering(en), stadsbestuur,...

Politici die " ... geloofden dat ze een ' eerlijker ' staat zou kunnen creëren door het verhogen van belastingen op bedrijven en productieve individuen en herverdeling van rijkdom voor hun favoriete politieke achterban , met name de vakbonden van de publieke sector....." Door dit te doen hebben ze de kip die de gouden eieren heeft gelegd gedood.

De eindwaarde van de USD $ zal, net als de andere Fiat papiergeld, NUL zijn ! Papiergeld overleefde historisch nooit meer dan 50 tot 70 jaar . We zijn dicht bij het punt waar het huidige systeem breekt en derivaten een veel grotere rol zullen kunnen spelen dan de meeste mensen denken . Ook is het totaal onbelangrijk of de prijs van goud omhoog of recht omlaag gaat . Goud is je reddingsboot om te overleven ... HET IS GEEN SPECULATIE !!!

 

 

Belangrijke Technicals :

 

  see subscriber's sections

Nu uitzonderlijk kennismakingsaanbod jaarabonnement met winst potentieel van meer dan 100% (AANBOD GELDIG TOT 31 MEI 2014) klik  hier voor meer info

Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


Woensdag 28 mei 2014 - De prijs van goud zal omhoog gaan wanneer niemand gelooft dat het nog kan!


Geactualiseerde secties : $ - Goud, Goud & Zilver Majors ,

Weet je wat Vertigo is ? Dit is precies wat zij die hebben geïnvesteerd in de Goud -sector voelen . Een gevaarlijke onwerkelijk luchtspiegeling . Gisteren was een optie expiratie op de Comex voor de edelmetalen , voor de belangrijke juni contracten . De metalen werden geraakt in een ' mini - puke ' op de wijze van de Barclay's digitale opties boogie woogie in twee stappen . Er is niets veranderd .. ze zullen het opnieuw proberen !

Katastrofische gevolgen kunnen sneller komen dan verwacht. De financiële wereld zit in een labiel evenwicht en overheden hebben een full-time baan om het systeem in leven te houden. De kleinste fout kan het doen crashen!

 " Het is het ding dat je niet zal zien aankomen dat het systeem neer zal halen . Er gebeuren dingen veel sneller dan wat beleggers verwachten . "

 

Belangrijke Technicals :

                        zie abonnee sectie

Nu uitzonderlijk kennismakingsaanbod jaarabonnement met winst potentieel van meer dan 100% (AANBOD GELDIG TOT 31 MEI 2014) klik  hier voor meer info

Copyright 2014 , All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd , gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic


Dinsdag 27 mei 2014 - De prijs van goud zal omhoog gaan wanneer de tijd om is !


riggingUpdated sections: Gold & Silver majors , Gold Objectives , $ Goud

 

Europa zag een aardverschuiving van de anti-EU en extreem rechtse partijen. Dit was te verwachten. Veel Europeanen hebben genoeg van de domme manier waarop het continent wordt gerund: stijgende werkloosheid, stijgende faillissementen, toenemende immigratie, .... in Nederland komen er 4.000 immigranten binnen per maand. In Italië komen immigranten binnengevallen uit Afrika over zee. De situatie in het Verenigd Koninkrijk is niet beter .... Ze kunnen niet meer omgaan met de grote aantallen en hebben besloten om ze gewoon binnen te laten ... NATIONALISME wordt wakker!

Een belangrijk punt van zorg is dat de traditionele partijen nog steeds de meerderheid hebben en dat als gevolg hiervan weing kan of zal veranderen ....

Is een eerlijk financieel analist / adviseur geacht te weten wanneer deze boeven de markt manipuleren ? Als ze proberen om de prijs van goud laag te houden , zodat mensen blijven geloven in waardeloze Fiat Money , geeft je toe en verkoop uw posities .... of ga je tegen de stroom in en koop je fysiek goud , omdat dit de logica is ... of zal je u laten wegjagen en blijf je in Papier / Digital geld en Obligaties ?

Barclay's hit with £26m fine over gold fix. A shadow has been cast over another key global financial benchmark after UK regulators found that a Barclay's trader had manipulated the London gold fix that is used to value billions of dollars of derivatives contracts annually. The UK’s Financial Conduct Authority fined the British bank £26m on Friday and reprimanded it for nine years of lax controls for its failure to rein in an options trader who in 2012 drove the gold price lower to avoid paying £2.3m to one of the lender’s clients...more

Tijdens de jaren 1960 werd het op een gegeven moment duidelijk dat de prijs van goud werd gemanipuleerd door de Goud pool. Het was de tijd waarin grote banken miljarden verloren omdat ze hun posities niet konden liquideren en geen goud konden leveren. Dit was het moment toen de prijs van goud enorm begon te stijgen en autoriteiten een Bank holiday instelden.... waarna goud bleef stijgen tot $ 850 per ounce .

Belangrijk is om te onthouden dat manipulatie nooit kan en nooit een trend zal omkeren : een stier trend zal een stier trend blijven en een beer trend zal een beer trend blijven in dit geval !

"Als je ziet dat om te produceren, je toestemming nodig hebt van mensen die niets produceren;  als je ziet dat geld stroomt naar degenen die niet handelen in goederen, maar in gunsten;
als je ziet dat mensen gemakkelijker rijk worden door omkoping dan door werk, en uw wetten u niet langer beschermen tegen hen, maar hen beschermen tegen u, dan weet u dat je samenleving ten dode is opgeschreven. "

Ayn Rand

 Opmerking :

 •  Canadese en Amerikaanse banken hebben de prijs van goud en zilver aandelen gemanipuleerd .... verhaal wordt vervolgd ..
 •  Deutsche Bank , JP Morgan , HSBC , Goldman Sachs ... manipuleerden ook de goudmarkt ... BIG TIME !

 De katastrofische gevolgen kunnen sneller komen dan verwacht

zie video in de abonnee sectie

Belangrijke Fundamentals :

zie abonnee sectie

Belangrijke Technicals :

zie abonnee sectie

 

Nu uitzonderlijk kennismakingsaanbod jaarabonnement met winst potentieel van meer dan 100% (AANBOD GELDIG TOT 31 MEI 2014) klik  hier voor meer info

 

Copyright 2014 , All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd , gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic


Maandag 26 mei 2014 - Rechten, plichten en belastingen


Let op ! Op dit moment heeft u nog steeds het volgende recht : HET RECHT OM TE VERTREKKEN ! Lees de mogelijkheden op de website in de abonnee sectie !

Kennismakingsaanbod jaarabonnement geldig tot 31 mei aan uitzonderlijke voorwaarden ! Wees voorbereid.....voor het te laat is !

Hieronder de lijst van nieuwe belastingen en belastingverhogingen in België, die ingevoerd is door de regering Di Rupo in België :

 1. Invoering van de Fairness taks
 2. Eenmalige belasting op aanvullende individuele pensioentoezeggingen 1,75 %
 3. Belasting op meerwaarden op aandelen in vennootschap
 4. Miserietaks: verdeelrecht (registratierecht ) is van 1 % naar 2,5 % gegaan
 5. Vast recht inzake registratierechten is verdubbeld
 6. Daling percentages voor investeringsaftrek met één punt
 7. Liquidatiebonus belasting van 10 % naar  25 %
 8. Centraal aanspreekpunt  bankgegevens rekeningen met zicht op vermogensbelasting
 9. Roerende voorheffing op interesten van 15 % naar 25 %
 10. Afschaffing van de verminderde roerende voorheffing op dividenden van VVPR aandelen: van 15 % naar 25 %
 11. Schrapping vrijstellingsregeling ontslagvergoedingen ten belope van 850,00€
 12. Verlaging maximumbedrag aftrekbare dienstencheques
 13. Opheffing bankgeheim
 14. Zware en onnodig complexe belasting op privé-gebruik bedrijfswagens die niets opgebracht heeft en vooral Vlaanderen geraakt heeft
 15. Zware belasting op  voordelen alle aard woning
 16. Wyninckxbijdrage op stortingen groepsverzekering
 17. Heksenjacht met aanslag geheime commissielonen
 18. Invoering BTW op erelonen advocaten en notarissen
 19. Inperking belastingvermindering energiebesparende uitgaven : enkel nog isolatie van daken aftrekbaar, geen aftrek meer voor vernieuwde verwarmingsketels, dubbele beglazing, zonnepanelen
 20. Vermindering van de belastingvermindering voor giften (max 45 %)
 21. Bijkomende heffing van 4 % op bepaalde roerende inkomsten
 22. Aftrek voor kinderopvang wordt vervangen door belastingvermindering (nadelig)
 23. Afschaffing van de BTW vermindering tot  6 % op de eerste schijf van 50.000 € bij nieuwbouw
 24. Pensioensparen: vroeger tss 30en40%, nu vlak tarief 30%; terwijl taxatie nog steeds op fictief inkomen van 4,75% per jaar (terwijl rente gedaald is)
 25. Vermindering beroepskosten bedrijfsleider: voor  aanslagjaar 2010: 5% tot 3.590,00 maximum ; voor aanslagjaar  2011 nog slechts 3% tot maximum 2.150,00 terwijl alle voordelen veel zwaarder belast wordt
 26. Thin cap: 1/7 werd 1/5 voor tussengroepleningen
 27. Notionele intrestaftrek: daling (inperking tot 3% maximum + niet meer overdraagbaar).
 28. Btw op televisie: van 12 % naar 21%
 29. Korting op aankoop milieuvriendelijke wagen afgeschaft
 30. Taks levensverzekeringspolissen van 1,1% naar 2%
 31. Daling van bedrag voor contante betalingen.
 32. Verdubbeling niet-proportionele btw-boetes
 33. Een belasting op de omzetting van aandelen aan toonder in gedematerialiseerde aandelen of nominatieve aandelen
 34. 17% van het voordeel alle aard van de bedrijfswagens wordt nog eens extra belast in  de vennootschap
 35. Dienstencheques: maximumbedrag verlaagd van 2.720,00 € naar 1.380,00 € per persoon.  De kostprijs van de dienstencheque is eveneens verhoogd van 8,5 € naar 9 € voor de eerste 400 cheques en van 9,5 € naar 10 € voor de volgende 100. In 2009 kostte een dienstencheque nog maar 7,5 €.
 36. Beurstaks wordt verhoogd met 30 %
 37. Niet-recurrente resultaatgebonden voordelen ondergaan een solidariteitsheffing van 13,07 % plus de 33 % werkgeversbijdragen die eerst voorzien waren.

