30
november
2013

NIEUWS NOVEMBER 2013

Cyprioten VERLOREN 86% van hun spaargeld ... HOEVEEL GA JIJ VERLIEZEN ?

Donderdag 28 en vrijdag 29 November 2013 - Happy Hanukkah! - Happy Thanksgiving ! ....


Geactualiseerde secties :  

Misvattingen rond Bankieren :

   

Wat een wereld hebben ZE gemaakt van deze mooie blauwe planeet ... alles voor geld en macht ....Mooie vrouw en producent geeft toe Israëlische spion te zijn; US Bomber schendt Chinees grondgebied; Fransen sturen troepen naar Centraal Afrika en er is een voortdurende oorlog in Mali tegen de islam extremisme, Thaise opstand tegen de regering, dodelijke explosie in de buurt van kerncentralein India, Amerikaan 444 dagen gegijzeld in Iran en Israëlische oproepen nuke deal is 'Dwaasheid', Saoedi's waarschuwen dat het zal toeslaan op zijn eigen tegen Iran, NSA is binnen gedrongen in internet kabelverbindingen, Obama roept op Vaticaanse ambassade te sluiten, kinderen worden gedood en gemarteld in Syrië, binnenkort zullen ze weer mensen stenigen in Afghanistan (wat the heck hebben de amerikanen gedaan al die jaren?). Zelfs de China-Japan herbewapening is Keynesiaanse stimulus, dit kan vreselijk mis gaan. Wil je meer? Noord-Korea werkt aan nieuwe raket booster, Egypte politiemacht zetten waterkanonnen in op demonstranten, Hillary Clinton plukt $ 450.000 vergoeding voor toespraak, Al Gore gaat vegetarisch.......

Het goede nieuws is dat als gevolg van geld printen (QE) Aandelen nieuwe hoogten blijven halen ... of is het niet?

Waarom heeft iemand twijfels over de waarde van goud?  Mensen hebben het goud gewaardeerd voor 5000 jaar. Sommige van de eerste geslagen geldmunten in het oude Anatolië - werd geslagen met dit spul. De wereld functioneerde op een goud standaard tot 1971. Ik denk dat de reden dat sommige mensen een hekel aan goud hebben als een investering is omdat het hen herinnert dat de mensen hetzelfde zijn in ruimte en tijd. We willen graag denken dat we "Beter" zijn dan de oude Romeinen met hun gladiatoren spektakel en  nooit meer een draagbare wijze van overdracht van rijkdom nodig hebben, zoals de Europese vluchtelingen van de jaren 1940 en 1950. Goud was de fiscale anker van de voormalige en de redding van de laatste. Zijn we zo verschillend? Laten we eens kijken hoe de komende 100 jaar zal uitdraaien

 

Belangrijk technicals:

 zie abonnee sectie onder vermogens allocatie

 voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU.............om u te abonneren KLIK HIER   

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Woensdag 27 november 2013 - Het nieuws is uit, de FED heeft geen goud ! Paus Franciscus heeft hard uitgehaald naar de op geldzucht gebaseerde economie


Geactualiseerde secties :

 When Money is Corrupted...

Banken zijn BENDE-leden van de Gouvernementele Gansters geworden. Als je hoort praten over het betalen van de banken om dollars of euro's te hebben in deposito, vergeet niet dat u geen houder bent van een actief, dollars / euro 's / sterling in de bank, maar eerder een onbeveiligde geldschieter aan de bank om de banksters te betalen voor het voorrecht dat zij gevaar lopen aan de dollar, en het risico voor de bank zelf. Dat is gewoon krankzinnig. Als je hoort dat de banken  de bewaargever aansprakelijk maken voor alle technische bancaire problemen en internet verliezen (welke die ook moge zijn) weet je dat we geland zijn in een krankzinnige situatie.

