30
september
2013

NIEUWS SEPTEMBER 2013

REGERING IS NIET DAAR OM U TE HELPEN MAAR OM U TE BEROVEN....

maandag 30 september 2013 -  EU vraag van £6 van Groot-Brittannië voor nieuwe bailout


Geactualiseerde secties : Natural gas , Chinese Renminbi , $-Gold , World Stock Market Indexes , Uranium & shares , (zie abonnee sectie)

Tenzij het Congres het schuldenplafond verhoogt of schorst, zal het geld van de overheid OPNIEUW op zijn in 20 dagen. De onderhandelingen over het schuldplafond 2.0 zijn nog niet begonnen. Als ze dat doen, let dan op de grootte en het type van de bezuinigingen die elke partij voorstelt. Als ze groot zouden zijn, kunnen de aandelen een scherpe daling inzetten, net zoals ze deden twee jaar geleden ....  denk half oktober.

Van tijd tot tijd stoppen Banken (Societe Generale deed dit onlangs) met financiële bankproducten te honoreren als de secundaire markt vastloopt. Je kunt geen beleggingsfondsen en / of bank vervaardigde producten in eigendom hebben, zelfs via directe registratie of in certificaat vorm daar beleggingsfondsen geen transfer agents hebben. Beleggingsfondsen bezitten individuele effecten, maar ze zijn inherent in een naam bij een broker. Dit betekent dat deze aandelen worden blootgesteld aan een waaier van broker / dealer tegenpartijrisico.

Real Estate (vastgoed) een goede en veilige investering ...!? EEN GRAP! Tijdens de afgelopen economische crisissen, zou u volledige dorpen hebben kunnen kopen voor slechts twee gouden munten. Aan het einde van de hyperinflatie kon je voor 25 ounces goud een hele blok in Berlijn kopen.

Goud: je moet kijken naar de hoeveelheid gram en niet op de munt prijs. Prijzen betekenen niet echt iets in vergelijking met de koopkracht die het u zal geven in de toekomst. (zie abonnee sectie)

In de Amerikaanse aardgas-producerende gebieden zijn de spotprijzen onder de $ 4. De Japanners betalen meer dan $ 14. In Europa zijn de prijzen ook een stuk hoger.  Amerikaanse fabrikanten wenden zich  tot minder dure olie en gas in de toegevoegde waarde van fossiele brandstoffen producten en ze exporteren deze naar de hele wereld. Deze trend zal steeds belangrijker worden. Als  de eerste LNG-terminal  wordt geopend in een paar jaar (er worden er 4 gebouwd), zal de extra uitvoer  80000000000 $ (8 biljoen dollar) benaderen per terminal per jaar. [Sasoil wordt commercieel productie van fossiele brandstoffen met kolen]. Aardgas is net als uranium en olie een zeer veilige belegging op lange termijn.

Belangrijk Technicals:  (zie abonnee sectie)

 

voor meer informatie, grafieken, analyse, fundamentals en tips ..... ABONNEER U NU .....KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


Vrijdag 27 september 2013 - Goud is de premium niet-gouvernementele valuta die meer dan 6 eeuwen evolueerde in de wereld.


Geactualiseerde secties :   Renminbi Gold , Indian Rupee-Gold (new special ratio PF chart) , Swedish Krona-Gold & Kr/$/€ , (zie abonnee sectie)

Technische analyse is een grote hulp voor het begin en het einde van de bull en bear markten te bepalen ...In het begin van een bull markt, is er voor de meerderheid bijna nooit geen duidelijke fundamentele reden bullish te zijn, maar de technische positie van een dergelijke markt wordt bullish. Bull markten blijven stijgen totdat iedereen het "waarom" begrijpt (de Fundamentals) en dit achter de stierenmarkt stijging.

Het omgekeerde is natuurlijk ook voor baissemarkten. In het begin van een bear market, is er bijna altijd geen duidelijke fundamentele reden bearish te zijn voor de meerderheid, maar de technische positie van een dergelijke markt wordt bearish. Bear markten blijven dalen totdat iedereen het "waarom" begrijpt (de Fundamentals) achter de bearmarkt daling.

Goud en zilver hebben zich verplaatst naar de volgende fase bepaald door het feit dat banken en financials ook kopers zijn geworden. De laatste fase zal de "Blow off fase" zijn waar het publiek ook een deelnemer wordt en (uiteindelijk) de 'bag houder' zal zijn [een groot probleem is dat de Westerse banken weinig of geen geld over hebben om daadwerkelijk fysieke goud te kopen]

We hebben fractioneel goud of voor één ounce goud zijn er 100 houders van papier goud claims voor deze ene ounce. Als (banken) kunnen vereffenen in contanten, heeft dit invloed en is niet opgemerkt door de financiële markten. De dag dat dit het geval is, kan de prijs van goud wiskundig stijgen met een factor 100.

Prijs zal omhoog gaan wanneer de tijd gekomen is .... dus GEDULD en WEERSTANDSVERMOGEN zijn nodig, bijna verplicht!

Beurscrashes moet altijd worden gebruikt om aandelen te kopen. Tegen 1987 was de geldhoeveelheid gestegen tot 230% en de beurs crashte nog harder dan in oktober 1929 ... en toch, de aandelenmarkten zijn de afgelopen decennia blijven stijgen. Degenen die verkochten toen de beurs crashte, zoals in oktober 1920 en oktober 1987, maakten een grote fout.

Belangrijk Technicals:  zie abonnee sectie

voor meer informatie, grafieken, analyse, fundamentals en tips ..... ABONNEER U NU .....KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


Donderdag 26 september 2013 - Levensverwachting van fiat Papiergeld is ongeveer 40 tot 50 jaar -


Geactualiseerde secties :   Zar-Gold (zie abonnee sectie onder vermogens allocatie secties)

Naast de taal, is geld het belangrijkste medium waardoor moderne samenlevingen communiceren, en meer dan ooit is geld gebaseerd op vertrouwen: Fiat Paper Money. Het geld wordt waardeloos zodra de Kudde stopt in "het geld" te GELOVEN.

Niemand wil Paper-Called-Gold. De Grote Papier liquidatie gaat verder. Terwijl de stormloop uit de banksters frauduleuze papier genoemde goudproducten is versoepeld uit haar hectische tempo van een paar maanden eerder , de bloedingen gaan verder en blijven aanhouden.

Veel mensen geven het nu op. Veel mensen worden uit de goud en zilver markten gedreven door deze prijsschommelingen, die puur is gemanipuleerd.