Liquideer uw vennootschap voor 1 oktober 2014 aan 10 %! Ook als er een pand in zit!
In dit verband nog een extra tip en dan 'Hit the road Jack and don't you come back no more, no more...'.

U wilt dus uw BVBA vereffenen voor 1 oktober 2014 anders is er de jaloezietaks van 25%. Maar u heeft één probleem er zit nog een pand in de vennootschap dat u niet zo maar eventjes snel verkocht krijgt. Dus u gaat mogelijk de deadline van 1 oktober niet halen!

Tip

Wist u dat u in het kader van de vereffening het gebouw 'in natura' aan u kunt laten toekomen. Vervolgens kan u het gebouw rustig naar u privé laten toe komen. U heeft zo rustig de tijd het pand te

verkopen. Zo bent u er zeker van dat u slechts 10% roerende voorheffing gaat betalen!

Let op!

Laat de marktwaarde van het pand onderbouwen in een schattingsverslag. In vele gevallen zal u ook slechts 50 EUR 'vast recht' betalen en geen 10% registratierechten. Doen dus! Snel want de communisten komen eraan!

 

Let op ! Op dit moment heeft u nog steeds het volgende recht : HET RECHT OM TE VERTREKKEN ! Lees de mogelijkheden op de website in de abonnee sectie ! Bescherm uw vermogen, hoe klein of hoe groot het ook is !

Kennismakingsaanbod jaarabonnement geldig tot 31 mei aan uitzonderlijke voorwaarden ! Wees voorbereid.....voor het te laat is

 


Vrijdag 23 mei 2014 - maandag is Memorial Day in de VS en EU - verkiezingen op zondag


ueccp

Updated secties : Platina , Obligaties VS en Duitsland , Treasuries in de EU - zone , € - Goud , £ -Gold ,

De EU - zone is terecht gekomen in een communistisch regime en de VS leeft een socialistisch regime dat langzaam naar het communisme aan het glijden is . Mensen en Democratie verlangen naar brood en spelen of hulp van de regeringsleiders van de baarmoeder naar de doodskist . Alles moet gratis worden . De zwaksten onder ons krijgen meer rechten dan de sterkste . Afwijkingen worden geaccepteerd als normaal . Zorgwekkend is dat naarmate de depressie dieper wordt deze trend zal versnellen . Dat is tot al het KAPITAAL is gaan lopen of is verbruikt en alle ondernemers uit het " het systeem " zijn gevlucht .

Overheden diep in de schuld en effectief insolvente banken kunnen zich geen deflatoire schok veroorloven. Het vormt een existentiële bedreiging voor de financiën van de gevestigde overheden en de voortdurende aanwezigheid van het unreserved banksysteem .

Financiële Markten haten onzekerheid en daarom zal er niet veel gebeuren tot na Memorial Day en de komende EU - verkiezingen . De EU - verkiezingen zijn niets meer dan rookgordijnen gebruikt door de autoriteiten om de illusie te creëren dat we een democratie hebben.

Het patroon is dat men zijn aandelen zou moet verkopen op Memorial Day en terugkopen op Labor day ( in september ) . Omdat we leven in een paradigmaverschuiving , kan het goed zijn dat voor het moment wij geen enkele correctie zullen zien : markten zullen blijven stijgen zolang geld wordt gedrukt. Of dit gebeurt door de Rente richting nul te duwen of deze negatief te duwen en / of doorkwantitatieve versoepeling maakt geen enkel verschil. Let op : we weten allemaal dat tapering niets anders is dan een grap en een ander rook gordijn , of niet soms ?

Belastingontwijking is een volstrekt legitiem en legaal gedrag.

Inflatie is het instrument bij uitstek gebruikt door de regering om te stelen van de ongeschoolde lagere en middenklassen ...

Belangrijke Fundamentals :

 • zie abonnee sectie

Belangrijke Technicals :

 • zie abonnee sectie

Indien geen breaking nieuws zal de volgende update dinsdag of woensdag worden geplaatst. Abonnees zullen zoals gewoonlijk per email op de hoogte worden gehouden.

Nu uitzonderlijk kennismakingsaanbod jaarabonnement met winst potentieel van meer dan 100% (AANBOD GELDIG TOT 31 MEI 2014) klik op hier voor meer info

Copyright 2014 , All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd , gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic


Donderdag 22 mei 2014 - De Gold Cartel is echt wanhopig en dat weten ze


Geactualiseerde secties : Zilver , $ GOUD 

De beurs is gevuld met mensen die van alles de prijs weten, maar van niets de waarde . - Philip Fisher .

De financiële markten en de wereld is gevuld met mensen die alles van horen zeggen kennen, maar uiteindelijk niets weten . - Francis Schutte

Over Oorlog , de potentiële 2014 Dollar ineenstorting , Goudprijs die Parabolisch kan gaan en meer  ... Financieel analist Charles Nenner bestudeerde cycli van de afgelopen drie decennia om alle belangrijke markten te voorspellen. Q : Maakt al de wereldwijde manipulatie van de markten een verschil voor de timing van de cycli?  Nenner zegt: "Het maakt niets uit ... al deze dingen hebben niets te maken met de manier waarop de markten zich gedragen. Ze maken deel uit van het gedrag van de markt.".... "Greenspan en zijn jongens waren deel van de markt... Dus, als het zo zou zijn dat je de markten kon manipuleren, dan kunnen we ze niet voorspellen, en aangezien we voorspellen met veel succes,  blijkt er geen enkele invloed."

 zie verder in de abonnee sectie

 

chinese house

 The Chinese Vastgoedmarkt implodeert en wanbetalingen gaan door het dak.   De leegstand in Zhengzhou is een verbazingwekkende 23 % . Huizen verkoop in China daalde afgelopen maand met 18% , in niet geringe mate te wijten aan strengere kredietvoorwaarden . Ontwikkelaars hebben geprobeerd om hun inventaris te liquideren door het aanbieden van geen geld voorschotten ... hun eigen wanhoop tactiek . Maar het werkt niet . In het begin van mei, verkoop van nieuwe woningen in heel China's 54 grootste steden waren 47 % lager dan vorig jaar . Als niemand weet wanneer , hoe en waar hij doodgaat , niemand weet wanneer , hoe en waar de finale zal worden gespeeld . Het kan een lange terminale ziekte zijn, het kan plotseling zijn of het kan ook beide zijn . Wat we nu weten is dat er tal van mijnen zijn die kunnen ontploffen en op elk moment het proces starten. Beter voorbereid zijn ... dan aankomen wanneer het te laat is.

 

Belangrijke Fundamentals:zie abonnee sectie

Nu uitzonderlijk kennismakingsaanbod jaarabonnement met winst potentieel van meer dan 100%

20 % korting op de normale abonnementsprijs

volledige toegang tot de geregistreerde secties

Belangrijke technicals en technische analyses

Kooptips van aandelen met een winstpotentieel van + 100%

Hoe kan ik mijn vermogen beschermen ?

Vermogen allocatie en diversifiëring

Dagelijks updates en tips

Hoe krijg ik een 2de passpoort en wat zijn de voordelen ?

Wat met vastgoed ?

en nog veel meer...

Normale abonnementsprijs 675 $ .   Nu 395 € voor een jaarabonnement !!!

AANBOD GELDIG TOT 31 MEI 2014

1. Overschrijving van 395 euro op rekening Goldonomic/Francis Schutte

IBAN  BE28 7380 3220 3820    BIC / SWIFT  KREDBEBB        mededeling  KENNISMAKINGSAANBOD + UW NAAM

&

2. stuur ons een email ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) met uw gegevens :

Naam en Voornaam  /  Volledig adres /  Email  /  Tel/gsm nummer+ een kopie van uw betalingsbewijs

Na ontvangst van uw email met uw gegevens en kopie betalingsbewijs krijgt u per kerende email uw inlog gegevens

 

Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


Woensdag 21 mei  2014 -De centrale banken ( FED ) zijn de grootste oplichters in de wereld -


 swissEUUpdated sections: Ruwe Olie prijs , Steenkool , Landbouwproducten , Copper & Platinum , Long Term Commodity grafieken , Commodities uitgedrukt in Goud , Inflation Index

Dit geval toont aan dat geen enkele financiële instelling , ongeacht de grootte of wereldwijde bereik , boven de wet staat. Het duidt ook het einde aan van genummerde rekeningen in Zwitserland ,Liechtenstein , Andorra , Monaco , Luxemburg ...

