31
oktober
2013

NIEUWS OKTOBER 2013

DAGELIJKS PUBLIEK NIEUWS - REGERING IS NIET DAAR OM U TE HELPEN MAAR U TE BEROVEN

     Happy Halloween !

 


Donderdag 31 oktober 2013 - Schalieolie stelt Peak Oil uit en verhoogt de verdiencapaciteit van de olie-co's -


 Geactualiseerde secties :.....ZIE ABONNEE SECTIE

Zilver en goud zijn beïnvloed, gemanipuleerd! ... en het kan hen niet schelen en ze verstoppen het niet ... In een prachtige opname vorige week in The Silver Summit in Spokane, Washington, CPM Group President Jeffrey Christian, een lange tijd tegenstander van zilvermarkt manipulatie vorderingen, gaf toe dat de prijs van zilver illegaal werd gevestigd op de COMEX beursvloer. Deze toelating kwam tijdens zijn poging om te bewijzen dat er geen zilveren marktmanipulatie plaatsvindt.

Bent u bereid 84% van uw vermogen te verliezen (Cyprus)??

Als u vandaag zou weten dat ik legaal een deel van uw spaargeld zal komen STELEN en kapitaalcontroles zou instellen zodat u niets kan verbergen of buiten politieke bereik kan brengen, zou u dan niets doet ???

Draghi gaf toe dat hij waarschijnlijk kapitaalcontroles zal implementeren  + bail-in na Asset-Quality Review (de bank-unie en de nieuwe Bank Stress Test).

"De effectiviteit van deze oefening zal afhangen van de beschikbaarheid van de nodige regelingen voor de herkapitalisatie van banken ... onder meer door het aanbieden van een openbare backstop," zei Mario Draghi op vrijdag. "Deze regelingen moeten worden getroffen voordat we onze beoordeling concluderen," zei hij.

De Amerikanen deden het echt ... Assange, Snowden, ... dit zijn het soort verhalen waar we over gehoord hebben tijdens de koude oorlog. Het verschil is dat het in die tijd ging om de Sovjet-Unie. Het Europees Parlement heeft gestemd om het uitwisselen van de SWIFT-gegevens met de VS op te schorten. Ze hebben opgeroepen om de Amerikaanse toegang tot de SWIFT-database stop te zetten na bezorgdheid dat de VS de EU bespioneren en niet gewoon proberen om het terrorisme te bestrijden. EU wetgevers vermoeden dat de VS een overeenkomst heeft misbruikt waardoor het beperkte toegang had tot SWIFT.  Zodoende hebben ze gestemd om de capaciteit van Washington, om internationale betalingen te volgen via de site,  te bevriezen.

     

De hedendaagse foto / grafiek komt voor al diegenen die nog steeds denken dat Obligaties / Treasuries / Bankdeposito's veiliger zijn dan aandelen. Zijn ze NIET. Zeker niet vandaag waar Treasuries en obligaties  de veiligste manier zijn om uw spaargeld te verliezen in een mum van tijd. Treasuries en Obligaties zijn de GROOTSTE BUBBLE ooit! Dit is vooral zo voor de US-Dollar ...

Jim Sinclair voorspelt een goudprijs van $ 50.000. Belangrijker is echter te realizeren dat de toekomstige prijs van goud / zilver niet relevant is.... Goud is een verzekering tegen SCHULD, de US-dollar, de euro en Fiat papiergeld. De Dollar zal kloppen krijgen als we op weg zijn naar hyperinflatie en meer depressie. Feit is dat wat goud betreft, WIJ NOG NIETS HEBBEN GEZIEN !!! De VS zou een bananenrepubliek kunnen worden, de US-dollar is goed op weg om ongeveer te worden gebruikt in een zelfde manier als de Reichsmark werd gebruikt tijdens de Weimar hyperinflatie. Degenen die weigeren om uit het systeem te stappen zullen binnenkort worden vervoerd naar de financiële vernietigingskampen .... ze zullen  ALLE GELD gestort in banken VERLIEZEN. Iedereen die geld in een bank zet is een onbeveiligd UITLENER. Het moment dat je geld op de bank zet,  is het NIET MEER UW GELD. Niet alleen zullen we Bail-ins zien, maar ook zullen zij alle pensioenfondsen in beslag nemen ... en het kan worden uitgebreid tot AANDELEN!

   

Vergeet de speciale haloween aktie NIET -LAATSTE DAGEN !!! abonnement van 12 maand +2 maand gratis aan de huidige abonnementsprijs (verhoging vanaf 1 januari 2014)

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU....KLIK HIER

Belangrijk Technicals:

                      ( enkel voor abonnees )

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Woensdag 30 oktober 2013  - uw aandeel in de Nationale schuld van de VS is nu $ 1.1 miljoen-


Geactualiseerde secties :  Uranium (important updates !!!!).........ZIE ABONNEE SECTIE

Niemand wil Facism in Europa ...! En toch is dit wat we krijgen meer en meer. Europeanen willen een vrij Europa; GEEN Europese vlag, GEEN Europees paspoort, GEEN Europese Euro ...Europeanen willen zich ontdoen van deze dure Eurocraten ... en ze hebben gelijk om dit verwachten in een tijd waar de afscheiding een echte mogelijkheid is voor de Verenigde Staten van Amerika.

     

De EU-bureaucraten zijn ziek, hebben ze niet allemaal meer op een rij en moeten worden opgesloten: zij willen de verkoop van menthol sigaretten verbieden, eigenlijk wil ze dat deze worden verkocht in verpakkingen van 10, ze willen 'een Europese verordening voor caravans ", zij wil een Europese visserij politie,..................................Ze willen meer regelgeving en BELASTINGEN ..............

Niemand wil socialisme in de VS, en toch is dit wat we nu hebben! ... 50 miljoen van de 320 miljoen Amerikanen leven van voedselbonnen. Hoe kan iemand definiëren dat we een socialistische natie zijn wanneer de helft van de mensen elke maand geld krijgen van de federale overheid? Volgens de meest recente cijfers van het US Census Bureau, zijn 49,2 procent van alle Amerikanen een uitkering van ten minste een overheidsprogramma. Meer dan de helft van de werknemers bij Wal-Mart-winkels maken minder dan 25.000 dollar per jaar ... Andere werknemers op Wall-Mart-winkels en ook bij McDonalds krijgen overheidssteun. De beurs kan geweldig presteren (en zal dat nog enige tijd doen), maar de inkomens voor de gemiddelde Amerikanen blijven dalen. In feite, is het mediaan gezinsinkomen in de Verenigde Staten gedaald gedurende vijf jaar op een rij.

Effectief vanaf 28 oktober, geldt het volgende voor elke consument ingezette transfer met een buitenlandse bestemming: Als het eruit ziet als een eend en aardbevingen is het waarschijnlijk een eend. Als het lijkt alsof valuta controles en werkt zoals valuta controles is het waarschijnlijk munt controles. Na het indienen van een overschrijving die moet worden gecrediteerd in een vreemd land, zal DCU u een Email * zenden, een openbaring waarin een geschatte wisselkoers, eventuele kosten in verband met deze aanvraag, het bedrag dat de begunstigde ontvangt, en de datum waarop uw overschrijving door de begunstigde bank zijn ontvangen. U wordt verplicht om de voorwaarden van deze openbaring te accepteren voordat DCU wil doorgaan met uw overschrijvingsaanvraag. Nadat u akkoord bent gegaan met deze voorwaarden, zal DCU uw aanvraag verwerken en naar u een definitieve mededeling zenden inclusief de details met bedrag en tarief. Kapitaalcontroles in de USAis vanaf nu een realiteit!

IMPORTANT NOTICE REGARDING INTERNATIONAL WIRE TRANSFERS

Dear DCU Member,

Because our records show that you have completed a Wire Transfer in the past 12 months we are notifying you of a change that may impact you in the future.

The Consumer Financial Protection Bureau (CFPB) has implemented regulatory changes to Federal Regulation E that impact International Remittance Transfers. This change, commonly referred to as the "Remittance Transfer Rule", provides new protections, including disclosures and error resolution and cancellation rights, to consumers who send remittance transfers (including wires) to other consumers or businesses in a foreign country.