Intelligente psychopaten zijn van alle tijden: De Weimar centrale bankiers betwisten eigenlijk dat hun buitengewoon drukken van Duitse Marken niet de oorzaak was van de buitengewone stijging van de prijzen. Inderdaad, prijzen eigenlijk hadden de neiging, tot de laatste paar maanden van de inflatie, om een ​​beetje te schommelen in afwachting van de drukpersen. Tegen het einde van de waanzin, konden de prijzen niet bijbenen omdat niemand rationeel kon anticiperen in dergelijke omstandigheden.

voor meer informatie, grafieken, analyse, fundamentals en tips ..... ABONNEER U NU .....KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Woensdag 25 september 2013 -


Geactualiseerde secties :   ¥-Goud & ¥/€/$ , £-Goud & £/€/$ , (zie abonnee sectie onder vermogens allocatie secties)

Groenen ... stop met dromen en WAKE UP! Ten einde de stroom te vervangen die de VS nu krijgt uit kolen en om deze met windenergie te vervangen, zou men turbines moeten plaatsen over een gebied ter grootte van Italië ... en omdat windturbines lawaai maken, zou niemand er kunnen wonen. Om de CO2-uitstoot te verminderen zijn er met ingang van vandaag slechts twee belangrijke plaatsvervangers: verhoging van de productie van aardgas (leisteen) en meer kerncentrales te bouwen.

Banken zijn in staat om hun leningen veel goedkoper dan welke andere industrie te financieren, omdat ze "liquiditeit op de vraag" bieden.  De belofte dat de deposant zijn geld kan krijgen op elk gewenst moment wordt geloofwaardig gemaakt door de overheid gesteunde depositogarantie en toegang tot de centrale bank financiering. Maar naarmate meer en meer spaarders terughoudend zijn om deposito's bij banken te houden, zodra ze zich ervan bewust zijn dat ze een groot deel van het vanwege BAIL-INS zou kunnen verliezen, kan deze situatie héél snel veranderen. Wanneer ordelijke liquidatie wordt ondermijnd, is er een rush naar de zekerheden, die eigenlijk de schuldenaar in faillissement kan duwen. Om deze reden werd er in 2005 een wet gestemd waar de Repos en derivaten voorrang krijgen boven alle andere vorderingen. Om deze reden werd meer recentelijk een bail-in-wet gestemd waar de bewaargever een gewone schuldeiser wordt ...

Slechts 1/2% van de wereldwijde activa worden belegd in goud!

 In de afgelopen 42 jaar, zou men beter af zijn geweest met wat Keynes noemde de barbaarse relikwie dan wat vaak beschreven word als de veiligste effecten in de wereld. Tenzij er een tektonische verandering in onze politiek-economische structuur - zoals een terugkeer naar een harde geld norm - is het moeilijk om te zien hoe dit zal veranderen.

voor meer informatie, grafieken, analyse, fundamentals en tips ..... ABONNEER U NU .....KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Dinsdag 24 september 2013 -  Zeer moeilijk om voorspellingen te maken in een zeepbellen markt waar alles wordt gemanipuleerd, rentevoeten, valuta, goud, ...


Geactualiseerde secties : ..zie abonnee sectie

Overheden  proberen bijna altijd om inflatie te bestrijden met prijscontroles. De resulterende tekorten te verminderen de werkelijke BNP. Het is heel gemakkelijk om geld te beginnen drukken, maar het is ongelooflijk moeilijk om te stoppen. Zoals elke verslaafde, wordt de Fed belooft dat ze kunnen stoppen op elk gewenst moment, maar deze maand weigerden ze zelfs om een beetje te beginnen afbouwen van geld te drukken.

De Fed is gevangen in een val. Als het blijft pompen, zullen de financiële zeepbellen die zij heeft gemaakt, zelfs nog erger en groter zijn. Als het stopt, zullen die bubbels barsten ...

Mainstream economen hebben zich vergist in de symptomen van de monetaire expansie van de Fed, met name de stijgende aandelenkoersen, als tekenen van reële en duurzame groei. Maar de huidige vastgoedprijszeepbellen hebben niets te maken met de reële economie. In tegendeel, ze zijn het opzetten van een pijnlijke correctie die waarschijnlijk slechter zal zijn dan degene die we vijf jaar geleden hebben meegemaakt ... en zal nog erger zijn dan de historische correctie van de Grote Depressie. Voor de autoriteiten werkt geld drukken op een soortgelijke manier als Heroïne werkt voor een drugsverslaafde.

Hyperinflatie is de overgangsperiode wanneer papier geld duidelijk in waarde instort, maar nog niet overleden is als ruilmiddel ...

Abenomics ook in Japan als het land zijn laatste van de 50 nucleare reactoren heeft uitgezet en een beroep zal moeten doen op ingevoerde olie en gas om te verschaffen aan de economie als het in heeft gegeven aan het anti-nucleaire sentiment (Fukushima). Japanse bedrijven mogen niet drie keer zoveel betalen als de Amerikanen voor energie! De volgende goedkopere bron van energie zijn kolencentrales ... die natuur onvriendelijk zijn. Deze actie is de reden achter de recente correctie van de uranium-sector en .......................zie abonnee sectie

Verwacht een full-scale recessie in China (HOCG-land) in 2014. Zelfs als de Bank van Japan de monetaire basis verdubbelt (en zij zullen door dit te doen alleen de obligatiemarkt crashen) zullen ze de beurs omhoog blazen maar dit zal geen effect hebben op de economie.

Hoewel de monetaire basis explosief is, is het ECHTE middengezinsinkomen aan het DALEN!. De belangrijkste reden is dat het effect van elk geregistreerde extra eenheid geld afneemt en op een gegeven moment NEGATIEF wordt. Hetzelfde negatieve effect op de werkgelegenheidscijfers. Interessant is om de grafieken van de huidige groei van de geldhoeveelheid met de grafiek voor de Weimar hyperinflatie vergelijken: beide zijn exponentiëlen!

   
   
klik op de grafieken om te vergroten

 

Belangrijk technicals:

 •      De meeste wereld beursindexen zijn uitgebroken van een driehoek en .......................
 •      aandelen kopen verkopen of wachten ................
 •      JP Morgan en Bank of America breken korte termijn steunniveau ... een prelude op de komende correctie?
 •      ...........
 •      TLT (Britse Staatsobligaties) steeg boven de eerste weerstand wat aangeeft dat de Bank of England, de FED en de ECB ................................
 •      Diagonal Triangle in de maak voor de SP500: zodra deze formatie voltooid  wijst dit ...............................................
 •      ...................
 • ...............................

voor meer informatie, grafieken, analyse, fundamentals en tips ..... ABONNEER U NU .....KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


maandag 23 september 2013 -  Aandelenmarkten zijn overkocht - verwacht op zijn minst een consolidatie !


Geactualiseerde secties :  Wereld beursindexen (zie abonnee sectie)

China en de andere dollar-landen met een overschot zullen de stekker niet uit de dollar en Amerikaanse staatsobligaties en de Westerse schuld in het algemeen trekken, zolang ze toegang hebben tot scherp geprijsd goud. Hoewel het Oosten al het fysieke goud koopt dat het Westen aan het verkopen is zodat zij het ​​geloof in fiat geld in leven kan houden, zullen ze er alles aan doen om de prijs laag te houden, zodat ze maximaal fysiek goud voor hun papieren geld kunnen krijgen. De dag komt echter wanneer de stekker uit fiat papier wordt getrokken en de prijs van goud en zilver zal omhoog vliegen. Belangrijk is om te begrijpen dat het uiteindelijk  de natuurlijke krachten van de financiële markten zal zijn, die zullen beslissen en dat een implosie waarschijnlijk zal gebeuren wanneer niemand het verwacht. Niemand zal u bellen of  je een sms sturen wanneer het systeem zal instorten ... om deze reden MOET je je NU voorbereiden en stoppen naar om naar de prijsschommelingen van goud te kijken. Op de lange termijn zullen deze absoluut irrelevant zijn.