Ik werd door mijn zoon op de hoogte gebracht dat zijn vriend naar de Bank of Nova Scotia was gegaan om $ 50.000 aan goud te kopen. De Bank of Nova Scotia weigerde het order en ze verklaarden dat zij ten minste 6 maanden gegevens moeten hebben om zeker te zijn dat de bron van fondsen wel legaal was.

De Goud en zilver sector staat op ontploffen ....  wist ik alleen maar WANNEER! Timing is echter uiterst moeilijk ...

Geen Grap: In Noord-Amerika is het uiterst moeilijk, zo mogelijk helemaal om meer dan 30% van uw totale vermogen te beleggen in de Goud & Zilver sector. De reden die men geeft is dat het risico te hoog is ....

De Iran deal bewijst dat de VS  zijn laatste pijlen aan het gebruiken is. Als Iran terug in staat is om olie te verkopen op de wereldmarkt, krijgt Europa iets van cruciaal belang: een bron van niet-Russische olie.  Als Iran terug in staat is om olie te verkopen op de wereldmarkt, krijgt de VS iets van cruciaal belang: voor Iran is het niet langer toegestaan ​​om zijn olie te verkopen voor goud (en geloof me dit maakt een verschil en de Amerikanen weten donders goed dat het een verschil maakt).

Het schepsel van Jeckyll Island of dit is hoe we zijn beroofd door de FED en de Centrale Banken. Een must voor alle Goldonomic lezers .... en degenen die geen geld hebben = GEEN GOUD!

De FED heeft GEEN GOUD  ...  alleen goud certificaten....!?

 Belangrijk technicals:

                          zie abonnee sectie

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU.............om u te abonneren KLIK HIER

ABONNEER U VOOR 31 DECEMBER 2013 ( en voor de verhoging op 1 januari 2014)

 

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.

 


Dinsdag 26 November 2013 - de grootste vijanden bij het beleggen is de drang naar onmiddellijke bevrediging en het gebrek aan geduld!


Geactualiseerde secties : Ruwe olie (zie abonnee sectie onder vermogens allocatie)

Zwitserland stemt tegen cap op de beloning van bestuurders . Zwitserse burgers hebben hersens ... en houden een referendum ! De meeste andere westerse landen hebben ezels en worden geleid door socialisten ( die zichzelf Democraten noemen ) met behulp van het geld van anderen.

De overeenkomst tussen Iran en het Westen over " de Nuclear " is bereikt omdat de VS alles moet doen wat het eventueel kan om de aanhoudende waarde vermindering van de US- Dollar te vertragen. Hoe meer olie verhandeld in US- Dollar hoe kleiner de bearishe druk op de Dollar. Vergeet nooit de " Petrodollars " . De dag dat deze ' uit de mode ' zijn, is het ' game over ' voor de US-Dollar . [ in werkelijkheid print de VS al het geld voor de import van olie te betalen ]

In de regel is de VS  binnengedrongen of heeft revoluties georganiseerd in elk land dat wou stoppen om de handel in olie met US- dollars te betalen: Irak ( Saddam ) , Libië , Syrië , .... Tot nu Iran was een bolwerk . Ik ben er vrij zeker van dat de overeenkomst tussen Iran en de westerse wereld ook bepaalt hoe Iranese olie moet worden verhandeld .

Het grootste deel van de olie verkopen over de hele wereld zijn genoteerd in Amerikaanse dollars . Omdat de meeste landen vertrouwen op de invoer van olie , zijn ze gedwongen om grote voorraden dollars te handhaven teneinde de invoer te verzekeren. Dit zorgt voor een constante behoefte aan US- dollars en zet opwaartse druk op de VS -D waarde , ongeacht de economische omstandigheden in de Verenigde Staten . Hierdoor op zijn beurt kan naar verluidt de Amerikaanse regering inkomsten verwerven door seignorage en door de uitgifte van obligaties tegen een lagere rente dan zij anders in staat zou zijn . Als gevolg kan de Amerikaanse regering hogere begrotingstekorten draaien op een duurzamer niveau dan de meeste andere landen dit kunnen . Een sterkere dollar betekent ook dat in de Verenigde Staten ingevoerde goederen relatief goedkoop zijn . (wikipedia )