WASHINGTON / NEW YORK / ZÜRICH (ANP ) - Credit Suisse werd de grootste bank in 20 jaar om schuldig te pleiten aan een Amerikaanse strafvervolging, en zal een boete betalen van 2,5 miljard betalen aan de autoriteiten voor het helpen ontduiken van de Amerikanen belastingen, zie procureur-generaal Eric Holder . Maar de Zwitserse bank ontsnapte aan het ergste, het topmanagement bleef op zijn plaats en de New York state bank regulator zei dat zij had besloten de licentie van de bank niet in te trekken . Amerikaanse aanklager zei dat de bank klanten had geholpen om de Amerikaanse fiscus te misleiden.

1913 is de verjaardag van de FED (Federal Reserve). Sinds die dag vervalst de FED ( Authorities ) dollars in het voordeel van de regering (en). Sinds die dag geeft de FED en de meest centrale banken dollars uit ( fiat papiergeld ) op Goud dat het nooit heeft gehad en nooit zal hebben . Tot 1913 was een ounce goud $ 20,67 per ounce waard . In 1934 heeft Roosevelt beslist dat de prijs van goud $ 35 per ounce was. Door deze daad , stal hij doelbewust  41 % van de waarde van ieders dollars ... in het voordeel van de overheid .

no clothes1

1944 is de verjaardag van de Gold Pool.Onder de overeenkomst van Bretton Woods , kon alleen de VS- regering papieren dollars inwisselen voor goud tegen een tarief van $ 35 per ounce . In 1969 begon goud uit de schatkist te verdwijnen . In 1969 verhoogde Nixon eerst de prijs van goud naar $ 38 per ounce en toens deze poging mislukte sloot Nixon het goud venster in 1971 . Daarom is de VS-dollar , maar ook vele andere valuta, waardeloos Fiat Papier geworden . De keizer heeft geen kleren aan ! Het resultaat van deze overval is dat groei en welvaart zijn gedood en de financiële en economische systemen instabiel zijn worden . 1981 steeg Goud naar $ 850 ... Onder Reagan , verhoogde Volcker de rente naar dubbele cijfer niveaus en de VS- Dollar werd gered . In het 3de kwartaal van 2004 echter is een nieuwe seculaire bull trend geboren ... deze stier nam goud naar $ 1920 per ounce en zelfs met DERIVATIVES werd het moeilijker en moeilijker om de prijs  te manipuleren.... De laatste slag werd echter uitgevochten in 2011 en Autoriteiten slaagden, in gezamenlijke inspanning met banken en centrale banken, om de prijs van goud tot zijn gemiddelde marginale productiekosten omlaag te brengen ....

De echte prijs van de DOW JONES IND . is niet 16.500 maar 245 !

( zie tabel in de update van gisteren )

De prijs van de Dow Jones , SP500 , Footsie , DAX , SMI , enz. .. blijft zeer hoog ten opzichte van een normale opbrengst, Prijs / winstverhouding , prijs/boek verhouding, .... zie indexen uitgedrukt in echt geld of goud : dit is een Seculier Bear Trend en we hebben een lange weg te gaan ...

 

                      Belangrijke Technicals :

                                                         zie abonnee sectie

Uitzonderlijk kennismakingsaanbod jaarabonnement met winst potentieel van meer dan 100%

Neem nu een jaarabonnement tegen uitzonderlijke kennismakingsvoorwaarden
 • 20 % korting op de normale abonnementsprijs
 • volledige toegang tot de geregistreerde secties
 • Belangrijke technicals en technische analyses
 • Kooptips van aandelen met een winstpotentieel van + 100%
 • Hoe kan ik mijn vermogen beschermen
 • Vermogen allocatie en diversifiëring
 • Dagelijks updates en tips
 • Hoe krijg ik een 2de passpoort en wat zijn de voordelen
 • Wat met vastgoed
 • en nog veel meer...

Normale abonnementsprijs 675 $ .   Nu 395 € voor een jaarabonnement !!!

AANBOD GELDIG TOT 31 MEI 2014

1. Overschrijving van 395 euro op rekening Goldonomic/Francis Schutte

 • IBAN  BE28 7380 3220 3820 
 •    BIC / SWIFT  KREDBEBB    
 •     mededeling  KENNISMAKINGSAANBOD + UW NAAM

&

2. stuur ons een email ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) met uw gegevens :

Naam en Voornaam  /  Volledig adres /  Email  /  Tel/gsm nummer+ een kopie van uw betalingsbewijs

Na ontvangst van uw email met uw gegevens en kopie betalingsbewijs krijgt u per kerende email uw inlog gegevens

 

Copyright 2014 , All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd , gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic . 

 


Dinsdag 20 mei 2014 - Enorme verkoop van de dollar zal de trigger zijn voor hyperinflatie.


Geactualiseerde secties : Bank & Finacieële aandelen, Goud & Zilver juniors

John Williams [Shadow Statistics] zegt dat de regeringen de economische cijfers optuigen  , en het geeft een verkeerde indruk van herstel . Wanneer u alle boekhoudkundige trucs gaat verwijderen , zegt Williams : " Beginnend met de recessie die begon einde van 2007 .... in werkelijkheid was het meer een duik en dan stagnatie .... Wat we zien is dat we stagneren en stuiteren op de bodem en misschien een beetje hoger , maar we zijn weer naar beneden aan het draaien. De reden hiervoor is dat de consument wordt vastgebonden en niet de liquiditeit heeft om de groei van de consumptie van brandstof te voorzien. Gemiddelde gezinsinkomen , na aftrek van de inflatie , is zo laag als het was in 1967 . De gemiddelde man blijft de inflatie niet voor. Decennia lang kon je verbruiken van de toekomst door meer geld te lenen en je schuld uit te breiden. Dat alles ontplofte in 2007 en 2008 . Nu bent u niet meer in de mogelijkheid om geld te lenen op de manier waarop u het gewoon was, en zonder dat , is er geen manier dat consumptie sneller kan groeien dan de inflatie .... Er is geen manier dat je een positieve duurzame groei van de economie kan hebben zonder dat de consumenten gezond zijn . Het gaat gewoon niet gebeuren."

 

 

Belangrijke Technicals :

                       zie abonnee sectie

Uitzonderlijk kennismakingsaanbod jaarabonnement met winst potentieel van meer dan 100%

Neem nu een jaarabonnement tegen uitzonderlijke kennismakingsvoorwaarden
 • 20 % korting op de normale abonnementsprijs
 • volledige toegang tot de geregistreerde secties
 • Belangrijke technicals en technische analyses
 • Kooptips van aandelen met een winstpotentieel van + 100%
 • Hoe kan ik mijn vermogen beschermen
 • Vermogen allocatie en diversifiëring
 • Dagelijks updates en tips
 • Hoe krijg ik een 2de passpoort en wat zijn de voordelen
 • Wat met vastgoed
 • en nog veel meer...

Normale abonnementsprijs 675 $ .   Nu 395 € voor een jaarabonnement !!!

AANBOD GELDIG TOT 31 MEI 2014

1. Overschrijving van 395 euro op rekening Goldonomic/Francis Schutte

 • IBAN  BE28 7380 3220 3820 
 •    BIC / SWIFT  KREDBEBB    
 •     mededeling  KENNISMAKINGSAANBOD + UW NAAM

&

2. stuur ons een email ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) met uw gegevens :

Naam en Voornaam  /  Volledig adres /  Email  /  Tel/gsm nummer+ een kopie van uw betalingsbewijs

Na ontvangst van uw email met uw gegevens en kopie betalingsbewijs krijgt u per kerende email uw inlog gegevens

 

Copyright 2014 , All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd , gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic .


Maandag 19 mei 2014 - Te veel schulden leiden altijd tot een faillissement ... alleen als eigenaar van een bank kan dat worden uitgesteld -


Updated sections:

De economische en financiële experts Matthias Friedrich Weik en Marc hebben een vervolg geschreven , " The Crash is de oplossing . " Hier geven ze praktische tips over hoe we onszelf zo goed mogelijk kunnen beschermen voor de volgende ,  volgens hen,  onvermijdelijke ineenstorting ....[Ik ben het niet eens met alles de schrijvers publiceren ...! Hun onderzoek over aandelen is onjuist: hoewel we een zware crash hadden, aandelen herstelden 3/4 van hun verliezen binnen de 6 maanden. Vandaar dat degenen die het geld / goud  hadden om aandelen te kopen tijdens de crash zijn allemaal extreem rijk geworden - dezelfde opmerking voor degenen die tijdens de crash van 1987 aandelen hebben gekocht]

Veel gewone mensen horen liever niets over een mogelijke crash want het maakt hen bang dat ze misschien alles zullen verliezen. Volgens Weik en Friedrich is deze vrees gerechtvaardigd  en wordt grotendeels veroorzaakt door de politiek waar bestaande overeenkomsten en verdragen zijn gebroken,  miljarden zijn in falende banken gestopt en juridische voorbereidingen zijn getroffen voor Bail - in operaties .  Degenen die hun spaargeld niet uit politiek bereik verplaatsen zullen het uiteindelijk ALLEMAAL VERLIEZEN! Denk aan de Tempeliers die werden gearresteerd en gemarteld zodat Filip le Beau hun goud kon grijpen.