Er is veel desinformatie over ruwe olie. Hoewel Fracking tijdelijk de kosten voor import van ruwe olie zal verzachten, zal het niet lang duren voordat de opbrengst van fracking kan afnemen met 50% en meer per jaar en de marginale kost is $ 75 per vat.

Aangezien de oude putten beginnen leeg te geraken, moeten ze worden vervangen door onconventionele putten met horizontaal boringen en hydrofracturering. Hoewel deze nieuwe bronnen een eerste uitbarsting geven van productie, zal deze snel afnemen. Dat betekent dat je nog meer putten dient te boren om gewoon bij te blijven en dat de vicieuze cirkel blijft. De kosten zijn onwaarschijnlijk hoog. Zelfs in de bekende olie-rijke regio's zoals de Bakken en Eagle Ford, de all-in kosten van de winning van een vat olie uit de grond kunnen maar liefst US $ 75 per vat kosten (ter vergelijking, Saudi-Arabië kan olie produceren voor zo laag als US $ 1 per vat). Om het in eenvoudige termen te zeggen: goedkope olie in Noord-Amerika is een ding van het verleden.

Vergeet de speciale haloween aktie NIET -LAATSTE DAGEN !!! abonnement van 12 maand +2 maand gratis aan de huidige abonnementsprijs (verhoging vanaf 1 januari 2014)

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU....KLIK HIER

Belangrijk Technicals:

                             ( enkel voor abonnees )

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Dinsdag 29 oktober 2013 -  als olie omhoog gaat, gaan grondstoffen en goud / zilver omhoog -


 

Geactualiseerde secties : Ruwe Olie, Olie aandelen (zie secties onder vermoges allocatie)

Vergeet de speciale aktie niet ! tot eind van de maand haloween aktie = nog 2 dagen!!! abonnement van 12 maand +2 maand gratis aan de huidige abonnementsprijs (verhoging vanaf 1 januari 2014)

Hou u klaar voor 'Massieve Rijkdom Vernietiging'

Het is verbazingwekkend hoe de mainstream media de toppen en bodems prikken van Goud, Zilver, mijnaandelen ... maar ook de prijs van ruwe olie. Het zou vaak voldoende zijn om precies het tegenovergestelde te doen van wat ze publiceren om succesvol te investeren. Soms is de prijs van een grondstof zwaar beinvloed door de wisselkoers van de munt ... prijs was omhoog in Rupees en dalende in Euro's ... Dit gezegd zijnde, Olie zou wel eens de Achilles hiel van de VS-dollar kunnen zijn.

We beginnen nu de hyperinflatie fase in de Verenigde Staten en vele andere landen. Dit alles zal starten in 2014 en de trigger wordt de val van de Amerikaanse dollar. De kanarie in de kolenmijn zal de beurs, de goudprijs en de Bond-markt zijn. Op dit moment is het moeilijk te zeggen welke landen zullen lijden onder hyperinflatie en welke niet. Het feit dat landen en staten de EU en de VS kunnen verlaten kan het verschil maken.

Hyperinflatie is een valuta-evenement.

 Oktober 1922 - "Oorspronkelijk, op deze dag, namen de Duitse centrale bank en het Duitse ministerie van Financiën een onvermijdelijke stap in een proces dat was begonnen met hun vorige poging voor een "vliegende start "van een stagnerende economie. Vele maanden eerder hadden ze besloten dat  makkelijker geld nodig was. Hun eerste inspanningen brachten weinig respons. Dus, met behulp van de overheid "meer is beter" theorie creëerden ze gewoon meer en meer geld. Maar de economische stagnatie ging verder en dat deed ook de geldgroei (QE). Ze maakten geld meer beschikbaar. Geen reactie. Dan, plotseling begonnen de prijzen ongelooflijk te stijgen en ontploften (maar, pervers, niet de bedrijfsactiviteit).

 

Zou men nu zijn schulden moeten betalen ze blijven aanhouden door de hyperinflatie cyclus en hopen om het af te betalen door de verkoop van goud tegen een hogere prijs? Waarom nu goud verkopen aan $ 1350 om een hypotheek te betalen als met een beetje geduld, het zou kunnen worden betaald met goud aan $ 3500 en het maar een liquidatie vereist van slechts een derde van de ounces? De geschiedenis leert dat "leningen" worden gereset om de afschrijving gelijk te zetten in de valuta (dollars, euro's, Britse pond, Yen) waardoor de schuld op een "soortgelijk waarde" gelaten wordt naar wat er was voor de hyperinflatie. Het idee dat je uw $ 50.000 hypotheek zal betalen met een gouden munt is historisch misleidend.

Deze economische truc heeft dezelfde kans om te werken net als uw stortingen van $ 250.000 (€ 100.000) in tien banken, en uw verwachting worden terugbetaald door de FDIC $ 2.500.000 (€ 1.000.000) in een bancaire mislukking. Stop met dromen ... Je zal dit niet meemaken!

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU....KLIK HIER

Belangrijk Technicals:

                                    ( enkel voor abonnees )

 

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag 28 oktober 2013 - onder constructie - Als je geld hebt, kun je of zal je de klos zijn na een feestdag en een bank holiday -


Bijgewerkte secties : zie abonnee sectie onder vermogen allocatie

Vergeet de speciale aktie niet ! tot eind van de maand haloween aktie - nog 4 dagen!!! abonnement van 12 maand +2 maand gratis aan de huidige abonnementsprijs (verhoging vanaf 1 januari 2014)

Het Goldonomic symposium "How to survive the financial sinking Titanic" zal worden gehouden 22 april 2014 met Peter Schiff als keynote speaker. Details zullen later dit jaar worden gepubliceerd op de Goldonomic website, inclusief hoe u kan inschrijven (abonnees hebben voorang en zullen eerder kunnen inschrijven)

  Let op de komende IMF tax ... op dit moment wordt de juridische structuur van de juridische diefstal voorbereid: herinner Camille Gutt

We appelleren dat een dergelijke belasting (min 10%), zal worden uitgevoerd voordat vermijden mogelijk is en er moet geloof zijn dat het nooit zal worden herhaald (het zal wel worden herhaald elke keer dat de autoriteiten een tekort hebben aan geld) .. . zodat dit het gedrag niet zou verstoren (en kan worden gezien door sommigen als eerlijk). De belasting zal HERHAALDELIJK zijn en geheven op de Globale Rijkdom van de burger. Het zal een "geharmoniseerde" belasting zijn over jurisdicties en worden nagestreefd op ALLE eigendom / fondsen / geld / aandelen / obligaties binnen Politieke Bereik (ongeacht de nationaliteit en / of de fiscale status van de eigenaar).

China is langzaam uit de US Treasuries aan het stappen. De euro is gestegen ten opzichte van de US-dollar, maar één munt heeft het aanzienlijk beter gedaan in de afgelopen maand en dat is de Chinese yuan. De yuan is gewoon stijgende. Op dit moment is er een enorme stroom van goud van west naar oost, en ik denk dat het Westen wanhopig is de goudprijs te onderdrukken omdat goud  een enorme bedreiging vertegenwoordigt voor de Amerikaanse dollar.

   

Zeg niet dat we IJsland en Cyprus niet voorspelden ... We hebben het voorspeld. Alleen hebben we het niet kunnen voorspellen "waar" het zou gebeuren. Eigenlijk, Cyprus gebeurde vanwege Griekenland ... en problemen die we morgen in Malta of een ander land zou kunnen hebben indien de autoriteiten de bloeding niet willen stoppen. Banken en regeringen zijn technisch failliet en banken zullen rotten tot in de kern. Wat heb je nog nodig om dit te begrijpen en te luisteren? Als je geld hebt, ben je de speelbal! Als je geld hebt in banken-en / of spaarrekening en / of je geld hebt in Treasuries, obligaties, levensverzekeringen en / of enig financieel instrument op basis van deze, verlies je het! Waar en hoe maakt geen verschil uit, is het niet?