Is het logisch dat de voor de hand liggende technische indicatoren op korte termijn ( zoals Voortschrijdende Gemiddelden ) voor Goud  " per definitie " nog steeds bearish zijn? Prijs altijd omhoog gaat wanneer de tijd is gekomen ( Gann ) . Technisch gezien is het grote gedoe  dat de " natuurlijke markt " behandelt  is door de Fools 'Gold papiermarkt en dat daarom de regels van het spel kan veranderen over nacht . Zoals uiteengezet vorige week de verborgen krachten (volume en cycli ) van de markt echter STIJGENDE geworden ! .. En nog belangrijker is dat de fundamenten zeer bullish zijn.

 

 Mensen, Spaarders en beleggers dienen dit moment te gebruiken om hun activa uit  politieke bereik te verplaatsen voordat dergelijk juridisch onmogelijk wordt...

 Belangrijk technicals:

                            zie abonnee sectie

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU.............om u te abonneren KLIK HIER

ABONNEER U VOOR 31 DECEMBER 2013 ( en voor de verhoging op 1 januari 2014)

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag 25 November 2013 - Donderdag is het Thanksgiving en vrijdag Black Friday -


Geactualiseerde secties : $-Gold

Wat dacht u van 80.000 Dow Jones Index in plaats van een 30.000 doel ?  We kunnen of misschien niet een (ernstige) correctie hebben(zoals we hadden tijdens de jaren 1980) VOOR de Dow Jones Industrials (en andere beursindexen) naar 30.000 en hoger schiet. Uiterst belangrijk voor iedere houder van aandelen is om te onthouden te allen tijde dat de aandelen reële activa zijn (met uitzondering van aandelen van financials, banken, .... die technisch leveraged en failliete entiteiten). Dit gezegd zijnde, als om welke reden ook we een Flash Crash krijgen en de Dow neer komt op 5000 .... geen paniek, maar KOPEN!

Belangrijk technicals:

Deze week zou de trend voor Goud en Zilver moet keren en weer beginnen stijgen.  Goud en zilver aandelen zijn eigenlijk de kanarie in de mijnschacht voor Goud & Zilver en ze geven aan dat GOUD HOGER gaat! We zijn op dit moment op dag 18 van de 21 dagen van een dalend been  ... We hebben ook een bullish patroon op de kaars grafiek voor de Goud en Zilver junioren index en nog belangrijker is dat de MACD zowel een bullish reversal-patroon, positieve volume en een uptrend kanaal toont ..[volume gaat prijs vooraf]

 

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU.............om u te abonneren KLIK HIER

ABONNEER U VOOR 31 DECEMBER 2013 ( en voor de verhoging op 1 januari 2014)

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Amerika stierf toen JF Kennedy werd neergeschoten ... In 1971 werd de VS overgenomen door zowel de bankiers als het militair-industrieel complex.

of hoe gemakkelijk het is om De Kudde op het verkeerd been te zetten .... maak jij hier deel van uit?

Belangrijk technicals:

                          enkel voor abonnees

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU.............om u te abonneren KLIK HIER

ABONNEER U VOOR 31 DECEMBER 2013 ( en voor de verhoging op 1 januari 2014)

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Vrijdag 22 November 2013 -Waarom blijven idiote Europeanen en Amerikanen al hun ECHT GELD verkopen aan de Chinese draak


Geactualiseerde secties:

De Europese parlementsleden zijn toch zo dapper bezig om de belangen van de Europese burgers te verdedigen...of de belastingsgelden op te souperen?!  Onbegrijpelijk dat die zo maar hun gang kunnen blijven gaan....