Volgens de auteurs is het inderdaad hoog tijd dat de mensen beginnen met de voorbereiding , want uiteindelijke komt de crash. " Degenen die geloven dat ons financiële systeem en de euro / dollar / valuta zullen blijven bestaan tot hun pensioen moeten niets veranderen . Maar als je door de gegeven feiten van ons daar niet zeker van bent , dan moet u onmiddellijk actie ondernemen."

1 . Wees vrij van schulden ! Banken zijn sneller bij faillissementen dan jij je koffers kan pakken . Ook, in tijden van crisis , worden schulden en rente tarieven normaal bijgesteld naar nieuwe reële niveau's. Alleen regeringen profiteren van de inflatie en hyperinflatie .

2 . Van Waardeloos Fiat Paper contracten / waarde naar Real Assets . We zijn aan het einde van het papieren tijdperk . De traditionele beleggingen van de laatste 50 , 60 jaar , zoals ( bouw- ) sparen , kapitaal / levensverzekeringen , pensioenfondsen , beleggingsfondsen , enz. , moeten worden verkocht .

Tijdens de Grote Depressie van de jaren '30 was de dollar op basis van Goud . Vandaag de dag , daar de goud standaard er niet meer is , zal de volgende klap nog moeilijker zijn. In 2001 in Argentinië verloren mensen ongeveer 70% van al hun bezittingen . Tijdens de valuta hervorming van 1948 verloren de Duitsers 81 % tot 93,5 % van hun rijkdom .

Mensen moeten dus overschakelen van papier naar reële activa . Hoewel deze zullen in waarde schommelen , hebben ze hun nut bewezen in tijden van crisis in de laatste 1000 jaar .

Vastgoed is de negatieve uitzondering. De geschiedenis laat zien dat het elke keer weg genomen en of weg belast wordt door de staat. Hoe dan ook mogen mensen nooit meer dan 30 % van hun vermogen beleggen in onroerend goed . De meeste mensen hebben hun eigen huis, maar zijn tot hun oren - 100 % , 150 % - in de schulden , in de hoop en verwachting dat hun vastgoed zal blijven stijgen in prijs. Miljoenen hebben hun eigen huis gefinancierd. Komt er een recessie en ..... iedereen kan zich voorstellen wat er gebeurt met de huizenprijzen als honderdduizenden hun hypotheken niet meer kunnen aflossen. .......meer (klik hier)

2014-05-16-16-17-33.eu crash 03

 

Overheden nemen geen gevangenen. Als je Goud & Zilver en Real Assets hebt, maar deze nog steeds binnen politiek bereik houd, zullen ze er beslag op leggen in de nabije toekomst. Of je deze nu onder uw matras of in een kluis blijft bewaren, of erger bij een lokale bank,  het zal geen verschil maken.

Als je geen goud hebt en als je nog steeds bankrekeningen en fiat papiergeld hebt, BEN JE FAILLIET!

Spaarders in EU worden na verkiezingen gedwongen eurozone te redden................lees meer (klik hier)

Belangrijke technicals :

                                zie abonnee sectie

Nu uitzonderlijk en tijdelijk kennismakingsaanbod (geldig tot 31 mei 2014) om abonnee te worden (zie hieronder) met de mogelijkheden om u te beschermen (nu het nog kan)

 

Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


Zaterdag en zondag 17 & 18 mei - Q & A - Ask the expert - The Secret World of Gold


zie abonnee sectie :

 •  Vraag en antwoord met Jim Willie
 • The Secret World of Gold

Uitzonderlijk kennismakingsaanbod jaarabonnement met winst potentieel van meer dan 100%

Neem nu een jaarabonnement tegen uitzonderlijke kennismakingsvoorwaarden

 • 20 % korting op de normale abonnementsprijs
 • volledige toegang tot de geregistreerde secties
 • Belangrijke technicals en technische analyses
 • Kooptips van aandelen met een winstpotentieel van + 100%
 • Hoe kan ik mijn vermogen beschermen
 • Vermogen allocatie en diversifiëring
 • Dagelijks updates en tips
 • Hoe krijg ik een 2de passpoort en wat zijn de voordelen
 • Wat met vastgoed
 • en nog veel meer...

Normale abonnementsprijs 675 $ .

                                Nu 395 € voor een jaarabonnement !!!

                                      AANBOD GELDIG TOT 31 MEI 2014

1. Overschrijving van 395 euro op rekening Goldonomic/Francis Schutte

 • IBAN  BE28 7380 3220 3820   
 • BIC / SWIFT         KREDBEBB
 • mededeling  KENNISMAKINGSAANBOD + UW NAAM

               &

2. stuur ons een email ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) met uw gegevens :

 • Naam en Voornaam
 • Volledig adres
 • Email
 • Tel/gsm nummer
 • + een kopie van uw betalingsbewijs

Na ontvangst van uw email met uw gegevens en kopie betalingsbewijs krijgt u per kerende email uw inlog gegevens

 


Vrijdag 16 mei 2014 - update for subscriber's only - update vandaag voorbehouden aan abonnees


 

This may well be one of the most important updates for 2014 !

Dit is misschien één van de meest belangrijke updates voor 2014 !

Fortunes will be made and fortunes will be lost  

Fortuinen zullen worden gemaakt en fortuinen zullen verloren gaan

 

Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


Donderdag 15 mei 2014 - De valuta oorlog en in het bijzonder Dollar / Euro zal pas voorbij zijn als de "Fat Lady" zal zingen .


manipulation

Updated sections : VS - dollar, Euro, 

De hele marktmanipulatie farce zal leiden tot een financiële markt / economische Horror Show . Niemand geeft er om, op dit moment, dat de DOW nieuwe all- time highs maakt . Maar ze zullen er wel om geven, zelfs big time , wanneer de gehele marktmanipulatie klucht ontploft . Maar voor nu , is onwetendheid een zegen , dus "The Gold Kartel" en de markt manipulatoren doen hun ding. Het is zoals het is op dit moment .

Het beïnvloeden van de valuta is een inherent onderdeel van de manipulatie .... maar hoe lang zal het blijven werken ?

Valuta's zijn waardeloos fiat geld en ze zijn niet eens de moeite waard om rente voor te betalen. De ironie is dat overheden de realiteit zo ver weg duwen dat ze - uit noodzaak - op het punt staan om zij die vasthouden aan dit waardeloze wc-papier te straffen . De Europese Centrale Bank is een pakket van beleidsopties aan het voorbereiden voor zijn bijeenkomst in juni , met inbegrip van bezuinigingen in al zijn rente en gerichte maatregelen die gericht zijn op het stimuleren van de kredietverlening aan kleine en middelgrote bedrijven ( MKB) . Iets wat niet zal werken. Het kan niet en zal niet werken zolang andere basiselementen niet zijn aangepakt : fiscaliteit, regelgeving, kosten van arbeid , het bestaan van de EU en de Euro ....

De ECB zal de eerste grote centrale bank zijn om naar een negatieve depositorente te gaan.  Dat zal de wisselkoers beïnvloeden (negatief voor de euro)... Korte termijn doelstelling voor de US- dollar is € 1,35- 1,22 !


Het zal ook meer deposito's richting aandelen markten bewegen !

Five people familiar with the measures being prepared detailed plans involving a potential rate cut, including the ECB's deposit rate going negative for the first time, along with the targeted measures aimed at boosting lending to SMEs. The package offers some stimulus for the euro zone economy but falls short of the large-scale effect the ECB could unleash with a major program of quantitative easing(QE) - money printing to buy assets. Such a QE plan is still some way off.

De Franse groei bleef ter plaatse trappelen. Frankrijk is één van de landen die de grote vermogens hoger heeft belast met gevolg dat er veel zullen stemmen met hun voeten. Vermogenden en bedrijven zullen vertrekken (als ze nog niet weg zijn) met de nodige gevolgen. De eerste gevolgen komen reeds boven, geen groei, hogere werkloosheid,.......en wat doen ze in de andere EU landen !? met de verkiezingen in het vooruitzicht : ze willen grote vermogens meer belasten. De kudde slikt de propaganda en zal de politici krijgen die ze verdienen, met alle gevolgen van dien. Een poll in Vlaanderen België beloofd niet veel goeds.

grote vermogens

 Je kunt de werkelijkheid negeren, maar je kunt niet de gevolgen negeren van het negeren van de werkelijkheid.