 

We hebben een lopend (de)-recessie, de wereldwijde uitgaven blijven stijgen en belastingen (overheidsinkomsten) blijven dalen ... vandaar dat regeringen het schuldplafond dienen te verhogen om te overleven .... Het verhogen van de schuld plafond = Hogere Goudprijs. (klik om te vergroten)

 

 

we hebben een depressie

 

meer uitgaven en minder inkomsten schuldplanfonds zullen blijven stijgen

 

U wordt belogen... door de World Gold Council: Eric Sprott, chief executive van Sprott Asset Management, die verschillende edelmetaal fondsen beheert, beschuldigt de World Gold Council van het manipuleren van een misrepresentative beeld van de werkelijke vraag naar goud. De heer Sprott zei dat een enorme onevenwicht tussen vraag en aanbod niet werd weerspiegeld in de goudprijs, omdat de gevolgde statistieken die verspreid worden door het WGC op grote schaal misleidend zijn ... meer   

 

 

U wordt belogen door de CPM Group: CPM Group beweert dat klokkenluider Maguire geen edelmetaal achtergrond heeft - Silver Summit. De beroemde klokkenluider die naar verluidt aan de Amerikaanse toezichthouders vertelde dat goud en zilver prijzen worden gemanipuleerd door de wil van JPMorgan Chase heeft geen achtergrond als een handelaar in metaal, volgens edelmetalen onderzoeksbureau CPM Group. Andrew Maguire, die in de media en op de website van zijn huidige werkgever staat omschreven als een ondernemer met meer dan 30 jaar ervaring, heeft eigenlijk geen echte ervaring met de handel, beweerde CPM's managing director Jeff Christian tijdens zijn presentatie donderdag bij de Silver Summit in Spokane. Integendeel, Christian zei Maguire's achtergrond ligt in autoleasing ... meer  

 

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU....KLIK HIER

Belangrijk Technicals:  

                    ( enkel voor abonnees )

 

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Vrijdag 25 oktober 2013 - god zij dank het is vrijdag -


Bijgewerkte secties:  US-Dollar , €-Gold & €/$ , Inflation index , Bonds , ( zie abonnee sectie in vermogensallocatie )

Vandaag kunnen voorzichtige tegendraadse beleggers  goud aandelen kopen tegen dezelfde prijzen ten opzichte van goud laatst gezien in de eerste maanden van een epische 10.8-jaar bull run waar ze hun geïnvesteerd kapitaal met bijna 18 keer zagen vermenigvuldigd!

Aandelen gaan niet omhoog vanwege het fundamentele geluid van de economie maar vanwege het exponentiële drukken van geld. In feite, wat we zien is de waarde van de Fiat geld die naar beneden komt ... Dit gezegd zijnde, aandelen zijn reële activa en zullen de komende financiële ineenstorting overleven en Goud en zilver ook. Ze doen het altijd! Gold en Silver Miners zullen het best presteren.

Belangrijk Technicals:   ( enkel voor abonnees )

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU....KLIK HIER

PS : Vergeet ook de speciale aktie niet tot eind van de maand ! abonnement van 12 maand +2 maand gratis aan de huidige abonnementsprijs (verhoging vanaf 1 januari 2014)

Opmerking: het Goldonomic symposium zal worden gehouden 22 april 2014 met Peter Schiff als keynote speaker. Details zullen later dit jaar worden gepubliceerd op de Goldonomic website, inclusief hoe u kan inschrijven (abonnees hebben voorang en zullen eerder kunnen inschrijven)

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Donderdag 24 oktober 2013 -  Het goede nieuws is dat jullie binnenkort allemaal Miljardairs zullen worden.


Geactualiseerde secties :  - Recession proof shares , Oil shares - zie abonnee secties

Goldonomic is in de regel 1,5 jaar te vroeg met zijn voorspellingen (dit kan zonder waarschuwing veranderen). We voorspelden dat de verwachte Hyper-inflatie al zou kunnen beginnen in 2011/12. John Williams voorspelde dat we het vroege stadia van hyperinflatie zullen zien in 2014 (volgend jaar). Nadat de Verenigde Staten de rol verliest als reservemunt zal de prijs van grondstoffen (olie, aardgas, koper, uranium, ...) katapulteren naar de stratosfeer. De volledige impact van de US-Dollar die in hyperinflatie gaat is moeilijk te voorspellen omdat dit een 1e keer ervaring is voor een reserve munt.

    

Zodra de US-Dollar zijn reserve-status verliest,  ben je vertrokken naar de races .... De HALS (zie kaars en PF grafieken in de secties voor de US-dollar en €-Goud) is een zeer belangrijk niveau dat waarschijnlijk  in het proces is te worden verbroken. Eenmaal gebroken, moeten we een succesvolle test zien voordat we met een 99% waarschijnlijkheid het begin van hyperinflatie kunnen voorspellen. Wanneer de hals is gebroken, verwacht ik dat de Amerikaanse Treasury markt ook zal wegglijden en breken.

Dit is niet langer een kwestie van het maken van extra winst ... maar eerder een kwestie van overleven en vermogensbeheer!

We zijn op een punt waar u wilt uw vermogen te BEHOUDEN ... Daarom moet je bepaalde activa aanhouden om de crisis te overleven ... en vergeet de prijzen. Het is belangrijk om uit de VALUTA  te zijn wanneer dit gebeurt en met 90% van uw spaargeld geïnvesteerd te zijn in goud en zilver, mijnbouw, olie aandelen, energie en recessie proof aandelen.

$ 100.000 voor 1 oz van goud betekent minstens $ 115 voor een tomaat.

Zaken zullen echt zo slecht worden dat $ 2000 per oz . Goud goedkoop zal lijken . Maar als goud zou stijgen tot 100.000 dollar / oz . zal de prijs van goederen uitgedrukt in fiat dollars ook een stuk hoger zijn BELANGRIJK is om uw vermogen te verplaatsen UIT FIAT GELD en BANKDEPOSITO ( en uit het bank -systeem in totaal) en uw vermogen NU bewegen UIT POLITIEK BEREIK . Maak u niet druk over dat het morgen of volgend jaar gaat gebeuren . Als je nu de juiste zaken niet gaat doen , zal je u geen zorgen meer moeten maken , omdat de activa  al zullen verdwenen zijn. Je moet niet alleen je vermogen verplaatsen uit politieke bereik , maar ook ervoor zorgen dat je geen of een minimum aan tegenpartijen hebt : Goud moet worden opgeslagen in je kluis buiten het banksysteem . Aandelen gekocht en door een financiële instelling die haar juridische wortels buiten uw politieke entiteit heeft gehouden . Voor Europeanen uit Europa en voor de Amerikanen uit de VS . Onder geen voorwaarde moet men respectievelijk ( afhankelijk van het land ) meer dan € 100.000 , $ 250.000 , enz. .. op een bankrekening houden . Als u besluit om rekeningen te splitsen , moeten deze worden geopend in de naam van " verschillende juridische entiteiten " : accounts in uw naam met 2 of 3 verschillende banken zijn GEEN geldige bescherming ] .

Dit komt de eerste hand van een Wereldbank werknemer en is over de Fiat Dollar, Goud, Obamacare, Mainstream Media die ons niet de waarheid vertellen), ... en CORRUPTIE!

    

 

Je moet niet alleen je vermogen verplaatsen uit politieke bereik , maar ook ervoor zorgen dat je geen of een minimum aan tegenpartijen hebt : Goud moet worden opgeslagen in je kluis buiten het banksysteem . Aandelen gekocht en door een financiële instelling die haar juridische wortels buiten uw politieke entiteit heeft gehouden . Voor Europeanen uit Europa en voor de Amerikanen uit de VS . Onder geen voorwaarde moet men respectievelijk ( afhankelijk van het land ) meer dan € 100.000 , $ 250.000 , enz. .. op een bankrekening houden . Als u besluit om rekeningen te splitsen , moeten deze worden geopend in de naam van " verschillende juridische entiteiten " : accounts in uw naam met 2 of 3 verschillende banken zijn GEEN geldige bescherming ] .

 
Belangrijk technicals: ( enkel voor abonnees )

 voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU....KLIK HIER

PS : Vergeet ook de speciale aktie niet tot eind van de maand ! abonnement van 12 maand +2 maand gratis aan de huidige abonnementsprijs (verhoging vanaf 1 januari 2014)

Opmerking: het Goldonomic symposium zal worden gehouden 22 april 2014 met Peter Schiff als keynote speaker. Details zullen later dit jaar worden gepubliceerd op de Goldonomic website, inclusief hoe u kan inschrijven (abonnees hebben voorang en zullen eerder kunnen inschrijven)

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.

 


Woensdag 23 oktober 2013 - W-type bodem-omkering formatie voor de mijnaandelen bijna afgerond.