Belangrijk is om goud te hebben, indien nodig toe te voegen aan uw posities en om het uit politieke bereik te houden en geduldig te zijn ... totdat alles wordt gedevalueerd tegen goud.
Het grootste deel van uw vermogen MOET in Fysiek Goud gehouden worden!

Aandelenmarkten blijven de Wall of Worries beklimmen zolang centrale banken meer fiat geld blijven drukken.... en ze moeten ofwel geld drukken of verdrinken. Daarom moet men verwachten dat beursindexen door de all time highs zullen breken en naar nieuwe records zullen schieten. Aandelen kunnen - voorlopig - alleen maar omhoog gaan, zoals obligaties, valuta's en Fiat Geld  alleen maar naar beneden kunnen komen.

Legale Diefstal en fiscale Repressie zullen een groeiend gevaar zijn als zowel regeringen en bankiers zullen proberen om legaal je spaargeld weg te nemen.Société Generale, een belangrijke fabrikant van bank vervaardigde beleggingsproducten stopt met het eren van bepaalde producten in het verleden afgegeven .... want er is niet langer een markt. Met andere woorden, mensen die investeerden in deze producten, verloren hun geld ... aan de Societe Generale. Pas na de totale ineenstorting van het financiële systeem zal de Fiscale Repressie stoppen en zullen zowel banken als overheden alles doen in hun vermogen om kapitaal aan te trekken. Een modern voorbeeld is Rusland, waar de financiële repressie van het communisme is vervangen door een 13,5% vlaktaks NADAT het systeem instortte in 1989.

Het feit dat Duitsland werd verteld dat ze tot 7 jaar diende te wachten voordat de VS  hun GOUD zou teruggeven is in feite een oorlogsdaad ..! De NAVO staat op het punt uiteen te vallen,  de VS is de controle aan het te verliezen van de Wereld bank ...

Ze gaan blijven doorgaan totdat het ontploft! Als dat zo is, wil je geen houder zijn van Fiat valuta's, obligaties, staatsobligaties, bankdeposito's, onroerend goed, .... de rente zal stijgen! Het zal alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt laten lijken alsof het niets was. De banken zullen failliet zijn, geen geldautomaten meer, geen krediet kaarten meer, ... meer mensen zullen werkloos zijn dan dat er werkende mensen zijn......... mensen zullen vluchten van de steden naar het platteland en zullen de boeren plunderen.

Belangrijk technicals:

Kijk in de abonnee secties in welke richting de Dow Jones, aandelenmarkten,..............zullen gaan

voor meer informatie, grafieken, analyse, fundamentals en tips ..... ABONNEER U NU .....KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Zaterdag 21 september 2013 -Jaag niet op papierwinsten in dit spel maar kijk naar de fundamentals en kies voor zekerheid !


Taper volgens Financial TV op vrijdag. Afbouwen volgens de Federal Reserve op donderdag. Wat een spel voor totale dwazen die als een marionet aan een touwtje de goud en waardepapier markt belopen.Uiteindelijk zal er een ontwaking , een afweging van de schalen en een rekening te betalen zijn, en daarvoor bezit ik  goud. (Jim Sinclair)

voor meer informatie, grafieken, analyse, fundamentals en tips ..... ABONNEER U NU .....KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


 Vrijdag 20 september 2013 - Het verhogen van het schuldplafond verhoogt niet de schuld !? & de centrale banken worden gerund door geflipte mensen !


Geactualiseerde secties :   

 Vanaf begin volgend jaar moeten alle Belgische banken alle toegekende rekeningen en hun titularis melden aan de Nationale Bank. Kapitaalcontroles worden strenger en strenger. Moneytalk Knack blokletterde zelfs op 17 september "Vluchten met rekening kan niet meer". Goldonomic heeft hier al meermaals over geschreven en zijn lezers verwittigd (en ook wat te doen). Ja inderdaad "Vluchten kan nog wel" en op een legale manier ! (iedere Belg weet toch dat er achterpoorten zijn in de wetten, of niet soms?)

 Nogmaals, je kan de realiteit negeren, maar u kunt de gevolgen van het negeren van de realiteit niet negeren dus de hoogste tijd om actie te ondernemen voor "ZE" u bestelen zoals in Cyprus, .......

 Als abonnee krijgt u voor de prijs van 575 $ (+- 430 euro) / jaar niet alleen onafhankelijk advies met opbrengsten van meer dan 35% per jaar (betere bewezen opbrengsten t.o.v. beheerders die tot 6x zoveel per jaar vragen, of zelfs meer) maar ook de héél belangrijke adviezen hoe uw vermogen te beschermen op een legale manier.  Negeer dus niet langer de realiteit !  info over hoe te abonneren kan u terugvinden op volgende link : http://shop.goldonomic.com/main.sc

 Het symposium met de toepasselijke naam "How to survive the sinking financial Titanic" (hoe de zinkende financiële Titanic overleven) die voorzien was op 22 oktober moeten we spijtig genoeg door samenloop van omstandigheden verplaatsen naar een latere datum. Door de wereldwijde kritieke situatie (the endgame) hebben onze abonnees voorrang en hebben de operationele voorbereidingen meer tijd in beslag genomen als voorzien. Wij zorgen er steeds voor dat u waar voor u geld krijgt en de synchronisatie van de agenda's, van onze sprekers (die thuis zijn in de materie van "legaal vluchten") is nog in volle gang. Héél binnenkort zullen onze abonnees de nieuwe datum ontvangen en als eerste kunnen inschrijven.

Obama en de heer Hollande zijn de 2 grootste clowns van het jaar en mogen samen worden opgesloten in een gesticht! . "Nu, dit schuldplafond -  I just want to remind people in case you haven't been keeping up -- raising the debt ceiling, which has been done over a hundred times, does not increase our debt; it does not somehow promote profligacy. Alles wat het doet is het zegt heb je om de rekeningen die u al hebt pijnigde tot, het Congres te betalen. het is een basisfunctie van ervoor te zorgen dat het volledige vertrouwen en krediet van de Verenigde Staten wordt bewaard. "Obama, president van de Verenigde Staten van Amerika.

 Wat we wel weten is dat het verhogen van de schuld limiet de prijs van goud omhoog duwt ....

Janet Yellen gaat van zodra ze aan het hoofd staat van de FED zorgen voor negatieve rente.

En terwijl we een record van faillissementen, voedselbonnen en werkloosheid hebben, ..........roept men nog steeds dat de recessie voorbij is .......!? Persoonlijk moet ik mijn roze bril verloren hebben of iets missen. Als dit niet een depressie is, moet ik Napoleon .... (klik om te vergroten).