549704 420013998057408 716408990 n

Belangrijke technicals :

                          zie abonnee sectie

 

Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


Woensdag 14 mei 2014 - De locatie van uw spaargeld is belangrijker dan de investeringen die u heeft  gemaakt -


Geactualiseerde secties : ZIE ABONNEE SECTIE ! aandelen met een enorm winstpotentieel !
De strijd in Syrië en Oekraïne is een Goud Oorlog in plaats van een Koude Oorlog. Het is een oorlog voor ENERGY (olie & gas ) en controle over Europa.

print dollarsHoe zou jij je voelen als je elke cent kon drukken om voor uw uitgaven, vakantie, feesten , enz...te betalen en iemand probeert dit voorrecht weg te nemen ? Wat zou u doen als u één van degenen bent die proberen om het geloof van de mensen in waardeloos fiat geld te bewaren en je zou voelen dat dit geloof aan het verdwijnen is ?  Dat de mensen beginnen te zien en te begrijpen dat de keizer naakt is, dat het leugens zijn en enkel propaganda  ? Dit is precies de reden waarom de prijs van de Obligaties, valuta , LIBOR , Rente en Goud is gemanipuleerd ! Degenen die verantwoordelijk zijn voor de maskerade hebben veel te verliezen ... en als ze verliezen , weten ze dat hun mooi leven voorbij is.

Als Goud een waardeloos barbaarse relikwie is, waarom heeft Oekraïne een monster lening gekregen van het IMF onmiddellijk nadat het land haar goudreserves naar de VS had verscheept?

Staten zijn blut en Regeringen zullen de juridische diefstal op hun onderdanen vergroten . Zodra alle besparingen zijn verbruikt  zal de oplossing en het laatste redmiddel een algemene oorlog zijn die de werkloosheid zal verminderen ... Zodra belasting is geduwd tot het maximum, zullen bankrekeningen een bail-in krijgen ( Argentinië & Cyprus stijl) en tenslotte zullen de bankkluizen worden geopend en de inhoud ( of een deel daarvan ) zal in beslag worden genomen door de regering .

Goud zal in tegenstelling tot papier geld en deposito geld NOOIT waardeloos zijn !

In Italië,  sinds februari 2014, wordt er een bedrag van 20 % ingehouden van elke internationale overschrijving door de bank als controle van de overdracht. Wie deze inhouding van deze fondsen wil terugkrijgen moet een aanvraag indienen met de bewijzen dat er geen belastingontduiking is .

Tapering is een leugen en de Federal Reserve is failliet en dus ook de VS . Erger nog, bedriegen zij de wereld door het kopen van het saldo van tapering door een klein , corrupt land in Europa - BELGIË . Dit kleine land herbergt de NAVO en SWIFT . Dit laatste maakt het uiterst handig om een monetair under cover spel te spelen. [ Handelsbalans en de lopende rekeningen van België zijn negatief ] .

 

Federal Reserve obligatie-aankopen via BELGIË  waren in november 2013 tot januari 2014 een $ 112.000.000.000 per maand .

 

Van november 2013 tot januari 2014,  België met een BBP van $ 480.000.000.000 kocht $ 141.200.000.000 aan Amerikaanse staatsobligaties . Op de één of andere manier kwam België aan genoeg geld om gedurende een periode van 3 maanden (29 procent van hun jaarlijkse BBP) Amerikaanse staatsobligaties te kopen .

 

 

 • Important Fundamentals:see subscriber's section
 • ImportantTechnicals: see subscriber's section

Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


Dinsdag 13 mei 2014 - In een democratie verandert er niets totdat de mensen uit de getto's beginnen te revolteren.


Geactualisserde secties :

 

Jullie zijn gewaarschuwd voor wat er zit aan te komen. De overheid is alleen bezorgd over zijn eigen voortbestaan en het winnen van de verkiezingen. In de democratie van vandaag vormt de meerderheid van de kiezers de kudde ( de lagere klassen , de lagere middenklasse en een deel van de hogere middenklasse ).  In tijden van depressie is dit per definitie een groeiende groep.  Ofwel zullen autoriteiten uw spaargeld en inkomen wegbelasten ( en erger ... verbruiken ) , ofwel zullen ze uw  bankrekening plunderen en gewoon geld van uw rekeningen nemen.  Banken zullen meer dan gelukkig zijn om hun grote vriend te helpen.  Inflatie en hyperinflatie zal geld in alle valuta,  gestapeld in kluisjes en onder de matrassen,  vernietigen. De Deflatie en de uitgevende moratoria die traditioneel na Hyperinflatie volgt zal de resterende  kruimels wegnemen ....

Niets is gevaarlijker dan om uw spaargeld te deponeren bij een bank want door dit te doen , wordt het direct gekanaliseerd aan de staat die het verbruikt ....

Iedereen met spaargeld / kapitaal is een speelbal geworden en de steeds toenemende jacht krijgt steeds meer ondersteuning van Populisme of een groeiend aantal armen . Rijke mensen hebben al hun spaargeld reeds verplaatst buiten het bereik van de autoriteiten en / of zijn daarmee bezig . Alle schatkisten zijn leeg.  De Midden - klasse is nu het doel als een nieuwe bron van inkomsten. De autoriteiten doen uitstekend werk. Niet alleen verhogen zij de belastingen, maar ze zijn ook bezig met wat ik noem " The Coup de Grace ".   Zolang de uitvalswegen in het geldsysteem niet wettelijk zijn gecementeerd, zullen Politici een liedje blijven afspelen van angst en intimidatie om ervoor te zorgen dat niemand zijn spaargeld gaat verhuizen zodat ze het kunnen grijpen . Ik moet toegeven dat ze een geweldige job doen ..

Overheden en banken intimideren niet alleen maar ze LIEGEN en MANIPULEREN ook !!! (use subtitle menu to translate German in other languages)

 

Het is een zeer goedkoop en dom argument om ons pessimisten te noemen . Zou u ook uw moeder een pessimist  hebben genoemd  telkens ze je waarschuwde voor de warme kachel ! ?

Belangrijke Technicals:

                       ZIE ABONNEE SECTIE

Copyright 2013, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


Maandag 12 mei 2014 -  Hoe lang kan de ballon nog onder water worden gehouden ?  Wat zal de lont aansteken ???


Geactualiseerde Secties: World Stock Market indexes , World Stock Markets in Real Money (Gold) , Long Term Stock Market indexes ,

Deze week werd in de US District Court in New York een andere klasse-actie anti-trust rechtszaak ingediend tegen de vijf internationale banken die actief zijn in London en die dagelijks de goudprijs fixeren. Met de rechtszaak klaagt men aan dat de dagelijkse goud fixing een anti-concurrerende en heimelijk is. De rechtszaak is gebaseerd op de recente studies gerapporteerd door nieuwsorganisaties die vragen oproepen over de Londense fixing alsook op het recente werk van GATA-consultant James McShirley, wiens studie, "The Curious Case of de PM Fix vs de AM-Fix," twee weken geleden werd gepubliceerd. De klacht werd gebracht door het advocatenkantoor van Berger & Montague in Philadelphia en New York firma Quinn Emanuel Urquhart, en Sullivan.........more

AUB stop met schieten op de pianist . JA , de prijs van goud was en is waarschijnlijk nog steeds gemanipuleerd ... zonder deze , zouden we waarschijnlijk reeds een Goud prijs hebben variërend van $ 3.500 tot $ 10.000 . ....... En Goud & Zilver aandelen in de stratosfeer ...

Een Financial Analyst moet vele talenten hebben en moet een breed gebied van ervaring hebben . Echter, wordt het uiterst moeilijk om de mainstream media en in het bijzonder de kudde , die de neiging hebben om zijn koopkracht waarderen in FIAT VALUTA, aan te vechten.  Uit ervaring weet ik dat er twee soorten mensen zijn: zij die begrijpen en beleggen op een correcte manier en degenen die enkel naar de digitale nummers op hun bankrekening kijken en alleen interesse hebben in het zien dat deze bedragen omhoog gaan . Beide zullen krijgen wat ze verlangen. Als ze geluk hebben zullen de laatste miljonairs zijn maar met hun opgebouwde bedragen in deze munt/valuta zullen ze nauwelijks nog een brood kunnen betalen/kopen . Als echter de ineenstorting plotseling komt , zullen ze met lege handen achterblijven . De eersten (zij die dit begrijpen en correct beleggen)  zullen hun koopkracht behouden en zullen - op een bepaald moment in de toekomst - de nieuwe rijken zijn .

Daarom is het uiterst belangrijk om te investeren zoals beschreven in de investering piramide/vermogen allocatie en zorg dat uw fysiek goud opgeslagen is in een kluis waar je 24/24 en 7/7 toegang tot hebt ( en niet in een bankkluis ) en  BUITEN Politieke bereik . De komende ineenstorting zal zeer snel gebeuren. U zult niet de tijd hebben om u aan te passen ... Als je echt  uw goud wil, gaat u niet in staat zijn om het te krijgen , omdat de grote jongens het zullen krijgen . De centrale banken zullen het hebben ... multi-miljard dollar hedge funds zullen in staat zijn om wat goud te krijgen ... Maar de munt en producerende leveranciers zullen stoppen met verzenden, uw dealer zal zonder zitten ... Dus alsjeblieft stop met klagen over de prijs van goud want prijs is op dit moment volledig irrelevant !  Wij hebben zoals bij de vorige crisissen u steeds tijdig kunnen verwittigen en doen dit ook nu en ook wat te doen. Omdat het nu door de manipulatie langer duurt wil dit niet zeggen dat het niet zal gebeuren. Integendeel !

Zo veel voor Goud .... en waar we naar kijken is een bodem, een stop halverwege en zeker geen beren trend. Hoe meer bearishe oproepen,  hoe hoger goud zal gaan ...