Geactualiseerde secties : Gold & Silver majors , Gold & Silver Juniors ,

De economie heeft evenveel recessies ervaren met het 'expert' beheer van de Federal Reserve als zonder. In de 100 jaar vóór de oprichting van de Federal Reserve , waren er 18 verschillende recessies of depressies : 1815 , 1822 , 1825 , 1828 , 1833 , 1836 , 1839 , 1845 , 1847 , 1853 , 1860 , 1865 , 1869 , 1873 , 1887 , 1890 , 1899 , en 1902 .

Sinds de oprichting van de Federal Reserve , zijn er 18 recessies of depressies : 1918 , 1920 , 1923 , 1926 , 1929 , 1937 , 1945 , 1949 , 1953 , 1958 , 1960 , 1969 , 1973 , 1980 , 1981 , 1990 , 2001 , 2008 .

Nooit eerder in de geschiedenis hebben zo veel onwetende mensen zoveel invloed gehad in een samenleving . Ik heb het over de leden van de main - stream media , sommige doen eigenlijk alsof de crisis veroorzaakt is door een " kleine - radicaal - extremistisch element" en dat de crisis is afgewend . Waar kijken deze simpele geesten eigenlijk naar?  Ik kan alleen maar hopen dat de leden van de media hun persoonlijke financiën voeren zoals Washington de rekeningen van de natie aan het beheren is.

Franse EDF ( Electricite de France )  bouwen kerncentrale in Engeland ... Ik verwacht dat dit soort informatie en artikels weer langzaam deel zal gaan uitmaken van de samenleving . Fransen zijn Kernenergie experts ( kernfusie en kernsplijting ) en Frankrijk is een van de landen die het hoogste aantal kerncentrales in de wereld heeft .

Goudaandelen hebben letterlijk nooit goedkoper geweest in bijna de totaliteit van hun wilde - winstgevende seculiere bull ! Deze prijsstelling anomalie is het resultaat van de meest extreme denkbare bearishness . Beleggers hebben goudaandelen helemaal opgegeven , ze hebben zichzelf overtuigd nooit meer een rally te zien in goudaandelen . Dit heeft geleid tot een zelf vullende vicieuze cirkel . Ontmoedigde beleggers dumpen goudaandelen en duwen hun prijzen lager . Dit duwt populaire bearishness nog hoger , waardoor nog meer beleggers  capituleren en naar de uitgang lopen.

 Belangrijk Technicals :( enkel voor abonnees )

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU....KLIK HIER

 

PS : Vergeet ook de speciale aktie niet tot eind van de maand ! abonnement van 12 maand +2 maand gratis aan de huidige abonnementsprijs (verhoging vanaf 1 januari 2014)

 

Opmerking: het Goldonomic symposium zal worden gehouden 22 april 2014 met Peter Schiff als keynote speaker. Details zullen later dit jaar worden gepubliceerd op de Goldonomic website, inclusief hoe u kan inschrijven (abonnees hebben voorang en zullen eerder kunnen inschrijven)

 

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.

 

 


Dinsdag 22 oktober 2013 - Degenen die zelfs voor een nano seconde denken dat de prijs van fysiek goud naar beneden kan komen hebben een mentaal probleem!


Geactualiseerde secties :


De exponentiële schuld situatie wordt duidelijk zichtbaar als het schuldplafond wordt verhoogd in een sneller tempo: 2 jaar, een jaar - 6 maanden en nu 3 maanden. Volgende februari het plafond zal ofwel worden afgeschaft of verhoogde elke 1 ½ maand ... en ga zo maar door ...

In Europa weigeren Rode communistische / socialistische Media het feit te zien dat bijna ¼ van alle Amerikanen leven van voedselbonnen ofwel weigeren ze het te publiceren. Vandaag  de dag zijn voedselbonnen een Credit geworden over een "Privileged Debit Card".

De VS is failliet en dicht bij om de Weimar ervaring te beleven, maar de mainstream media wil het nog steeds niet inzien, begrijpen of weigeren gewoon om de mensen te informeren (of het is hen verboden). In Europa, omdat de autoriteiten WETEN dat het systeem elk moment kan instorten, is alles in het leven geroepen ter voorbereiding op het eindspel: een beperking van de terugtrekking van fondsen (om eventuele bank run te voorkomen), en een beperking van internationale bankoverdrachten (SWIFT ) zijn beperkt (Dexia, Banque Postale-France, BNP-Paribas-Fortis zijn voorbeelden van technisch failliete banken met ernstige liquiditeitsproblemen), of simpelweg niet toegestaan ​​(om geld witwas praktijken te voorkomen ... lol). Vorige week zijn Amerikaanse banken (Chase)  - vanwege liquiditeitsproblemen - ook begonnen met zich voor te bereiden op het onvermijdelijke: de ATM geldopnames en overschrijvingen zijn beperkt.

Ik verwacht dat het resultaat chaotische omstandigheden zullen zijn in de markt voor de lange rente en de dollar. De begunstigden zijn de edele metalen en niet-financiële aandelen als mensen de dollar ontvluchten om te investeren in reële activa. Zij zullen deze direct of indirect doen door het bezit van aandelen in bedrijven die reële activa bezitten, wat natuurlijk de mijnbouwbedrijven omvat. Obligaties en zelfs korte termijn overheid instrumenten zullen plotsklaps vallen en is een ongeval dat staat te gebeuren.

Hou u klaar voor een ineenstorting van de koopkracht van de dollar en stijgende edelmetaal prijzen. Dat dergelijk staat te gebeuren is duidelijk zichtbaar in de volgende grafieken. Als u nog steeds denkt dat de goud / zilver prijs naar beneden kan blijven komen (of laag gaat blijven) en niet drastisch omhoog zal gaan in de nabije toekomst kan een ernstig psychische problemen hebben. Met zeer weinig redenering is het niet moeilijk om te begrijpen wat er zal gebeuren met de sector Goud & Zilver - en dit met inbegrip van de mijnaandelen - zodra deze kunstmatig gecreëerde situatie ontploft.

         

Er zijn 55  houders van papier goud voor één enkele beschikbare OZ  fysiek goud op de COMEX. Voeg daarbij de derivaten en andere PAPIER VORDERINGEN (ETF's, warrants, opties) en de situatie wordt EXPLOSIEF (eigenlijke verhouding is tenminste 1:100)!

Belangrijk Technicals:   ( enkel voor abonnees )

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU....KLIK HIER

PS : Vergeet ook de speciale aktie niet tot eind van de maand ! abonnement van 12 maand +2 maand gratis aan de huidige abonnementsprijs (verhoging vanaf 1 januari 2014)

Opmerking: het Goldonomic symposium zal worden gehouden 22 april 2014 met Peter Schiff als keynote speaker. Details zullen later dit jaar worden gepubliceerd op de Goldonomic website, inclusief hoe u kan inschrijven (abonnees hebben voorang en zullen eerder kunnen inschrijven)

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag 21 oktober 2013 - Stop met lineair te denken ... en stop met denken "dit zal nooit gebeuren"! .. Banken zijn failliet en / of insolvent ... zo ook zijn regeringen.


Bijgewerkte secties : The Gold Pool , Bank & Financials , (zie abonnee sectie onder vermogens allocatie)
Wanneer plunderen een manier van leven wordt voor een groep mannen die samenleven in de maatschappij, creëren ze voor zichzelf in de loop van de tijd een juridisch systeem en een morele code die het verheerlijkt en machtigt. Frederic Bastiat

De fiscale situatie in Rusland en de landen eromheen (Moldavië, Roemenie, Bulgarije, Estland, ....) is volledig veranderd ten opzichte van het RODE communistische regime van de Sovjet-Unie. Er zijn weinig mensen die leefden voor en na 1989 (toen de USSR failliet ging en al de veranderingen kwamen) die zelfs dachten dat een fiscaal regime dit drastisch zou kunnen veranderen.  In plaats van de financiële en fiscale repressie, zien die landen nu het tegenovergestelde ...