 

 voor meer informatie, grafieken, analyse, fundamentals en tips ..... ABONNEER U NU .....KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Donderdag 19 september 2013 -  volle maan en Bernanke heeft gesproken ... om niets te zeggen  (zoals gewoonlijk)-


wednesday 20oct18 202pm

Geactualiseerde secties :  Gold & Silver Majors and Juniors , US-Dollar , €-Gold ,........(zie abonnee secties)

Goud werd neer gehaald in afwachting van de (belachelijke) voorstelling vandaag van Clown Bernanke ... om 2:00pm - precies op het moment dat hij zijn mond opende, ging Goud omhoog van $1300 tot $ 1350. Actie van vandaag is bijna hilarisch zoals het na de manipulatie van de laatste paar dagen werd verwacht ....Eigenlijk, de kaars grafieken van de Gold Majors en de Juniors van gisteren wezen in die richting .... ook, zoals verwacht, krijgt de US-dollar een ferme tik en het is mogelijk dat de Dollar-index door zijn steunlijn zal breken en de Euro zal door de neklijn breken. (zie naar de desbetreffende kaars grafieken in de vermogens allocatie voor abonnees)

 

Dit is hoe de HUI (Majors) en de GDXJ (Juniors) er gisteren uitzagen (klik om te vergroten)

 

 

Majors up by 10%

 

Juniors up by 10%

 

 

 

 Zie de desbetreffende secties, Goud & ZilverMajors en de Juniors voor de kaars grafieken vandaag. Hou er rekening mee dat de prijs van bepaalde aangewezen goud en zilveraandelen waarschijnlijk zal verdubbelen in de komende 6 maanden.

 

 Welcome to Zimbabwe...en de aandeelmarkten maken nieuwe all time highs...

voor meer informatie, grafieken, analyse, fundamentals en tips ..... ABONNEER U NU .....KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Woensdag 18 september 2013 - geen twijfel mogelijk dit is het einde van het spel & Niet hopen dat u de tijd zal hebben om laatste seconde aanpassingen te maken !


Geactualiseerde secties :  enkel voor abonnees

 

Dit is voor al diegenen die ons Pessimisten noemen en denken / hopen dat het probleem zichzelf zal oplossen en wel zal overwaaien. Een exponentiële gaat NOOIT weg vanzelf. Dat is wiskundig onmogelijk ... het wordt alleen maar erger ... totdat hij knalt. Zo veel voor regeringen die geld lenen om de rente over het geleende geld te betalen (Japan, USA, UK, Europa, ....) Exponentials hebben de slechte gewoonte van het sneller dan je verwacht te laten bewegen ... dat is zo als dingen werkelijk echt slecht beginnen gaan. Dus als je denkt dat je de tijd gaat hebben om je spaargeld te verplaatsen naar een veilige plaats, breekt ineens de hel los en ben je de klos. Je doet het NU of bent bereid te verdrinken. Dus AUB stop met jagen op Fiat Papiergeld Winsten en ga doen wat je ECHT MOET DOEN = Bereid je voor op het ergste.

Landen gaan failliet, centrale banken staan op de rand van faillisement of zijn het al, mensen hun bankrekeningen worden geplunderd, pensioenfondsen worden geplunderd, ........Ga je de propaganda blijven geloven van al die psychopaten in de politiek?!

Frankrijk had de grootste totale vlottende aansprakelijkheid ten opzichte van het BBP,  362,2% of EUR 6500000000000, als je de tel kwijt bent qua nullen het is 65 trillioen . (Hollande is een idioot die moeten werken in een circus)

Zolang de totale schuld laag is, is er geen probleem om een hogere rente te betalen. Echter wanneer de totale schuld is gegroeid zoals nu,  wordt het DRAMATISCH. Denk niet dat  (of zelfs hopen) dat u in staat zal zijn  WEG TE KOMEN voordat het systeem zal instorten. Als je NU geen maatregelen gaat nemen, kan je net zo goed je spaargeld weggooien.

Elke toename van 1% in de rente betekent een extra vergoeding voor de G-7 van 1,4 biljoen dollar. 1400000000000 $ slechts iets minder dan de gehele BNP van Canada. Als de rente zou verhogen met 10%, dan zijn we op zoek naar een toename van de rentelasten voor de G-7 landen die gelijk is aan het gehele BBP van de Verenigde Staten.

STAP UIT PAPIER GOUD! Eén van de nachtelijke aanvallen op goud was vorige week.  4.000 contracten in het midden van de nacht in minder dan één minuut .... Dit zorgt voor een nog beter koopmoment voor hen die begrijpen waar dit allemaal naartoe gaat. Blijf fysiek goud en zilver kopen en houdt het buiten het bankwezen! .. En stop met klagen over het feit dat goud en zilver niet omhoog gaan. Je zou moeten blij zijn dat het niet het geval is !!!

Deze kortlopende interventies hebben ondertussen verder de fysieke kluizen geleegd (de voorraden blijven dramatisch dalen). Dit goud is afkomstig van buiten de toegewezen goudbank voorraden (bij de Comex). De centrale banken verhuren (leasen) misschien goud uit, maar het verlaat hun kluizen niet (op dit moment) ....

De aansprakelijkheid berust op een keten van bullion banken, en zo zullen het de edelmetaal banken zijn die met geld afgewikkeld worden door de centrale banken, waardoor fysieke kopers aan de zijlijn zullen blijven.

Dit is "Het Einde van de US-Dollar". Op donderdag 6 september, 2013 maakte China de officiële volgende  aankondiging. China zei op die dag : " onze bancaire systeem is klaar, al onze communicatie-systemen zijn klaar, alle van de overdracht systemen zijn klaar, en vanaf die dag, donderdag 6 september, elke natie in de wereld, dat wil vanaf dit punt , om te kopen, te verkopen, of  handel van ruwe olie, kan dit doen met behulp van de Chinese munt, niet de Amerikaanse dollar". De gevolgen van deze nieuwe actie zijn enorm, en zou heel goed de katalysator kunnen zijn die de dollar naar beneden brengt als de mondiale reservevaluta, en zal het hele landschap veranderen hoe de wereld energie gaat aankopen.

Op vrijdag 7 september, kondigde Rusland aan dat  "vanaf vandaag, zullen wij China alle ruwe olie leveren die ze nodig hebben, ongeacht hoeveel ze willen ... er is geen limiet. En Rusland zal deze ruwe olie niet verkopen of verhandelen aan China met de Amerikaanse dollar".[Iran kan nu zijn olie en aardgas verhandelen voor Chinese Yuang en zo ontkomen aan de sancties ....]

Vergeet niet dat er MEER US-dollars rond zwerven in de wereld dan een andere valuta ... en wanneer deze terug naar de VS komen, zal het spel uit zijn in geen tijd.

Videoclip over Obama, LarrySummers, GoldmanSachs, JPMorgan,...Derivatenen hoe we elke dag worden bij de neus genomen,.... en F#$!&D.[heb je nog steeds vertrouwen in je bankier ?? kijk helemaal tot het einde!]

 

 

 

 

voor meer informatie, grafieken, analyse, fundamentals en tips ..... ABONNEER U NU .....KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Dinsdag 17 september 2013 - Goud en Zilver Prijs Manipulatie eindigt met de dood van Fiat goud en zilver prijzen!