Bullion banken moeten in grote problemen zitten .... Bullion banken beweren dat de vraag afneemt. Nu, dat is absoluut onwaar. Je kunt duidelijk zien dat de vraag vrij robuust is.

 

“De meeste mensen interesseert het geen moer of we in een stieren- of in een berenmarkt zitten. Het enige waar dit soort mensen oog voor heeft, is te lezen/horen welk aandeel er moet gekocht en welk aandeel er moet verkocht worden. Met andere woorden, men wil IETS voor NIETS...zonder enige inspanning te leveren. Men wil er niet voor WERKEN...men wil er zelf niet voor NADENKEN.” Jesse L. Livermore.

 

David Cameron: Belastingen zullen stijgen, tenzij we bankrekeningen kunnen plunderen.     David Cameron zegt dat hij zal "moeten belasting verhogen" tenzij belastingambtenaren draconische bevoegdheden krijgen om mensen hun bankrekeningen te plunderen ...more


Door regering en de Bail-out, is de financiële situatie in feite zwakker en instabieler dan voorheen:  SLECHTE banken werden gered en de actie heeft KLEINERE GOEDE BANKEN kapot gemaakt. Daarom zal de volgende crisis nog erger zijn dan de vorige.

 

  Belangrijke Technicals:

                      zie abonnee sectie

 

Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


Vrijdag 9 mei 2014 - Er is een sterk en direct verband tussen de gebeurtenissen in Syrië en Oekraïne!


internet world

Updated sections:

De beste manier om zich te ontdoen van politici is om uw spaargeld en kapitaal te transfereren uit het land waar je een economische ingezetene bent, zodat men uiteindelijk kan verhuizen naar een ander land wanneer eenmaal de dingen erger worden ... Sinds de komst van het internet is dit soort oefeningen uitgegroeid tot een eenvoudige operatie. Mijn insziens is dat slechts enkelen het lef zullen hebben om een exit voor te bereiden en dat - zoals gebruikelijk - de Kudde (90%) uiteindelijk thuis zal vastzitten door een aantal onverwachte strenge wetgevingen. Wat gebeurde in 1917 in Rusland, in Duitsland tijdens de jaren 1930 en meer recent in Argentinië en Venezuela staat op het punt zich te herhalen in alle EU-landen en de VS.

Vanwege het bestaan ​​van internet is het nu mogelijk om te reizen in een virtuele manier. Dit heeft dramatische gevolgen!

BP en Shell blijven investeren in goederen die zich in Rusland bevinden en ze weten wat ze doen ... Om eerlijk te zijn, ik denk dat het veiliger is om te boren en olie te exploiteren in Rusland dan in enig ander land in de westerse wereld waar de fantasieën van de groen Milieu activisten koning zijn. Veel mensen lijken niet het strategische belang van energie te begrijpen en het feit dat het onmogelijk is om een omelet te maken zonder het breken van de eieren.

Markten laten een uitzonderlijke, maar tegelijkertijd een uiterst gevaarlijke constellatie zien. De puzzel wordt duidelijk door het vergelijken van een aantal belangrijke grafieken. Naarmate de financiële markten zijn gemanipuleerd is het uiterst gevaarlijk om een voorspelling te maken. Dit zal vooral het geval zijn tot na 25 mei (EU-verkiezingen)...continued in the subscriber's section...

China to sell US-Treasuries in wake of Real Estate Crash.

 Belangrijke Technicals:

                          ZIE ABONNEE SECTIE

Copyright 2013, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


Donderdag 8 mei 2014 - Frankrijk defaulted acht keer aan zijn schuld tussen 1500 en 1800, inclusief aan de vooravond van de Franse revolutie in 1788.


Updated sections : VS-Dollar , Euro/Dollar ,

West-Europa is sterk afhankelijk van Rusland voor energie. Dit laat zeer weinig ruimte voor de EU-politici om te manoeuvreren ....

natgas russia  oil russia
klik om te vergroten

 

Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


Woensdag  7 mei 2014 - Bye, bye, bankgeheim in Zwitserland, Singapore en Luxemburg -


swiss tax vaultUpdated sections:  ZAR-Gold & ZAR/$/€ , Krona-Gold & Krona/$/€ , Yuan-Gold , Rupee-Gold ,

Zwitserland heeft ermee ingestemd om fiscale informatie uit te wisselen. Dit in het kader van een programma door de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) voor het uitschakelen van het bankgeheim. Singapore heeft ook de overeenkomst ondertekend op dinsdag. Is daarmee samen met de 34 leden van de OESO en 13 andere landen de op moment laatste die hebben toegezegd om belasting-gerelateerde informatie te verzamelen van financiële instellingen en automatisch jaarlijks uit te wisselen. De nieuwe OESO mondiale fiscale normen moeten nog formeel worden aangenomen, dat zal naar verwachting te vroegste gebeuren in 2017. Bankgeheim in Zwitserland is blijven eroderen onder druk van buitenlandse regeringen om informatie over hun burgers te wisselen om belastingontduiking te onderdrukken ...more 

Voor mensen met hersens , er nog steeds een legale manier om de heksenjacht op kapitaal ontsnappen . Maar we hebben geen idee hoe lang de gelegenheid / deur open zal worden gehouden . Daarom is het raadzaam zo snel mogelijk in aktie te schieten ...click here for more .De schoonheid van het Immigratie -programma is dat men niet full-time in Panama hoeft te leven om van al het lekkers te genieten.

Het is het toppunt van arrogantie . Gestemd in 2010 , de Foreign Account Tax Compliance Act ( FATCA ) is het verplicht voor de banken over de hele wereld om informatie over hun spaarders met de Amerikaanse overheid te delen . Met andere woorden , het Congres verwacht dat banken die niet eens in de Verenigde Staten zitten om te voldoen aan de Amerikaanse wetten ... zelfs als de Amerikaanse wetten de eigen lokale wetten schenden van de banken !  de rest van de wereld om een alternatieve bancaire systeem te creëren dat niet afhankelijk is van Wall Street of de Amerikaanse overheid. En dit alternatief systeem is al gevormd. Meer en meer landen beginnen in valuta swap regelingen , en de banken over de hele wereld zijn hun eigen netwerk van interbancaire rekeningen aan het opzetten .

Verdachte Sterfgevallen van bankiers zijn nu ingedeeld als " Trade Secrets " door de federale regulator. Tot nu toe hebben meer dan 20 bankiers zelfmoord gepleegd of stierven op een nogal vreemde manier ( tout va tres bien Mme la Marquise). Het kan niet meer Orwelliaans zijn dan dit : Wall Street mega banken crash van de Amerikaanse financiële systeem in 2008 Honderdduizenden financiële sector werknemers verliezen hun baan . . Dan begin eind vorig jaar , een aantal van verdachte sterfgevallen onder de huidige en voormalige medewerkers van de banken . Vervolgens leren we dat vier van de Wall Street mega banken meer dan $ 680.000.000.000 nominale bedrag aan levensverzekeringen hebben op hun werknemers , te betalen aan de banken , niet aan de gezinnen. We vragen hun federale regulator voor de details van deze levensverzekeringen onder een Freedom of Information Act verzoek en we krijgen als informatie dat het "handelsgeheimen " betreft ...more

bad housingHypothecaire lening aanvragen en origination volumes blijven dalen, grote banken betalen de prijs van de vertraging. Het totale volume van de nieuwe hypotheken daalde 23 procent tot $ 226.000.000.000 in het eerste kwartaal van $ 293.000.000.000 in het vierde kwartaal, volgens de Mortgage Bankers Association. Totale hypotheekproductie onder de 10 grootste banken daalde nog duidelijk meer, met 27,5 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal tot $ 88800000000, en met 66,7 procent ten opzichte van het eerste kwartaal van 2013, volgens gegevens samengesteld door Keefe, Bruyette & Woods, een investeringsbank gericht op de financiële dienstverlening. Balansen van de banken zijn direct gekoppeld aan het algemene prijsniveau van het Vastgoed niveau ..more

Er is geen weg meer terug daar het punt van geen terugkeer is gepasseerd. Vanaf nu en op elk moment,  kunnen wij meer Bankfalingen, Failliete Pensioenfondsen, Stock Market Crashes, instorting van Vastgoedmarkten zien .... Zij die niet goed geïnvesteerd zijn of het op de verkeerde plaats bewaren zullen het allemaal verliezen !!!

Belangrijke Technicals:

                                    ZIE ABONNEE SECTIE

Copyright 2013, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


Dinsdag 6 mei -Waarom zijn mensen geemigreerd naar de America's? - Waarom emigreren mensen naar Panama?


Geactualiseerde secties : Can-Gold & Can $ / $ / €, ¥-Gold & ¥ / $ / €, £-Gold & £ / $ / €,

Europa is mooi, heeft mooie gebouwen, goede restaurants ... heeft het altijd gehad. Eeuwen geleden hadden Egypte, Rome en Marokko dit ook. Dus waarom emigreerden de mensen dan naar de America's? Waarom emigreren mensen nu naar Panama en niet zozeer naar Zwitserland, Andorra of Monaco? Waarom emigreren Amerikanen, Canadezen, ... naar Panama? Omdat er weinig of geen belasting is .... omdat KAPITAAL in plaats van gestraft  wordt geëerd.