 Banken zijn failliet of insolvabel en regeringen zijn dit ook ... ofwel neem je uw spaargeld uit het Bank-systeem en zet deze ook uit politieke bereik of je verliest deze! Er is geen twijfel dat er iets zal gebeuren daar autoriteiten reeds de juridische kant van de (bail-in) actie voorbereiden. Dit alles gebeurt nu en ze proberen het niet eens te verbergen .... Belangrijk is om te begrijpen dat er in 5 jaar vanaf nu het fiscale beeld waarschijnlijk (zoals de USSR) er heel anders zal uitzien: Kapitaal is vluchtig en ontsnapt ALTIJD naar veiliger locaties eenmaal binnenlandse belasting & verordening hard worden gemaakt  .... Kapitaal komt pas terug als de fiscale heksen jacht wordt afgeschaft (bijvoorbeeld 13,5% vlaktaks zoals die in Rusland van toepassing is). Belangrijk is ook om te begrijpen dat de geplande Bail-in actie niet zal worden beperkt tot een 10% haircut.

Belangrijk Technicals:   ( enkel voor abonnees )

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU....KLIK HIER

PS : Vergeet ook de speciale aktie niet tot eind van de maand ! abonnement van 12 maand +2 maand gratis aan de huidige abonnementsprijs (verhoging vanaf 1 januari 2014)

Opmerking: het Goldonomic symposium zal worden gehouden 22 april 2014 met Peter Schiff als keynote speaker. Details zullen later dit jaar worden gepubliceerd op de Goldonomic website, inclusief hoe u kan inschrijven (abonnees hebben voorang en zullen eerder kunnen inschrijven)

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Vrijdag 18 oktober 2013 - VS schuldenplafond uitgesteld en de overheid is er om legaal uw spaargeld weg te nemen! -


Bijgewerkte secties: 

Als onderdeel van de afspraak gecodificeerd in HR 2775 (die president Obama ondertekende in een wet), heeft het ministerie van Financiën toestemming om het schuldenplafond schorsen. Met andere woorden, voor alle doeleinden, is er nu een NO LIMIT voor de overheid om te lenen. Deze grenzeloze lenen bevoegdheid eindigt op 7 februari 2014. Maar het zet het precedent dat het opheffen van het schuld plafond  een perfect haalbare manier van handelen is. Het Congres heeft effectief  hun handboeien verwijderd... dus je kunt bijna zeker inzetten op de weg dat deze bepaling zal worden uitgebreid, en uiteindelijk een permanent karakter zal krijgen.

Het is officieel,  kapitaalcontroles zijn op komst (zie update van gisteren). Goed voor degenen die hun voorzorgen hebben genomen ... Slecht voor degenen die dat niet deden en nog steeds denken dat ze veilig zijn .... maar het is nog niet te laat ...  beter opschieten ... voordat alle uitgangen zijn afgesloten!

Dit is een plausibel scenario zoals gepland door de Franse overheid:

 1.      als een land  geen inventaris heeft en / of  niet de netto waarde kent van iedere belastingplichtige burger, maak dan een inventaris.
 2.      belast elke fiscale entiteit retro-actieve (als mensen activa hebben verhuisd buiten politieke bereik, zullen ze ook belast worden)
 3.      in de veronderstelling dat de belasting niet wordt betaald, kan de regering, hetzij activa via het bancaire systeem in beslag nemen, in beslag nemen en onroerend goed verkopen of fiscale huidige en toekomstige inkomsten belasten.
 4.      grenzen sluiten dus kapitaal en waardevolle spullen kunnen niet langer het land verlaten.

De US-Dollar, maar ook alle andere Fiat Papieren valuta zijn reeds overleden in 1971 toen Nixon (tijdelijk ....trapte De Gaulle er niet in)  het Goud venster sloot (veel erger dan Watergate). Als je nog steeds  Bankbiljetten en Bankdeposito's hebt, heb je ze niet allemaal meer op een rij!

Als Goud op een vergelijkbare manier gaat reageren zoals het deed na de instorting van de Gold Pool (en dit is een conservatief scenario), zullen we in ieder geval een nominale prijs van $ 13.800 per oz zien.  

 

Belangrijk Technicals:   ( enkel voor abonnees )

 

 

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU....KLIK HIER      

 

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


 Donderdag 17 oktober 2013 - Politici en Mainstream media zijn niet één seconde van je tijd waard!


De can-kicking in Washington blijft verder duren. Ik verwacht dezelfde gekte terug in februari 2014 ... Wat anders te verwachten van Intelligente psychopaten ... en hersenloze, schattig uitziende talking heads. Ik zie niet veel reden om het te vieren. Dit is het begin van het einde!

Deze video clip MOET je bekijken ...

Chase Bank is begonnen met geldopnames te beperken , terwijl het zakelijke klanten verbied  internationale overschrijvingen te verzenden vanaf 17 november. Verder hevige speculatie dat de bankzich voorbereidt op een dreigende financiële crisis in de Verenigde Staten door het opleggen van het kapitaal controles.

Chase Bank limiteerd Geldopvraging , Verbied Internationale overschrijvingen . Chase Bank bevestigd dat alle zakelijke rekeninghouders werden onderworpen aan nieuwe regelgeving . Zij gaven aan dat de klanten een ​​vergoeding zouden moeten betalen op elke over de limiet ingetrokken dollar . Gezien het feit dat zelfs een relatief kleine supermarkt of restaurant waarschijnlijk een omzet hebben van meer dan $ 50K per maand in contante betalingen , blijkt dit onderdeel een bredere beweging om ondernemingen te sluiten die vooral werken in contanten . Chase vertelde ons dat klanten zouden moeten upgraden naar veel duurdere rekeningen om kapitaal controles te vermijden , wat betekent dat grotere bedrijven niet zillen worden aangetast .

De bottom line is dat de banken denken dat uw geld  hun geld is en zij er alles aan doen, wat in hun macht ligt,  om te voorkomen dat u in grote hoeveelheden geld zou afhalen.

Belangrijk technicals: ( enkel voor abonnees )

 • Olie aandelen.......
 • recessie proof aandelen

 We zijn vereerd dat Peter Schiff onze uitnodiging heeft aanvaard, om onze keynote spreker te zijn, op ons Symposium op  22 april 2014:

HOW TO SURVIVE THE SINKING FINANCIAL TITANIC  (hoe de zinkende financiële titanic overleven)

 

 

voor meer informatie, grafieken, fundamentals, technicals ..... ABONNEER U NU....om u te abonneren KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Woensdag 16 oktober 2013 -  Het VS schuldplafond en shutdown is een walgelijk geregiseerde thriller!


Geactualiseerde secties : Crude Oil,  Coal & coal shares , Copper & Platinum , Lange termijn commodity-charts, (zie abonnee secties onder vermogens allocatie)

De kans dat het schuldplafond niet wordt verhoogd, is NUL! Een werkelijkheid niet waargenomen door de domme mainstream media en de kudde. Dit gezegd zijnde, Amerika, de Verenigde Staten is weg, afgelopen, klaar, vervalst, gedaan ... dit is het begin van het einde!   Zowel Democraten en Republikeinen hebben de Amerikaanse droom geruïneerd.

Janet Yellen zal nog meer dollars drukken dan Bernanke gedrukt heeft tijdens zijn termijn en zij zal worden herinnerd in de geschiedenisboeken als de 1e vrouwelijke verantwoordelijke van de FED in een tijd van Hyper-inflatie.

 We zijn vereerd dat Peter Schiff onze uitnodiging heeft aanvaard, om onze keynote spreker te zijn, op ons Symposium op  22 april 2014:

HOW TO SURVIVE THE SINKING FINANCIAL TITANIC  (hoe de zinkende financiële titanic overleven)

 

Belangrijk technicals: ( enkel voor abonnees )

 • ruwe olie .......
 • landbouwprodukten ...........
 • mijnen ..........
 • DAX index ..............

voor meer informatie, grafieken, fundamentals, technicals ..... ABONNEER U NU....om u te abonneren KLIK HIER   

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Dinsdag 15 oktober 2013 -  Wanhoop doet  als wanhoop nodig is.