De dag komt, waar de LMBA en de COMEX Goud & Zilver contracten voor CASH zullen regelen .... die dag zal goud met $ 100, $ 200, misschien zelfs $ 500 en meer omhoog gaan!

London metalen handelaar Andrew Maguire vertelde vandaag aan King World News dat twee JPMorgan Chase medewerkers een jaar geleden documentatie verstrekten aan  de Amerikaanse Commodity Futures Trading Commission over de bank van manipulatie van de goud en zilver markten, maar de CFTC lijkt ze te hebben begraven. De documentatie, zegt Maguire, is ook in het bezit van een advocatenkantoor gespecialiseerd in de vertegenwoordiging van klokkenluiders.

Natuurlijk als de CFTC inderdaad op dergelijke documentatie zit van dat markt tuigage, zou dit het vermoeden ondersteunen dat JPMorganChase de waarheid aan het vertellen is wanneer het vertelde dat het de monetaire metalen alleen verhandeld voor "klanten" en dat deze "klanten" de Amerikaanse overheidsinstanties zijn specifiek gemachtigd om in het geheim de markten te beïnvloeden, zoals de Treasury Department Exchange Stabilization Fund.

Vijf jaar na Lehman, BIS Ex-Chief Economist waarschuwt "Het is erger Deze Keer". Cruciaal is de BIS waarschuwt, niemand weet hoe ver globale financieringskosten zullen stijgen als de Fed verstrakt of "hoe rommelig het proces zou kunnen zijn ... de uitdaging is om voorbereid te zijn "Dit betekent, in hun ogen," het vermijden van de verleiding te geloven dat de markt zal vloeibaar blijven onder stress -.. de illusie van liquiditeit " 

 Stel jezelf niet meer dan bloot aan gewone aandelen als nodig en houdt het grootste deel van uw spaargeld in de sector Goud & Zilver en energie. Raadzaam is om traling stops gebruiken om uw positie te beschermen in gewone aandelen.  Gebruik een verkoop om ofwel deze aandelen terug te kopen tegen een lagere prijs of uw blootstelling aan de goud en zilver sector te vergroten.

Ook, en dit is net zo belangrijk als goed te investeren, blijf uw spaargeld verplaatsen uit politiek bereik en / of probeer om u nog beter dan nu te beschermen.

Bankiers zijn de fiscale ambtenaren van de autoriteiten geworden. Als u van plan bent om een rekening op uw naam te openen in Zwitserland, Luxemburg, Andorra, Gibraltar, Monaco, ... dan kan je evengoed lokaal een rekening openen en u de moeite besparen om naar het buitenland te reizen. Van nu af aan,  de meeste ex-fiscale paradijzen, verzoeken de opdrachtgever een bewijs van fiscaliteit te presenteren. Geen document = geen rekening! Niet moeilijk te begrijpen dat het document is bedoeld om de bank te informeren over waar ze de rekening moeten melden.

Maak u klaar voor de volgende Huisaandelen instorting. Afgelopen woensdag heeft de Mortgage Bankers Association hun wekelijkse hypotheek (herfinancieren + aankoop) index vrijgegeven. Algemene toepassingen op een seizoen aangepaste basis daalde met 13,5% van week tot week. Op niet-gecorrigeerde basis daalde de index 23%. [Klik voor vergroting]

Afgezien van het feit dat Vastgoeg een HOCG is, de prijs van onroerend goed is de functie van een aantal op elkaar inwerkende factoren.

 • het slijt, het wordt oud.
 • het wordt negatief beïnvloed door de stijgende rente.
 • het wordt negatief beïnvloed door de dalende reële inkomen van de middenklasse.
 • het wordt beïnvloed door de consumptie voorkeuren: tijdens een recessie, depressie, economische voorkeuren van de consument zijn veranderd.
 • het wordt negatief beïnvloed door belastingen: onmogelijk om Vastgoed buiten politieke bereik te plaatsen.
 • het wordt negatief beïnvloed door politieke beslissingen; instanties kunnen besluiten over waar kunnen leven, hoeveel gezinnen in een woning kunnen leven ..

Het probleem is dat de wereld niet eens de bestaande schuld al heeft kunnen onderhouden. We hebben een totale orkestratie van de obligatiemarkten. En het is orkestratie omdat ze de controle van de obligatiemarkt zou hebben verloren. Ik vind het zo'n juxtapositie dat centrale banken op een dagelijkse basis meer obligaties koopt vandaag de dag dan ze ooit heeft gekocht, en de rente gaat omhoog, dat is bijna pervers. Er is een rapport van een BIS econoom die heeft erkend dat de enige reden dat het financiële systeem is blijven drijven om te blijven drijven sinds 2008 is, want er zijn veel meer schulden gemaakt. Hij ging ook op om te erkennen dat ZE (=de centrale planners) bijna geen munitie meer hebben.

voor meer informatie, grafieken, analyse, fundamentals en tips ..... ABONNEER U NU .....KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag 16 september 2013 - Wij zijn geen pessimisten maar realisten !

Geactualiseerde secties: alle secties up to date voor onze abonees

Eric Geenen begrijpt het en het is de plicht van elke Goldonomic lezer deze video tot op het EINDE uit te kijken...wie dit niet doet, die verdient niet beter dan zijn centen te verliezen...

  Er is geen veilige plaats om te schuilen buiten goud op voorwaarde dat u uw goud verbergt op de juiste plaats 

Als u besluit om zich te ontdoen van uw fysieke goud .... om het te ruilen voor waardeloze Fiat Paper Money, Goud zal het laatste geld staande zijn, dat is het reeds voor meer dan 6000 jaar. Nominale prijs van goud is niet relevant want er is geen twijfel in mijn gedachten dat om de fantasie van Fiat Paper levende te houden, regeringen en bankiers elke cent van de 1,4 Quadrillion derivaten zullen gebruiken om elke houder af te schrikken van de veiligheid van fysiek goud.

Goud zal het laatste geld staande zijn. Noch John Law, noch Goldman Sachs, noch JPMorgan zullen in staat zijn om het te stoppen ... dus wees geduldig en houd vast!

Wat we nu hebben is een contradictie tussen het technische beeld van de sector Gold & Silver en de fundamentals. Als ik moet kiezen tussen de twee, ervaring vertelt me dat de FUNDAMENTALS overwegen.... en om het technisch beeld te negeren. Tal van goede redenen om dat te doen zijn Cyprus, India, Argentinië, Zimbabwe, India, China, Vietnam, ....

In feite moet de overheid verantwoordelijk worden gehouden voor de ramp als gevolg van geld printen. Het is de "kunstmatige en onrechtvaardige herverdeling van rijkdom", die de inflatie oplegt zonder specifiek rekening te houden met de ellende en armoede die het voor de samenleving creëert. Wat er eigenlijk gebeurt is dat het kunstmatig gecreëerde geld rijkdom herverdeelt en dit naar degenen die het dichtst bij hen staan, ten koste van degenen die het verst staan (rijken worden rijker .....). Absoluut geen sociaal functioneren, integendeel ...