Thomas Piketty   zijn boek is zo goed als DAS KAPITAL. Zijn boek is marxisme re-branded. Geen enkel systeem kan functioneren door het weg te nemen van de Rijken om het aan de armen te geven om deze minder arm te maken. Geen wonder dat het boek werd geschreven door een Frans staatsburger die in een land leeft dat  - voorlopig - overleefd omdat meer dan de helft van het Bruto Nationaal Product wordt besteed door de regering! Geen wonder dat zijn boeken zo goed verkopen omdat het perfect appelleert aan de kudde die ervan houd om gratis maaltijden ....gratis brood en spelen te krijgen. Dit is het einde van een beschaving! Ik probeer beleefd te blijven, maar deze man is gek ... iemand die leeft in LALA-land.

De kern van Piketty's boek is eenvoudig. Terugkeer naar het kapitaal gaat sneller dan economieën groeien. De rijken worden steeds rijker, terwijl iedereen worstelt. Ongelijkheid zal toenemen tot het punt waar het onhoudbaar wordt - zowel politiek als economisch - tenzij actie wordt ondernomen om inkomen en vermogen te herverdelen. Piketty is voorstander van een progressieve vermogensbelasting en 80% inkomstenbelasting voor mensen met de hoogste salarissen.

De val van de Griekse en Romeinse rijken is een verhaal van een topzware overheid die niet genoeg producenten konden belasten om een groeiend aantal bureaucraten te ondersteunen . Conflict en de concurrentie tussen stadstaten vernietigde een gevoel van nationale eenheid . En de burgers waren meer geïnteresseerd in het goede leven dan in het voeden van hun cultuur . Dat was eeuwen geleden ... dingen zijn precies gelijk vandaag.

Voor miljoenen Amerikanen en Europeanen , is een huis een grote verplichting vermomd als een veilige activa. Maar omdat na het bekijken van de implosie van vastgoed in veel landen , gelooft de gemiddelde westerling nog steeds dat hun huis een grote investering op lange termijn zal maken. De beste lange termijn investering , ooit. Huisvesting is van oudsher een verschrikkelijke gok voor mensen die denken dat het meer dan de inflatie zal teruggeven. Als je kijkt naar de geschiedenis van de woningmarkt , is het niet een goede leverancier van meerwaarden geweest . Het is een leverancier van diensten voor huisvesting . Niets meer, niets minder . Huizenprijzen komen naar beneden als gevolg van de technische vooruitgang . Moderne huizen zijn veel beter gebouwd dan huizen gebouwd een eeuw geleden .

 

Vastgoed prijzen zullen naar beneden komen de komende 30 jaar.

Van 1890 tot en met 2012, zijn de huizenprijzen gecorrigeerd voor inflatie letterlijk nergens gegaan. Niet een dubbeltje van reële groei. De Consumenten Prijs Index is verzesvoudigd sinds 1970. Als je een huis kocht voor $ 30.000 in 1970  is het vandaag $ 180.000 waard, dan  heb je niets verdiend na inflatie. Je denkt dat je een fortuin hebt gemaakt, maar je bent nergens gegaan. Voeg eigendom belastingen, verzekeringen en reparaties toe en je zit negatief ... meer  


Voor degenen die ons symposium op 22 april niet hebben bijgewoond, noteer dat Elmer Hogervorst duidelijk heeft uitgelegd waarom VASTGOED zal blijven DALEN in Europa en dit omvat ook Nederland en België.

Belangrijke Technicals:

                                                     ZIE ABONNEE SECTIE

 

Copyright 2013, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


Maandag 5 mei 2014 -  Een asteroïde inslag is meer waarschijnlijk dan DEFLATIE !


Geactualiseerde secties : Agriculturals , Crude Oil price, Oil shares , Natural Gas & shares , Uranium & shares , Recession Proof shares , $-Gold , Silver , £-Gold & £/$/€ , Swiss-Gold & FS/$/€ ,

Propaganda , Propaganda , Propaganda en in de regel, zoals gewoonlijk, vergeten financieel journalisten de kleine lettertjes te lezen . Amerikaanse werkloosheid daalde naar verluidt van 6,7% naar 6,3 % . Maar zoals gewoonlijk telt het Bureau of Labor Statistics NIET alle mensen die op zoek zijn naar een baan als werkloze . Met andere woorden: de al gekookte statistieken en gemanipuleerde cijfers zijn kompleet waardeloos . Belangrijk is dat meer dan 92 miljoen Amerikanen van de beroepsbevolking zonder werk zitten en dat 50 miljoen mensen voedselbonnen krijgen .

 

tip van de ijsbergSoortgelijke PROPAGANDA heb je ook in België waar enkele dagen geleden men melde dat de jeugdwerkloosheid was gedaald met 2,5 %,  dat er een prille verbetering was,  economisch herstel en dat het ergste van de crisis achter de rug is. Dit terwijl de totale werkloosheid BLIJFT STIJGEN  !!! In Vlaanderen nam de afgelopen maanden de werkloosheid toe met gemiddeld TIEN procent.......meer   !!!

Bijna dagelijks of wekelijks zijn er bedrijven die sluiten of op de fles gaan.  Natuurlijk krijg je in aanloop van de verkiezingen enkel positieve cijfers en propaganda. Het is dus heel belangrijk om de werkelijk cijfers te bekijken (en de kleine lettertjes te lezen) voor je iets gaat geloven. Als je de geschiedenis bekijkt (en grondig leest en begrijpt, zie sectie academie) krijg je bijna een "deja-vu" gevoel. Is de situatie en burgeroorlog in Oekraïne het begin van WOIII ??? Gaan de "grootmachten" het spel spelen op Europese bodem ?

Op het symposium van 22 april door de gerenomeerde sprekers reeds mooi onderbouwd geschetst is de situatie slechter en zullen de gevolgen groot zijn. Goldonomic kan je helpen (nu het nog kan) om je op wettelijke manier hiertegen te beschermen.

We hebben voorspeld en uitgelegd wat er gebeurt in Oekraïne, reeds jaren en maanden geleden en steeds weer en weer . Een economische depressie komt altijd met sociale onrust , Revoluties , lokale oorlogen en wereldoorlogen. Ook complexe samenlevingen overleven NOOIT dure energie . Wat er vandaag gebeurt in Oekraïne zal morgen ook gebeuren in andere EU - landen: Frankrijk , Italië, Spanje en landen als België en Nederland zullen niet worden gespaard . In 1984 was de  Midden - klasse in de westerse wereld de meest welvarende op de planeet Aarde . Vandaag is het zich aan het vernietigen in een wolk van waardeloze financiële instrumenten , Vastgoed malaise , Bail - outs en binnenkort in Bail - ins . Dit is een PARADIGMAVERSCHUIVING en fortuinen worden gemaakt en fortuinen gaan verloren. Schrijven van de geschiedenis in de EU is momenteel gestopt , maar wordt hervat na de verkiezingen van mei .

En de winnaar van het Oekraïne conflict is de USA! Omdat de productie blijft stijgen , zal de VS waarschijnlijk een netto-exporteur van aardgas worden (via Texas en het Panamakanaal ) . Europa, die 30% van zijn aardgas importeerd uit Rusland zal elders moeten gaan zoeken voor zijn gas behoeften !  Houston, Texas en ook het nieuwe Panama Kanaal zijn de belangrijkste spelers in het Natural Gas Arbitrage spel.

Kapitaal vlucht weg uit de westerse wereld daar de democratische-heksenjachten eisen dat IEDEREEN moet betalen voor de factuur. Dus steeds meer en meer mensen stemmen met hun voeten . Zoals verwacht zijn het de beste ondernemers en managers die als eersten vertrekken ... Ze verhuizen naar die delen van de planeet  Aarde waar : [ Panama is een van de happy few voorbeelden ]

 • Er respect is voor de rechtsstaat en waar de grondwet nog steeds door de politieke leiders wordt gerespecteerd .
 • Er respect is voor het individu en zijn financiën .
 • Kapitaal en Spaarders worden gerespecteerd in plaats van de schuld .
 • Er respect is voor eigendom . Rechtmatige bezittingen van individuen onaantastbaar  worden beschouwd en belastingen minimaal zijn.
 • Overheid en verordening minimaal is en een belangrijke rol speelt in het minimaliseren van het aantal monopolies en oligopolies .

Markten zijn klaar om te stijgen, zolang de muziek speelt ( geld wordt gedrukt ). Autoriteiten zullen snel beseffen dat ze niet kunnen taperen en dat integendeel ze moeten blijven geld drukken in een exponentiële manier. Dit gezegd zijnde, een correctie wordt te allen tijde mogelijk en om deze reden adviseren wij om verder te gaan om uw vermogen te organiseren zoals blijkt uit de Investment Piramide en gebruik trailing stops om uw posities in NON - Goud & Zilver aandelen te beschermen. Als de tijd is gekomen , zal geld zoals gebruikelijk stromen uit Gewone aandelen in energie aandelen en in de sector Gold & Silver .

Vandaag is het duidelijk dat het orkest speelt in de energie sector . Waarschijnlijk omdat de gebeurtenissen in Oekraïne duidelijk maken dat de EU en de Wereldbank een goed gedefinieerde energie- probleem hebben. Dat kan niet en zal niet worden opgelost door Groene Energy .... noch door Natural Gas . We hebben Peak Oil met een marginale exploitatie kost die is gestegen tot  75 $ per vat .