Geactualiseerde secties : $-Goud, Zilver, US-Dollar, €-Goud & € / $, Aussie-Gold & Aussie / € / $, Swiss-Gold & Zwitsers / € / $, Can-Gold & Can $ / € / $, Yen -Gold & Yen / € / $, £ - Goud & £ / € / $, EUR-Gold & ZAR / € / $, Krona-Gold & Kroon / € / $, Renminbi-goud, rupee goud, Goud & Zilver Juniors , Olie aandelen, Natural Gas & aandelen, Uranium aandelen, Bank & financiële aandelen


Dit maakt het ongelooflijk moeilijk om met fatsoenlijke financieel advies te eindigen en meer belangrijk, om uit te leggen en de investeerder te overtuigen dat de visie juist is en dat de rookgordijnenvan de overheid dit niet zijn:

Zoals steeds meer bekend wordt,  alle VS en veel Europese financiële markten zijn 'geholpen' om zich te gedragen op een zodanige wijze dat ze vertrouwen in de economie inspireren. En in de overheid. Interventie is zo flagrant dat het zelfs zichtbaar is geworden voor eerdere sceptici; Dit is slechts een rookgordijn om beleggers te laten denken dat de markten veilig zijn, terwijl de wens en de doelstelling van de overheid op welke wijze ook kan worden nagestreefd met absoluut geen tussenkomst van de toezichthouders. Daan Joubert & Francis Schutte

Belangrijk technicals:   Volgens sommige analisten zijn grondstoffen niet de plek om te zijn en grondstoffen bedrijven (ex. Billiton en Rio Tinto) zijn een slecht idee. Hoe ziet de werkelijkheid er werkelijk uit? .. Zie update later deze week voor meer informatie en grafieken.

 • Koper, mooi patroon en een .........
 • De CRB-index is een ..........
 • Palladium heeft potentieel voor een.....
 • Sojabonen: het volume wijst op een ..........
 • Suiker is .............
 • .....................

 voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU.....om u te abonneren KLIK HIER   

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag 14 oktober  is  Colombus  dag  in de VS  en  Thanksgiving  in  Canada  en  de  financiële  markten  zullen  gesloten  zijn  en / of  lage  activiteit  hebben.  


 

 Dagelijks nieuws is vandaag volledig voorbehouden voor onze abonnees


Vrijdag 11 oktober 2013 - 6 dagen te gaan tot 17 oktober - en hogere schulden - Financiële markten zijn stabiel .. zo veel voor de correctie die we deze maand misschien niet zullen zien.


Bijgewerkte secties: ( enkel voor abonnees )

 

Brace for a 700,000 SP500

 

Venezuela, Zimbabwe, Iran,...same scenario

We hebben een exponentiële vergelijking of we komen op een punt waar de SCHULD (die gedurende de looptijd Obama verdubbelde) zal beginnen exponentieel te stijgen (zelfs op bijna nul rente). Dit is waarschijnlijk moeilijk te begrijpen voor de gemiddelde levende ziel, maar we hebben het point of no return gepasseerd sinds lang en dus de autoriteiten in de VS, de EU, UK, Japan, Rusland hebben geen andere keus dan  geld te blijven drukken (papier geld en / of digitaal geld) op een exponentiële manier (tapering is gewoon onmogelijk geworden en QE zal exponentieel omhoog gaan). Om dezelfde reden zal het schuldplafond moeten worden verhoogd rond 17 oktober 2013 ... en het zal weer worden verhoogd in 2014 of het Congres zal het moeten afschaffen ... Als deze acties niet gebeuren, zal de Amerikaanse en de wereld economie en het financieel systeem CRASHEN .

Het vorige heeft belangrijke gevolgen voor de financiële markten :

 • Omdat de US- dollar een reservemunt is zal elke VS- actie ook invloed hebben op ander fiat papiergeld ( waaronder de Chinese Yuang en de euro ) .
 • Want er zijn meer US- dollars in het buitenland dan binnen de VS haar landsgrenzen , het is mogelijk , maar niet zeker dat de US- Dollar ineens kan crashen ten opzichte van andere valuta's. Dit is mogelijk indien om één of andere reden buitenlandse houders van US- dollars hun geloof en/of vertrouwen in de Greenback verliezen. [note aandelen uitgedrukt in US- dollar zijn reële activa en eventuele prijsdaling van de dollar zal worden gecompenseerd door een hogere prijs van de aandelen] .
 • Vanwege vroegere monetaire actie , zal de Verenigde Staten in een hyperinflatie depression gaan. Onthoud dat Hyperinflatie een monetair fenomeen is en geen economische.
 • Tenzij onmiddellijk strengere maatregelen worden genomen door de ECB , Bank of Japan , de Bank of England en de Bank of China , zal Hyperinflatie ook uitbreiden naar die delen van de wereld. China kan op dat moment  de Yuang van de Dollar loskopellen en hun valuta converteerbare maken in Goud . Als ze dat doen , zal de Yuang de facto de nieuwe reservemunt van de wereld worden.
 • De dramatische exponentiële toename in de schulden en geld ( schuld = geld ) zal invloed hebben op de communicerende financiële vaten en beurzen , aandelen en goud en zilver naar ongeziene niveaus duwen. Tegelijkertijd , zullen obligaties , schatkistcertificaten , vastgoed , bankprodukten crashen.

 

Meer belangrijk nieuws en wat u moet doen om u te beschermen in de abonnee sectie

Neem NU actie !!!....Tenzij je natuurlijk wil dat de autoriteiten er met uw spaargeld vandoor gaan

Belangrijk Technicals:  

 

( enkel voor abonnees )

 

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU....KLIK HIER      

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Donderdag 10 oktober 2013 - Tik Tak Tik Tak....nog 7 dagen te gaan tot 17 oktober ...


Geactualiseerde secties : ( enkel voor abonnees )

Janet Yellen zal de 1ste vrouw in de wereld zijn die aan de gelddrukpers zal staan .. en ze zal het doen op een exponentiële manier ! Obama benoemt Janet Yellen als voorzitter van de FED en signaleert hierbij de sluiting van een supermacht . Yellen is de EXPONENTIAL geld creërende editie van Bernanke . Zij zal er voor zorgen dat de Dow Jones stijgt tot ten minste 30.000 en dat Goud en Zilver nooit geziene niveau's in de geschiedenis zullen bereiken .

Goud en zilver blijven de meest gehate activa en zijnde een tegendraadse is zoiets uitstekend voor de toekomstige prijsevolutie van de sector . Veel mensen worden uitgelachen als ze bekennen dat  ze goud hebben . Anderen hebben hun huis werk niet gemaakt en zijn gestopt met te geloven dat Goud nog een opwaarts potentieel heeft en hebben goud ten onrechte geherkwalificeerd als een waardeloos barbaars metaal.

De enorme hoeveelheid uitstaande schuld , ongecontroleerde tekorten en hardnekkige uitgaven programma's  garandeert vrijwel dat de Fed en andere centrale banken het opkopen van staatsobligaties zullen moeten verhogen op een nog hoger niveau dan de ongelooflijke biljoen dollar per jaar. Dit betekent helaas dat de inflatie en onze verslaving aan zeepbellen zal groeien in steeds toenemende mode in de tijd.

Chinezen doen het juiste ding .... hoe lager de prijs van goud, hoe meer ze kopen! Wat doe je? vloeken, verkopen, ziek en moe van het wachten, ... of bent u uw posities aan  het vasthouden en koopt u bij elke dip bij? Eigenlijk heb je er nooit bij stilgestaan en aan gedacht dat de Chinezen de Papier Markt zou kunnen beïnvloeden zodat ze in staat zijn om meer fysiek goud te kopen tegen een lagere prijs?? ... Dit is zeker wat ik zou doen!

Belangrijk technicals: ( enkel voor abonnees )

 

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU.......om u te abonneren KLIK HIER   

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Woensdag 9 oktober 2013 - We staan voor een enorme beweging in goud en zilver in de komende zes tot acht maanden.


Geactualiseerde secties : Gold & Silver Majors , (zie abonnee sectie onder vermogens allocatie)

Een zeer verontrustend " dringend bulletin " uitgegeven eerder vandaag door het ministerie van Buitenlandse Zaken stelt dat het informatie van de Algemene Inlichtingen Directie heeft gekregen die waarschuwde een ​​" radicale verandering " in de regering van de Verenigde Staten , mogelijk binnen de komende twee weken , te verwachten.  Gebaseerd op de informatie die zij van " hooggeplaatste " bronnen binnen het Pentagon hebben ontvangen ...