Goldman ziet minstens 15% verlies voor Goud, Iron OreDit is het enige beste KOOP advies voor Goud uitgebracht in 2013. We zullen dit in onze archieven opslaan voor toekomstige referentie. Denk aan vandaag wanneer Goud verkoopt tegen een nominale prijs van $ 3500 en meer. Ironisch om te zien dat de mensen die de goudmarkt manipuleren dergelijke misleidende informatie durven te publiceren ... Zolang de kudde in Bankiers blijft geloven zoals in eerlijke regeringen en religie, zullen deze rookgordijnen de kleine belegger blijven bang maken en laten schrikken.

Goud stroomt  China in om aan de record vraag te voldoen en omzeilt Hongkong. 20 november (ANP) - China, gaat India passeren dit jaar als 's werelds top goud consument, heeft bijna een vijfde meer edelmetaal ingevoerd dan de gegevens aantonen van zijn traditionele leiding,  als het via andere routes de metalen binnen brengt. Goud verscheept van Hong Kong naar het vasteland, gebruikt als een proxy voor de Chinese vraag daar invoer een staatsgeheim is, zijn bijna verdrievoudigd tot 855 ton dit jaar tot en met september. Maar een stijging van de Chinese goud aankopen toen de prijs zakte met een kwart dit jaar heeft ook ten minste 133 ton rechtstreeks verscheping gezien, volgens Reuters berekeningen op basis van gegevens van Global Trade Information Services(GTI's) ... meer     

Geen goede tijd om een ​​carrière als politicus te beginnen en ook geen goed moment om ​​bankier te worden ... tenzij je het niet erg gaat vinden om te worden opgehangen. En geloof me, de dag dat de kudde ontdekt dat ze zijn belogen, zullen ze niet veilig zijn ...

    

Bitcoins ...? Niet zo'n goed idee!

     

Koop wanneer de prijzen laag zijn... koop tijdens de uitverkoop periode ... koop wanneer de kudde in paniek is .. koop wanneer de Media & Goldman Sachs het einde verkondigen van de Goud & Zilver sector

Belangrijk technicals:

                                       enkel voor abonnees

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU.............om u te abonneren KLIK HIER   

ABONNEER U VOOR 31 DECEMBER 2013 ( en voor de verhoging op 1 januari 2014)

 

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.

 

 


Donderdag 21 November 2013 - Chinezen hebben het lokale hoofd van derivaten geëxecuteerd  ... dus waarom blijven mensen in het westen deze kopen / houden?


Geactualiseerde secties : $-Gold , Silver , €-Gold

Publieke Vijand  # 1 zijn rentederivaten en de rente. Rentevoeten hebben de macht om de financiële wereld te vernietigen. Zij zijn de huidige financiële atoombom. Publieke vijand nummer 2 zijn de valuta's, fiat papier geld die het papier niet waard zijn waarop deze worden gedrukt. De cijfers niet waard die ze gebruiken in de computer van de bank.

 Het vastzetten van de rente op nul naait verantwoordelijke mensen die sparen ... en vernietigt ook kapitaal dat we nodig hebben om uit deze depressie te komen. Dit is een immorele actie.

Het moment dat je geld op uw bankrekening zet, word je een niet verzekerde schuldeiser van een technisch failliete bank. Als veiligheidsmaatregel moet men "onder geen voorwaarde"  banktegoeden houden van meer dan $ 50.000. Treasuries met name ook obligaties worden vermeden. Houd uw spaargeld enkel in reële activa ...

Cyprus is een voetafdruk en een voorbeeld van wat er moet gebeuren na de climax van de financiële en economische crisis.

 Hoewel Cyprus niet bekend is om zijn bank-beveiliging, zou je verbaasd zijn hoe goedkoop alles is geworden. Van een prachtige accommodatie aan het strand tot aandelen van al lang bestaande bedrijven (die langer bestaan dan het land zelf), het land is letterlijk in de verkoop. De beurs daalde met 90% ... vastgoed crashte.