Voor de meeste beleggers is dit een vlucht met nul zicht in IFR omstandigheden. De meeste mensen begrijpen niet echt wat Fiat geld is, degenen die de neiging hebben te blijven geloven in de leugens van de autoriteiten en bankiers. Immers, waarom zouden deze mooie zelfgenoegzame mensen die ze hebben verkozen en aan de macht zijn tegen hen liegen ...!? We weten wat Fiat geld is ... het is een GROOT NIETS .... en binnenkort zullen ze allemaal zien dat de keizer geen kleren aan heeft. Tegen die tijd zal het natuurlijk te laat zijn om er zich van te ontdoen. Bij het vliegen in IFR omstandigheden met een vliegtuig moet men alleen vertrouwen op de instrumenten om te blijven vliegen ... als je dat niet doet heb je meer of minder dan 30 seconden te leven voordat u zal crashen en sterven.

Dit gezegd zijnde, hier de technische grafieken van $£€?$@!1&€?.....alsook de fundamentals en waar op te letten.De volgende X tot X weken zijn zeer belangrijk..........

 grafieken, analyse,technicals, fundamentals,..........voorbehouden aan onze abonnees

Belangrijk Technicals: zie abonnee sectie

voor meer informatie, grafieken, analyse, fundamentals en tips ..... ABONNEER U NU .....KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


Vrijdag 13 september 2013 - De USA is OUT! Rusland heeft zich nu bijna in zijn eentje verzet tegen de Amerikaanse regering voor het uitvoeren van een aanval in Syrië.


Geactualiseerde secties :  

Wederom een briljante verschijning van Nigel Farage ... met het storende geluid van een uiterst arrogante Guy Verhofstadt op de achtergrond. Vergeet nooit,  mensen krijgen altijd de politici die het verdient.

 

 De belangrijkste factor achter de seculiere uptrend in goud en zilver prijzen is gewoonweg ontwaarding van valuta's, en aantasting van het financiële systeem. Niets is opgelost en in feite zelfs erger elke dag. De fundamentele trends over het algemeen veranderen niet veel zodra zij zijn gevestigd. En in dit geval hebben de fundamenten ons op een pad naar vernietiging. Dit is een pad dat echt niet kan worden teruggedraaid.

Voor elk van die goud en zilver beleggers die de psychologische oorlogsvoering kunnen stoppen omdat ze te emotioneel reageren, en gewoon gebruik maken van deze pullbacks om toe te voegen aan posities, zij gaan profiteren van wat letterlijk de grootste rijkdom overdracht in de geschiedenis is van de wereld.

Belangrijk Technicals: zie abonnee sectie

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU .....KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


Donderdag 12 september 2013 - We zitten in een stierenmarkt voor aandelen en er is meer op komst ..... Welcome to Zimbabwe!

Geactualiseerde secties : 

Ik geloof niet dat de komende EU-verkiezingen iets zullen veranderen aan het feit dat de EU-Asylum wordt gerund door de Fools (Barosso & Co).

 

De nominale prijs van goud is absoluut irrelevant. Degenen die hierop blijven focussen begrijpen niet dat het allemaal gaat over de waarde en koopkracht.

China heeft net hun laatste goud import cijfers voor de maand juli vrijgegeven. China heeft  via Hong Kong 116,4 ton fysiek goud geïmporteerd in juli 2013. Dat cijfer komt bovenop de 517,92 ton goud invoer van de eerste 6 maanden van dit jaar. In totaal, tussen januari en juli van dit jaar heeft China liefst 633,94 ton fysiek goud geïmporteerd. Het land is inderdaad op weg naar 1000 ton van de invoer over het hele jaar, zoals voorspeld door de World Gold Council.

Hou US-dollars alleen met de binnenlandse VS-banken, hou Canadese Dollars alleen met de binnenlandse Canadese banken, hou alleen Euro's met de binnenlandse Europese banken. Deze uitspraak is zeer belangrijk en de meeste beleggers begrijpen niet de implicaties hiervan!

We zien de eerste scheur in de fabricage van de FDIC 's solvabiliteit om alle stortingen te verzekeren tot $ 250.000. U kunt ook al snel de uitspraak verwachten dat meerdere accounts van dezelfde deposant niet zullen worden gegarandeerd. Geld in buitenlandse deposito's zijn er meestal voor ex-pats en omwille van fiscale redenen voor Amerikaanse bedrijven nauwelijks over te gaan voor $ 250.000 aan verzekeringen door een borg die slechts $ 35000000000 (35 billioen) in kapitaal is, nauwelijks genoeg voor wat het op zich heeft genomen.

WASHINGTON - De federale toezichthouders zeggen dat deposito's in buitenlandse filialen van Amerikaanse banken niet gedekt worden door het overheid verzekeringsfonds. De Federal Deposit Insurance Corp op een 5-0 stemming verwierp het verzoek van de banksector op zoek naar uitbreiding van de verzekering van de overzeese deposito's tot $ 250.000 aan Amerikaanse banken '. De FDIC schat dat deze deposito's een waarde hebben van ongeveer $ 1000000000000 (één trillioen).

Als een bank failliet gaat dat buitenlandse deposito's heeft, zou de rekeninghouder schuldeiser van de bank worden en zouden moeten procederen om hun geld terug te vorderen. Algemeen krijgen spaarders een deel van hun geld terug, variërend van ongeveer 0 cent op de dollar tot het volledige bedrag.......het is te zeggen als je héél veel geluk hebt.

Belangrijk Technicals: zie abonnee sectie

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU .....KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


Woensdag 11 September 2013  - Obama krijgt de mogelijkheid om zonder schaamrood van een strike op Syria af te zien.


Geactualiseerde secties :  Obligaties in de EU & UK (toppy!), bedrijfsobligaties, Goud & Zilver majors,


We hebben geen uitbraak van ruwe olie uiteindelijk ...... bevestiging Obama & Co zal het Russische aanbod aanvaarden en zullen niet toeslaan in Syrië.

We zitten in een stierenmarkt voor aandelen en er is héél wat meer op komst

Belangrijk technicals:  zie abonnee sectie

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU........ KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


Dinsdag 10 September 2013 -Beleggers hebben gevoelens en emoties, financiele markten niet!


Updated sections: Landbouwproducten (2008 Lehman vastgelopen het begin van hyperinflatie), Koper (enorme bullish HS) en Platinum, Treasuries in de VS en Duitsland (top?), Inflatie-index

De manager van de Syrische sluipschutters is iemand operationeel van uit Parijs en benoemd door de Navo als de nieuwe leider van Syrië. Wat hebben we in Syrië is geen burgeroorlog en strijders (sluipschutters) worden binnen gebracht door de CIA ... Als Turkije Syrië aanvalt zal het land in een burgeroorlog glijden (Ata Turk tegen Erdogan)

Het is dramatisch dat in deze 21ste eeuw Mensen zo lomp zijn, zo apathisch, zo dom dat ze opnieuw een Wereldoorlog zullen starten ... oorlog van vernietiging, van pijn en moord, ... gewoon omdat "ze" niet bereid en / of niet in staat zijn om de intelligente psychopaten te stoppen die alles naar de k @ # @ $ n  hebben geholpen!