President Barack Obama bereidt zich voor om de bevoegdheden op grond van 50 USC hoofdstuk 13 in te roepen omdat verschillende Amerikaanse staten nu in een " staat van opstand " zijn waardoor het mogelijk is om de National Emergencies Act onder 50 USC § 1621 in te roepen en het zeer controversieel plan " continuïteit van de regering " voor de Verenigde Staten waardoor hij in weze kan regeren met oppermachten .

Obama's grootste angst, en de reden (en ) voor het verklaren van een nationale noodtoestand ,  volgens dit bulletin , werd gisteren geschetst door zijn Amerikaanse ministerie van Financiën die gisteren een rapport uitbracht dat waarschuwde voor een mogelijk " katastrofische " schade indien het Congres in gebreke zou blijven om het schuldplafond te verhogen om te voorkomen dat de overheid in faling zou gaan door haar schulden ... klik hier voor meer    

De Fed is zo wanhopig om de ( Amerikaanse ) dollar te verdedigen tegen goud in de valutamarkten dat we op weg zijn en steeds dichter bij een onvermijdelijk LBMA & COMEX default , met een cash bailout van de bullion banken. Groothandel vraag in Londen blijft ruim en zeer hoog ( historische niveaus ) , en het is van soevereine omvang deze week . En elke dip onder $ 1300 zou opnieuw grote centrale bank in de markt brengen om te kopen .

 

Belangrijk technicals:

 • Er zijn steeds meer 'hoeken van stijging' in goud, zilver en de HUI (Gold Bugs Index), en de hoek van de stijging is versneld bij elke bull move.(zie abonnee sectie voor meer info)
 • Slechts 9 dagen te gaan voor 17 oktober 2013.

 Dit is een pausible scenario voor de HUI-index na de beslissende trendomkering en breakout .

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU....om u te abonneren KLIK HIER   

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Dinsdag 8 oktober 2013 - er is gewoon geen andere optie, ofwel verhoging van het schuldplafond en Obamacare regelen of verdrinken -


Geactualiseerde secties :  $-Gold , Silver (zie abonnee sectie onder vermogens allocatie)

Ik verwacht niet dat de mainstream media , noch de gemiddelde politicus, om dit te begrijpen ... maar er is gewoon geen andere optie , ofwel verhoging van het schuldplafond , geld drukken en  Obama regelen of verdrinken . Het eindspel is begonnen ... gewone aandelen zullen nu blijven stijgen tot de bubble - maar ook het systeem barst . De komende maanden zou wel eens de meest moeilijke voor de gemiddelde Goud & Zilver houder zijn om te begrijpen . Het zal zijn omdat ik verwacht dat de komende maanden de PROPAGANDA ( Hollywood ) MAXIMAAL zal zijn .

Voor de gemiddelde beleggers die niet geconfronteerd worden met financiën en economie , kan het allemaal bizar lijken..... een beetje science fiction . Maar zelfs Hollywood is niet in staat om  een beeld van de realiteit van de wiskunde die EXPONENTIAL  geworden is te tonen . Zoals gebruikelijk en gewoonlijk zullen de Autoriteiten die de Titanic voelen zinken beweren dat " Alles ok is  Mme La Marquise " . Maar hij/zij weten wel beter ... Zelfs in Rusland zijn financiën weer zo slecht dat ze gedwongen worden de pensioenen van de burgers weg te stelen .... De logica is dat wanneer de Dollar en de Euro instort , de Papieren Roebel dit ook zal doen. Al meer dan 6000 jaar  van financiële geschiedenis leert ons dat alleen fysiek goud en zilver zullen overleven ..

Wij hebben communicerende financiële vaten . Zodra duidelijk wordt dat het schuldenplafond opnieuw wordt verhoogd ( let op mijn woorden : het zal worden verhoogd telkens wanneer het nodig is ) zullen financiële markten - de gewone aandelen en de Goud Zilver sector - omhoog schieten .

Religie is altijd een verontschuldiging ...

Robin Griffiths ( een oude rat en de makelaar van HM de Koningin van Engeland ) waarschuwde dat de wereldwijde aandelenmarkten nu staan ingesteld om te duiken , maar hij zei ook dat goud een spectaculaire stijging zou kunnen laten zien als de voorraden krateren , en hij gaf zelfs een koersdoel . Vanwege de communicerende financiële vaten ben ik het persoonlijk niet eens met Robin dat de Gewone Aandelen markten zou crashen en Goud / Zilver zal stijgen . Mijn visie is dat in de volgende fase zowel gemeenschappelijke aandelen en goud / zilver zullen stijgen.... totdat het financiële systeem instort . Als dat zo is , zullen de aandelenmarkten inderdaad crashen en de sector Goud / zilver zal waarschijnlijk blijven stijgen omdat de kapitalisatie van de sector  zeer klein is en spaarders zullen het zien als de ultieme veiligheid .

Tijdens de oorlog tussen Angola en Zuid-Afrika ( 1066-1089 ) , werden kisten vol diamanten uit Angola gevlogen. Enig idee hoeveel een pilot-case vol diamanten waard is ! ?

Dit gezegd zijnde , moet voorzichtigheid betracht worden zolang de beursindexen zijn gepositioneerd rond hun historische toppen . Pas na de historische toppen zijn gebroken en getest , kan men veilig iemands blootstelling vergroten ... in de tussentijd moet men de verzekering van Goud houden .

De eerste aanwijzing dat de positieve dynamiek aan het terugkeren is naar de markt zou terug een stap zijn boven de $ 1420. Dit zou een omgekeerde kop en schouders formatie voltooien die begonnen is in mei en een doelstelling geven van $ 1.600 .

Belangrijk technicals:

zie abonnee sectie

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU.........om u te abonneren KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag 7 oktober 2013 - Er zal geen geleidelijke vermindering zijn en kwantitatieve versoepeling zal verhogen


Geactualiseerde secties : 

Het draait allemaal om simpele wiskunde en waarde vermindering van Fiat Papier Geld. Hoe meer geld, zelfs ECHT GELD, hoe meer inflatie. Het probleem met Fiat geld is dat het zo eenvoudig te maken is dat geen enkele politicus kan weerstaan ​​aan klikken op ENTER omdat het STEMMEN en MACHT koopt. Het probleem is echter dat we een kunstmatige economie hebben en het zorgt voor te veel schulden,....en dat de schuld van op een bepaald punt zelfvoedend is (exponentiële). Om de bloeding tegen te houden hebben de autoriteiten geen ander alternatief dan ook geld op een exponentiële manier te maken en geld te verdienen met de SCHULD. Dit is hoe hyperinflaties worden gemaakt en hoe de financiële systemen worden vernietigd ............ Deze keer zal het niet anders zijn.  Wat er ook gezegd of geschreven, van nu af aan zal geld in een exponentiële manier moeten worden gemaakt om het financiële en politieke systeem in leven te houden... en dit zal gebeuren tot een massale ontevredenheid en wantrouwen van de kudde de muziek stopt. (Klik om te vergroten)

 

Zodra Financiële Markten realiseren dat QE (kwantitatieve versoepeling) exponentieel zal blijven groeien zal de Dow Jones als een raket naar 30.000 en hoger gaan en zal Goud door het $ 3000-niveau  schieten...

Belangrijk technicals:

 • Kijk naar de olie aandelen in de geactualiseersde sectie met hele mooie tenchnische patronen en koopmoment( enkel voor abonnees )

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU.........om u te abonneren KLIK HIER                   

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Vrijdag 4 oktober 2013 - gewone aandelen markten zijn overkocht en de Goud & Zilver sector oververkocht-


Bijgewerkte secties: US-Dollar, Aussie-Gold & Aussie / $ / €, Swiss-Gold & Zwitserse / $ / €,  Can-Gold & Can$/$/€ ( enkel voor abonnees )

Het gevaar is dat er meer US-Dollars zijn in het buitenland dan op de binnenlandse Amerikaanse markt. Wanneer deze terugkomen naar de VS , zal het vuur nucleaire gaan en alle andere Fiat valuta's omarmen! .......heb je Fysiek Goud??

Bubbels, bubbels ... we hebben twee belangrijke zeepbellen: de Bond markt (Treasuries) en de fiat valuta's: de US-dollar, de euro, het Britse pond, .... de meeste mensen beseffen NIET dat ze (indirect) belegd hebben in Griekenland, Italië, Portugal en Spanje en dat als een van deze landen valt in een faillissement, zij het grootste deel van hun activa zullen verliezen. Niet veel mensen begrijpen dat, zelfs indien zij houder zijn van de Euro ze in feite ook houder zijn van US-dollars. Weinig mensen weten dat er meer US-dollarsin omloop zijn buiten de VS dan er in circulatie zijn in het land.