Belangrijke Technicals:

             ZIE ABONNEE SECTIE

Copyright 2013, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


Vrijdag 2 mei 2014 - Hausse markten beklimmen een muur van zorgen en vallen van een klif van optimisme -


Geactualiseerde secties: VS-Dollar , €-Goud & €/$ , Aussie-Goud & Aussie/$/€ ,

High Frequency Traders zijn niets meer dat korte termijn scalpers en beïnvloeden geen trends op middellange / lange termijn. Korte termijn trends zijn niet relevant voor een middellange tot lange termijn belegger zoals wij zijn . Beter goed te zijn geïnvesteerd en de markt en de aandelen kiezen tot er een rijping TOP - distributie patroon is . Korte termijn beleggers zijn als casino spelers en eindigen altijd met geld verliezen .

Democratie is het recht van de zwaksten en zij de lui zijn en deze groepen zullen ALTIJD stemmen voor Sinterklaas en Kerstman- achtige instanties . Denk niet dat de aanstaande en Europese verkiezingen enige verlichting en fundamentele verandering zullen brengen . Vergeet het en geloof het NIET ! Het is nooit zo . Niet in Zimbabwe , noch Argentinië en noch in Venezuela . Dit is de vicieuze kant van wat de autoriteiten willen " democratie" noemen . Op het einde ( bijvoorbeeld Argentinië ) wordt duidelijk dat de regering is uitgegroeid tot een monster die mislukken om de burgers te beschermen en te dienen. Daarom beginnen mensen de wet in eigen hand te nemen .... Dit is hoe revoluties zijn geboren .

OVERHEID is uitgegroeid tot een complexe samenleving - zie Tainter : Elke middelbare school student economie kan je vertellen dat de meeste monopolies vreselijk inefficiënt zijn . Toch is dit wat mensen heeft geïndoctrineerd om te geloven dat ze overheden nodig hebben om hen te beschermen . En ze zijn bereid om steeds meer belasting te betalen om ervoor te zorgen dat de overheid dit kan bieden ... NIET ZO !

De aandelenmarkten zijn nog steeds in een seculiere HAUSSE TREND en dat zijn de meeste van de aandelen die we volgen in de afdelingen van onze abonnee secties. Ik ben nog steeds meer bullish omdat de mainstream media bearische waarschuwingen geven. Men moet blijven aandelen accumuleren elke keer dat er een koopsignaal is gegeven ... en gebruik trailing stops !

De sector Goud en Zilver toont een volwassen bodem . Dit gezegd zijnde, zal de prijs alleen maar omhoog gaan zodra de tijd om is en het kan nog 12 maanden duren voordat een bullish trend in werkelijkheid zichtbaar wordt. Men moet ook in gedachten houden dat het beste deel van de sector Gold & Silver vaak aan het einde van bull markten komt.

Uranium is in en hip . Japan keurt energieplan goed voor herinstallering van kernenergie . ( Reuters ) - Het Japanse kabinet keurde op vrijdag en energiebeleid goed voor het omkeren van de plannen van de vorige regering om geleidelijk kerncentrales te vernieuwen en te herstarten , een beweging waarschijnlijk niet populair bij een omzichtig publiek naar aanleiding van de 2011 ramp in Fukushima ... meer - Japan geconfronteerd met een enorme energie-uitdaging als de zwakte van de munt en ineenstorting van de sector binnenlandse elektriciteitsproductie de energie prijzen omhoog duwen . De beslissing om geïnstalleerde kerncentrales te reactiveren moet worden toegejuicht . [ doel Cameco is $ 29 ]

Zelfs vandaag de dag  kan het kopen van vastgoed interessant zijn op voorwaarde dat men koopt in de juiste markt op het juiste moment en de woning gelegen is buiten politiek bereik .

 • Aankoop van onroerend goed kan een geweldige manier zijn om geld naar het buitenland te verplaatsen.
 • Het bezitten van vastgoed is in bepaalde gevallen niet te rapporteren . ( ex. USA )

Belangrijke Technicals:

                    ZIE ABONNEE SECTIE

Copyright 2013, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


Donderdag 1 mei 2014 -  we zijn overweldigd door de (positieve) reacties maar uw team staat vandaag weer op de rails -


Geactualiseerde secties: $-Goud, Zilver,

Vastgoed is geketend aan een gebied en aan de genade van de regering. Ook alle Vastgoed eigenaren en in het bijzonder Hypotheek-Vastgoed-Eigenaren worden vastgeketend aan een gebied en aan de genade van de regering. Dit is vooral zo in Socialistische Europa.  Een huiseigenaar In de VS die zijn hypotheek niet meer kan betalen kan de sleutels van het huis teruggeven aan zijn schuldeiser. In Europa blijven de huiseigenaar (en zijn erfgenamen) aansprakelijk voor het saldo van de schuld en indien nodig zal de financiële instelling op alle activa en toekomstige inkomsten beslag leggen.

We vieren 1 mei met  werk, omdat we weten dat opgebouwd werk eindigt als kapitaal en koopkracht die nodig is om een welvarende samenleving op te bouwen.

China gaat ten minste de helft van de wereld goudproductie kopen in 2014. Om deze reden moet het neerwaartse risico van goud bijna nul zijn.

De BBC interviewde Marcus Grubb, de Managing Director voor investeringen bij de World Gold Council (WGC), over de groeiende vraag naar goud in China. Eerder deze maand, bracht de WGC een nieuw diepgaand onderzoeksrapport waaruit bleek dat de vraag naar goud in China nog eens 25% zou verhogen in 2017. Grubb verklaart waarom goud zo'n essentiële troef is, niet alleen voor de Chinezen maar ook voor elke belegger die de risico's van speculatieve beleggingen en waarde vermindering van valuta wenst te vermijden.

"In principe, goud speelt een rol als spreidingsmethode ... een manier om hun geld te beschermen tegen inflatie, van valuta waarde vermindering, tegen de grillen van andere markten  ... Vergeet niet, goud is geprijsd in veel verschillende valuta's over de hele wereld op hetzelfde moment . De yuan is geleidelijk aan het waarderen tegenover de meeste valuta ... Dus als je kijkt naar goud in  Chinese termen, voor de Chinese consument, het zal zeker minder volatiel zijn dan in bijvoorbeeld dollars. "

 

De combinatie van progressieve belasting en inflatie leiden tot een verlies-verlies situatie: omzet stijgt, maar reële netto winst van bedrijven zal verder dalen. Niet alleen zijn winstmarges automatisch belast op een hoger niveau als gevolg van de progressieve belastingtarieven maar daar bovenop  vreet inflatie aan het reëel besteedbaar resultaat van de ondernemingen. Waarom moet je een ex-communist zijn (USSR) om dit te begrijpen? Niet moeilijk te begrijpen dat, tenzij het fundamentele belastingstelsel volledig gereviseerd gaat worden en het monetaire systeem is ingeruild voor een gezond systeem, de westerse wereld zal blijven wegschuiven in MEER DEPRESSIE.

Meer Belastingen en Bail-ins zijn zo zeker als de dood!

Poetin en de BRIC-landen maken een alarmerende vooruitgang naar het breken van de ruggegraat van de US- Dollar . Hij werkt in de richting van een handel van ruwe olie in roebels , Rupees en Yuan . Als hij slaagt , zal dit het het einde zijn van de Amerikaanse dollar. Zoals ze zeggen : wat goes around , comes around ... onderschat de Amerikanen en de CIA niet... als mensen stoppen met goederen te verhandelen in US - dollars wordt het onmogelijk om de dood van de Greenback te stoppen!

 • Saddam Hussein werd geëxecuteerd omdat hij van plan was om Ruwe Oilie te verhandelen in euro 's in plaats van in US- dollars .
 • Gaddafi werd geëxecuteerd omdat hij op het punt stond om een Gold - backed - dinar te lanceren.
 • Dominique Strauss Kahn ( ex - IMF- president ) werd "geëxecuteerd" omdat hij opriep tot een nieuwe wereldmunt .
 • Iran krijgt kloppen omdat het land  ruwe olie wil ruilen tegen Goud .

Vorig jaar hebben 3000 mensen  US- burgerschap afgezworen of hun permanente verblijfsvergunning  beëindigd . Wat niemand lijkt te weten , is dat Amerikaanse burgers / ingezetenen met meer dan $ 2 miljoen van de activa  een zware exit tax moeten betalen ... vergelijkbaar met de exit tax die inwoners van Duitsland moest betalen voor de Grote Oorlog om het land te mogen verlaten.

De kudde moet blijven geloven dat de Keizer  nog Kleding aan heeft ... het moment dat dit geloof weg is , is het game over ... !

Prijsinflatie op laagste niveau sinds 2009. NATUURLIJK IS DIT ZO. Belangrijk is om te begrijpen dat dit een normaal verschijnsel is tijdens Faze 2 van de hyperinflatie cycli ... klik hier voor meer  Nog belangrijker is de realiteit dat vandaag onze grafieken wijzen op de komende hyperinflatie ... zie SECTIES  landbouwprodukten, inflatie-index,

 

Belangrijke Technicals:

                    ZIE ABONNEE SECTIE

Copyright 2013, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


 

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."