Het rendement op de 10-jarige Treasury begint te sputteren. Hieronder zien we de opbrengst klimmen naar een nieuw record van 2.90%. Dit zal de stijging van de beurs niet te stoppen, maar zal een moord zijn op de woningbouw.  Zoals de geschiedenis toont heeft stijgende rente geen invloed op de prijs van goud / zilver. Stijgende rente zal de vastgoed markten doden: Amerikaanse onroerend goed in zijn tweede been naar beneden duwen, de daling versnellen van onroerend goed markten waar de luchtbel onlangs barste (Canada) en de inleiding starten van de eerste naar beneden etappe van de achterblijvende vastgoedmarkten (Frankrijk, België, Luxemburg).

30y Tbond 10 y yield
klik om te vergroten klik om te vergroten

granvilleRIP JOSEPH GRANVILLE ... 

Uitgever van het Granville Market Letter en bedenker van On Balance Volume (OBV), Joe Granville was een pionier in de technische analyse. OBV (per saldo volume) was een van de eerste indicatoren ik werkzaam en ik gebruikte om het plotten van de hand van de 30 aandelen in de Dow Industrials. Nieuwsbrief Granville's hielden grote macht over de markten in de late jaren '70 en vroege jaren '80. Hij zal gemist worden, maar zijn indicatoren zal altijd bij ons .... Joe was een goede pianist en had de mogelijkheid om te luisteren naar de muziek van de Financiële Markten!

 

 

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


Maandag 9 September 2013 --de financiels markten zullen ons uitsluitsel geven over Syria!


Geactualiseerde secties: - Ruwe olie , Steenkool, (zie abonnee sectie)

Ruwe olie breekt uit op de kaars grafiek en zal ons vertellen of  'ze' zullen toeslaan in Syrië of niet. Deze actie zou wel eens kunnen eindigen in de geschiedenisboeken als het begin van WO III. Gedurende de aanloop van de Tweede Wereldoorlog was het beeld niet heel anders dan de situatie die we vandaag hebben. De meerderheid van de Duitsers waren TEGEN een oorlog en veel Duitsers weigerden dienst te nemen in het leger. Verschillende burgers (die tegen het regime waren werden gearresteerd, geëxecuteerd of gingen naar concentratiekampen). Vergeet niet dat dit niets te maken heeft met Syrië, maar is belangrijk voor het voortbestaan ​​van de US-dollar en de VS ... zie actualisering van 5 september 2013! Duitsland werd het vijfde EU-lid om een aanval op Syrië goed te keuren, dat werd voorbereid door 11 landen, waaronder de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië en Spanje.

WTIC candle1

Een oorlog zal ongetwijfeld het probleem oplossen van de werkloosheid onder de jeugd. "De realiteit is dat de Spaanse en de Italiaanse economie zal krimpen met een verdere 2 procent in 2013. Griekenland ligt op koers om met een extra 5 tot 7procent te krimpen en Portugal met 3 tot 4procent. Verre van aan de beterende hand, de economische crisis in het Zuiden verdiept. Reële rente worden verhoogd van al hoog niveau, "zei De heer Tilford. Hij vertelde ook dat de olifant in de kamer een stijging is van de schulden van Portugal en Spanje met 15 procentpunt (pp) van het BBP in het afgelopen jaar,  18pp in Ierland en met 24pp in Griekenland.  Italië steeg 7pp tot 130pc van het BBP, reeds op of nabij het punt van geen terugkeer (the ​​point of no return).

Een oorlog zal de droom niet in leven houden van een waardeloze fiat papieren US-dollar. De uitwisselings ruimte voor de US-dollar is tussen nul en de prijs van het papier. De nominale prijs van goud en zilver is vandaag tussen de papierprijs (het niet fysieke goud en zilver/future prijs), gezien de rol van de bullion banken in de decennia lange goud / zilver marktprijs onderdrukking en samenzwering, tot in het oneindige in het geval van een Amerikaanse dollar hyperinflatie scenario.

chickenCyprus als repetitie in Polen: Polen neemt de helft van particuliere pensioenfondsen in beslag om Staatsschuld te verminderen. Overheid nationaliseert particuliere pensioenfondsen en maken van hun schuld holdings een "asset" en commingles met andere publieke middelen. Juridische Diefstal waarbij Polen de staatsschuld vermindert door pensioenfondsen leeg te halen. Bent u de volgende die dit zal ondergaan? Dat  bent u als u een prive-of openbaar pensioenfonds hebt! Jij bent de volgende als je iets hebt als een vermogen, spaargeld, een pensioen, ....

 

* Hervormingen bewegen obligatie activa van privé naar staatsfondsen
* Sommige equity activa verschuiven ook geleidelijk naar de staat
* Veranderingen  verminderen de Poolse openbare schuld met 8 pct van het BBP
* Fondsen zeggen dat deze omzettingen ongrondwettelijk kunnen zijn
* Waarschuwingen dat particuliere pensioenfondsen zouden kunnen worden uitgewist

Overheden zijn  erger dan Al Capone of nooit, nooit vergeten dat: Napoleon beslag heeft genomen van alle vastgoed van de kerk, zodat hij de Assignats kon uitgeven en haar schuld kon indekken; de onder zware schuldenlast, Philip le Beau had alle Templar's gearresteerd, gemarteld en gedood zodat hij legaal Goud kon stelen en gebruikte deze om zijn schuld om af te betalen; Sarkozy had Gaddafi gedood omdat hij een ​​miljoen euro's bezat. Vergeet niet de Operatie Gutt (na de Tweede Wereldoorlog).. Mensen in Argentinië verloren ook al hun spaargeld zoals de Cyprioten ..... Denk niet 'een fractie van een seconde dat je zal gered worden ... tenzij u  uw spaargeld verhuist uit politieke bereik NU !!! [voor de Europeanen betekent dit UIT Europa, Amerikanen moeten hun spaargeld verplaatsen uit de USA] ...

 

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


Vrijdag 6 September 2013 - Beleggen in onroerend goed is zowat het domste wat je de dag van vandaag kan doen!


Geactualiseerde secties: Banken en financials, Recessie proof aandelen,

Zonder woorden....VIDEO clip werd verwijderd !???

Begrijp de financiele crisis in 5 minuutjes tijd en snap waarom men nu enkel op een welbepaalde manier mag beleggen.

Markten in India zijn verstoord en de Indiase Roepie blijft dalen . Zij die hun voorzorgen namen en hun spaargeld in Goud hielden zijn veilig ( zolang ze een grote klomp goud houden BUITEN India). De overheid heeft strenge kapitaalcontroles opgelegd : ze hebben de middelen van het volk vergrendeld, beperkten buitenlandse rekeningen  en beteugelde goud invoer . Wie kan neemt wat ze  kunnen en gaan naar Singapore , weg uit de Indiase Roepie ( zelfs wanneer ze verliezen door de wisselkoers ) . Sommige Indiërs smokkelen zelfs diamanten uit het land ( ik herinner me die dagen in Zuid - Afrika ) . [ In Japan nemen velen voorzorgsmaatregelen en verplaatsen hun spaargeld uit het land NU! ]

 

Important Technicals: enkel voor abonnees

 (C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


Donderdag 5 September, 2013 - Wie herinnert zich de Petro-Dollars uit de jaren 1980?