Zoals veel beleggers ontdekken is buy-low-sell-high (koop laag en verkoop hoog) niet zo eenvoudig als het klinkt, om psychologische redenen. Kopen wanneer de menigte verkoopt is een moedige tegendraadse beweging, op voorwaarde dat u een aantal concrete aanwijzingen hebt dat de daling niet alleen langdurend is maar ook eindigt. Omgekeerd bliksem posities in een op hol geslagen uptrend is een moedige tegendraadse beweging, omdat markten vaak voorbijschieten, in beide richtingen. Die bewegingen worden uiteindelijk gevolgd door een terugval richting het trend gemiddelde.

Belangrijk Technicals:

voorbehouden aan abonnees

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Donderdag 3 oktober 2013 - Op korte termijn werkt het drukken van geld  ...


Geactualiseerde secties : ( enkel voor abonnees )

Het probleem met de EU is dat er met de cijfers is geknoeid ... ze zijn onjuist (zoals we gewend zijn) ... zoals de werkloosheidscijfers in Frankrijk. De eurozone heeft veel problemen, maar het heeft blijkbaar (als er niet met de cijfers is geknoeid) last van wat economische groei, ondanks dat de ECB haar balans in de afgelopen 12 maanden met bijna exact hetzelfde percentage bedrag verminderde dan dat de Fed haar balans verhoogde. Daarnaast heeft de eurozone overheidstekorten in termen van percentage van het BBP die lager zijn dan in de Verenigde Staten. De eurozone, ondanks al haar bekend gemaakte problemen, heeft eigenlijk zijn financiële conditie relatief verbeterd dan de USA. Ook Japan is, in de afgelopen 12 maanden, de derde grootste economie van de wereld, van een negatieve groei naar een sterk positieve groei gegaan. Het gevolg van het drukken van de yen in een ontzettend hoog tempo.

Ervan uitgaande dat de economie ineens begint te groeien vanwege de voorraadcyclus, gaan we de inflatie beginnen zien groeien. Goud zal dan weer een goed nieuws verhaal zijn in de media. Dat is het punt waarop we gaan zien dat mensen terug goud zullen willen hebben.

Goldman Sachs & Co denken echt en handelen alsof ze God zijn en zij blijven gaan voor het perfecte beeld: sterk en overgewaardeerde obligatie markten, lage rente, stijgende aandelenmarkten en zwakke Goud & Zilver prijzen. Elke professional weet dat, op dagelijkse basis, het niet veel geld behoeft om de Goud & Zilver papier markt te beinvloeden aangezien de sector een zeer lage kapitalisatie heeft ...

QE, tapering en directe marktmanipulatie door de Goud Pool, Plunge Protection Team heeft de jaarlijkse seizoenen gebroken van de financiële markten. Normaal gesproken moeten we nu eenterugslag hebben van de aandelenmarkten: aandelen moeten corrigeren en Goud & Zilver moet omhoog gaan ... maar niets lijkt te gebeuren. Cycli lijken dood, voor altijd verdwenen ...?

Goud & Zilver is een sterk gemanipuleerd markt waar de fysieke levering uiterst moeilijk is. Men moet zich ervan bewust zijn dat men alleen de papieren markt kan controleren en dat door dit te doen het een negatieve invloed heeft op de fysieke markt: hoe lager de prijs van goud en zilver, hoe kleiner de fysieke levering en hoe hoger de prijs zal gaan zodra de manipulatie, beinvloeding stopt.

Als je wacht op Godot , kan je op een gegeven moment tot de conclusie komen dat Godot nooit zou kunnen komen. Maar in de financiële markten komt Godot ALTIJD. Dus GEDULD is belangrijker dan het ooit op enig moment in het verleden is geweest. Het is niet omdat iets niet gebeurd is dat het niet zal gebeuren. QE overschrijft alle korte termijn cycli .. maar nog niet de 10 jarige cyclus ... en hoe langer het duurt voordat de natuurlijke marktwerking in orde is en terug in balans komt, hoe groter de schommelling zal zijn.

 

 Belangrijk technicals: ( enkel voor abonnees )

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Woensdag 2 oktober 2013 - Obama & Co zijn 't bos in tot half oktober -


Geactualiseerde secties : Zilver (zie abonnee sectie onder vermogens allocatie)

De Europese media zijn onjuist wanneer ze publiceren dat de banken in Panama gedurende 5 opeenvolgende dagen zonder voorafgaande waarschuwing werden gesloten. De actie werd op grote schaal gepubliceerd voordat de banken daadwerkelijk langer dat het weekend werden gesloten en dit om de implementatie te doen van een nieuw computersysteem. [eerste hand informatie door ons contact in Panama City]

Rusland en China zijn de Goud Pool dankbaar en blijven elke keer dat ze de prijs naar omlaag slaan ... (zoals gisteren) Goud accumuleren.

De Amerikaanse obligatiemarkt (Treasuries) is de achilleshiel van de US-dollar, het financiële systeem, de banken, en alle regeringen / centrale banken die US-dollars in hun reserves (het grootste deel van de wereld) hebben.

Belangrijk technicals:

(enkel voor abonnees)

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Dinsdag 1 oktober 2013  - best case scenario is dat aandelenmarkten overkocht zullen zijn medio oktober -


Geactualiseerde secties : (enkel voor abonnees)

Ik verwacht dat Papiergeld  binnen de  5 jaar volledig zal verdwijnen. In 2018 zal uw bankier zowel uw financiële politie-agent en je beul zijn. Belastingontwijking zal uiterst moeilijk zijn ...

 De wereld is aan het instorten voor onze ogen ... het is zo zichtbaar dat de aankomende en actieve generatie WEIGEREN om het te zien. Ze blijven  "natuurlijk"  geloven in wat ze denken "de waarden zijn" ze werden opgevoed door de Media, Propaganda en politici. Mensen blijven op hetzelfde onderwerp stemmen (politici), de buschauffeurs die blijven rijden met hun bus vol kinderen recht de ravijn in .... Mensen houden zichzelf vast geketend (en hun gezin) om wat bakstenen en mortel, omdat "ze GELOVEN" dat de waarde van onroerend goed zal blijven stijgen ... terwijl de vastgoed zeepbellen in veel landen reeds zijn gebarsten  en moeten worden gezien als een waarschuwing. Om een ​​of andere reden begrijpen ze niet dat ze een deel uitmaken van de RAT RACE ....

De ironie van het verhaal is dat ze rennen voor en naar WAARDELOOS FIAT GELD en maken de verkeerde investeringsbeslissingen omdat ze deel uitmaken van de kudde!

Het systeem heeft gefaald - Banken zullen ROTTEN tot in de kern en de dag zal komen waar spaarders hun bankier zullen proberen te lynchen. De grootste Wall street banken worden geconfronteerd met $ 1 miljard winst cut. Analisten verlaagden hun verwachting van de nettowinst met $ 210m voor Citigroup, $ 128m bij Bank of America, $ 123m bij Goldman Sachs en $ 97m bij Morgan Stanley, volgens Bloomberg gegevens. Die prognoses ontdoen de verstorende werking van een boekhoudkundige regel dat dwingt bedrijven om winsten of verliezen uit veranderingen te nemen in de waarde van hun eigen schuld. De alarmbel rinkelde deze maand nadat Jefferies Group, een investeringsbank die rapporteert vóór zijn grotere collega's, een 85 procent daling rapporteerde van de inkomsten uit de vaste inkomsten in de drie maanden tot en met augustus in vergelijking met de drie maanden tot en met mei ... klik hier voor meer 

Er is geen oplossing voor ons probleem, en het is 10.000% zeker dat we op weg zijn naar een hyperinflatoire depressie. Wanneer de autoriteiten niet meer geld kunnen drukken zullen ze alles stelen wat ze uit je zakken kunnen halen. Overheden krijgen waanvoorstellingen ... Hitler deed het, Napoleon deed het, ... en dat is wanneer ze falen en het systeem stort in.Belangrijk technicals:

 (enkel voor abonnees)

 

 

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU

 

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


   

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."