Geactualiseerde secties: $-Gold , Natural Gas & shares , €-Gold

Alwie nog steeds in de overtuiging leeft dat het veilig is geld aan te houden op een bankrekening (of om bank-produkten aan te houden) moet volgende video clip zonder fout aandachtig bekijken. or to hold bank manufactured investment products) watch this.... [de cijfers-ratio vermeld voor de VS, zijn eveneens van kracht voor de EU en de UK]. De wettelijke situatie is zo geworden dat vanaf men geld op een bankrekening deponeert, men een CREDITEUR wordt van de bankinstelling in kwestie. Erger nog is dat het dedeponeerd bedrag een "achtergestelde eis" wordt in het geval de financiele instelling in een situatie komt van "staking van betaling". Met andere woorden, juridisch beschouwd, is elkeen die bankdeposito's heeft, is een crediteur van een technisch failliet banksysteem.

Nixon heeft eigenlijk de Amerikaanse Dollar technisch waardeloos gemaakt in 1971. Dank zijn de Petro-Dollar, het Amerikaanse leger en de toenmalige verdragen met olie producerende landen uit het Midden-Oosten, is de fantasie nog steeds min of meer levend gehouden. Net daarom is de politieke situatie in het Midden-Oosten en Syria zo belangrijk...en zal het uiteenspatten van de Olie-etterbuil wellicht ook het einde betekenen van de Dollar en het Amerikaanse Imperium. Het is nieet moeilijk te begrijpen dat aangezien er zich meer dollars BUITEN de VS bevinden dan in het binnenland, zoiets heel erg snel kan verlopen.

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


Woensdag September 4, 2013 - Olie aandelen zijn een veilige en goed alternatief voor rendement zoekende beleggers -


Geactualiseerde secties: Recession Proof shares , Oil shares , 

 De SLECHTSTE investeringsbeslissing die je vandaag kan nemen, is volledig geïnvesteerd te zijn in onroerend goed en gebruik te maken van de investering met hypotheken. Dit zal een zekere manier zijn om een volledig fortuin over een 2 tot 7 jaar  volledig kwijt te zijn. Real Estate (vastgoed) is een hoge orde Kapitaal Goed en zijn waarde daalt ALTIJD ernstig tijdens inflatoire recessies. In sommige landen kan het langer duren voordat de lokale onroerend goed bubbel barst, maar na verloop van tijd is het 100% zeker dat het zal gebeuren! Tijdens recessies, kunnen volledige dorpen worden gekocht voor een of twee van de gouden munten alleen en een maand huur koopt nauwelijks een brood. Dit gezegd zijnde, de statische / propaganda dat de VS Real Estate Market een nieuwe bull run is gestart is volledig vals en kunstmatig.

new and existing home sales 2013

Hetzelfde geldt voor de statische / propaganda dat de recessie voorbij is en dat van nu af aan dingen er alleen maar beter op zullen worden. NIET DUS! Er zijn kleine leugens, grote leugens en statistieken en de nominale cijfers kunnen veel pijn verbergen. Duitsers hebben dit ervaren tijdens de Weimar Depressie. Opgeblazen en Hyper-opgeblazen statistieken komen niet overeen met de realiteit. De grafiek hieronder toont duidelijk aan dat, hoewel het nominale inkomen verbetert, reële inkomens een fiasco is ....


nominal growth real 2013

Indiase rupee in een vrije val en Indiërs worden arm ... met uitzondering van degenen die hun spaargeld bewaarden in Goud.

Belangrijk Technicals: zie abonnee sectie

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU .....KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


maandag 2 (Labor day) en dinsdag 3 september 2013 - Zelfs zonder een oorlog in Syrië / het Midden-Oosten zal de prijs van ruwe olie $ 200 per vat bereiken -


Geactualiseerde secties :  Goud & Zilver Juniors, Olie aandelen, Recessie Proof aandelen ( zie abonnee sectie )

Gelukkig verliezen regeringen op lange termijn ! Bitcoin is slechts het begin van de crypto-currency-industrie. Het heeft gebreken, dit is zeker. Het is een mogelijkheid dat de overheid (die zijn er om u te helpen) Bitcoin zal regelen tot het punt dat het niet meer bruikbaar is. Het mooie is echter dat het niet echt uitmaakt wat Bitcoin's lot blijkt te zijn. Net als Napster, ontketende Bitcoin een onstuitbaar idee-dat mensen moeten in staat zijn om geld overal in de wereld te sturen, om te betalen voor iets, volledig anoniem. Het is gewoon een te krachtige propositie voor de overheid om zich rustig te ontdoen en het in de vergeetput te laten belanden. In de nabije toekomst zal Bitcoin (of iets dergelijks) "het digitale zwart geld" zijn.

Bitcoins zijn een instrument van uitwisseling die belachelijk lage verwerking van vergoedingen hebben en een superieure manier om geld van de ene entiteit naar de andere over te maken.

Bitcoins / crypto-valuta's zijn een instrument van uitwisseling die belachelijk lage verwerking van vergoedingen hebben en een superieure manier om geld van de ene entiteit naar de andere over te maken. Of regeringen nu willen of niet, crypto-valuta's zullen het overnemen wat zij neigen "geld"  te noemen.

Ik beloof je de Verenigde Staten zal je beschermen ...!?????

  

Amerikaans Vastgoed is begonnen aan de tweede daling. Bestaande-woningen verkopen daalden voor de tweede maand op rij in juli, zei de National Association of Realtors en wijten dit aan de stijgende hypotheekrente. Dat volgt op de hielen van een 13% daling in nieuwe-huisverkopen in juli.

We hebben PEAK GOLD. Elke goudprijs onder de $ 1.500 per ounce zal in de termijn leiden gemiddeld tot massale sluiting van de productie capaciteit. Daarom is over de langere periode van tijd, laten we zeggen drie jaar, ben ik vrij zeker dat er geen manier is dat goud  onder de $ 1.500 per ounce zal gaan. De industrie zal gewoon niet overleven met dat niveau van prijsstelling.

Uniek in de monetaire geschiedenis is dat de meerderheid van Dollars buiten de Verenigde Staten wordt gehouden. Het is mathematisch 1000% zeker dat de dollar zal instorten ...

   

We hebben PEAK OIL. Zelfs zonder een oorlog in Syrië, is ruwe olie klaar om te stijgen tot $ 200 per vat.

Waar niet te zijn als de Fiat Dollar en andere Fiat valuta instorten ... ISRAEL is zonder enige twijfel de slechtste plek om te zijn. Maar het Midden-Oosten, Londen, Parijs, New York en Los Angeles zijn dit ook.

   


Belangrijk Technicals: zie abonnee sectie

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU .....

KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."
Cron Job Starts