We beleven het doodsgeratel van een reserve valuta (de US-dollar) op een schaal ongezien in de geschiedenis (met uitzondering van de Romeinse emporium). Er is geen manier, absoluut geen manier dat Overheden zich uit deze (hyper) inflatoire depressie kunnen kopen. Onmogelijk, zelfs met nul en negatieve rente; onmogelijk met meer QE, onmogelijk met meer belastingen. Echte koopkracht is verdwenen, vernietigd in de laatste tien jaar door te veel belastingen en omdat de reële waarde van het Fiat Geld wordt vernietigd door Money Printing - QE of monetaire hyperinflatie. (inflatie is een meer dan evenredige groei van de geldhoeveelheid of QE).

Autoriteiten & Politici zoals altijd ( denk er aan dat we intelligente psychopaten hebben ) maken dezelfde fouten als zijn gemaakt tijdens de Weimar hyperinflatie , Zimbabwe , gemaakt in Venezuela en Argentinië .  Zij zullen geld blijven drukken , zelfs als we hyper - inflatoire prijzen zullen hebben. - Zonder twijfel zullen " ze " op enig moment in de toekomst digitaal geld afdwingen en papier geld moeten verbieden - ( voor onze veiligheid ) zodat vers geld kan worden gecreëerd door op ENTER te drukken en die van tijd tot tijd Zero's kunnen worden genomen uit het geld . Als "geld sterft " en u wilt uw spaargeld om te overleven, is het hoog tijd om uw investeringen te herschikken en houd deze uit de politieke bereik ... in plaats van te jagen op deze ultieme " % % % winst " . Als je me niet gelooft , praat met Cyprioten , praat met Argentijnen , praat met Venezolanen . Vreemde valuta's aangehouden door Argentijnen werden in beslag genomen en gebruikt om een deel te betalen van de overheidsschuld . Geen behoefte aan marteling en in Argentinië was legale diefstal zeer eenvoudig voor alle buitenlandse valuta's daar zij per definitie werden gehouden op bankrekeningen . Dit gezegd zijnde, het goede nieuws is dat tijdens Hyper - inflatoire depressies Aandelenmarkten stijgen met 100% tot 100,000 % . Maar zal dit voldoende zijn om uw spaargeld te bewaren ? Zeker niet wanneer de meerwaarden worden verwijderd door belastingen van regeringen . Zeker niet wanneer deze enorme zeepbel in de maak 's nachts ontploft en we zien die marge beleggers weer uit de ramen springen . Profiteer van de huidige Bull run van de aandelenmarkten , maar wees voorzichtig en pas na het kopen van uw Goud verzekering .

Belangrijk technicals:

                       enkel voor abonnees

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU.............om u te abonneren KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Woensdag 20 November 2013 -  er zijn kleine leugenaars, dikke vette leugenaars, advocaten en politici -


Geactualiseerde secties :

De Tempeliers - Edition II: The Templar's werden gearresteerd en gemarteld tot ze bekenden waar ze hun spaargeld (Goud) schuil hielden. Philip le Beau legde beslag op het Goud en gebruikte het om een deel van de Franse overheidsschuld  te betalen.

Het Internationaal Monetair Fonds heeft een jaar gelobbyd om de lokale overheden te overtuigen om het gebruik van papieren geld af te schaffen en de handhaving van het gebruik van digitale geld (bankkaarten). Zodra het financiële systeem is omgezet naar een digitaal systeem, zal het uiterst moeilijk en gevaarlijk zijn om vals te spelen op uw belastingaangifte. Zweden dwingt de senioren om te stoppen met het gebruik van Papier Geld en Bank kaarten (plastic-digitaal geld) te gebruiken. Duitsland probeert ook Papiergeld af te schaffen .... Zodra Bankbiljetten zijn verdwenen,  zal het aantal instrumenten om de koopkracht te behouden zich beperken tot goud en zilver ... Maar vergeet niet dat de dag komt dat Goud en Zilver zal moeten worden verkocht ... en deze voorbereiding vandaag moet gebeuren.

We worden elke dag voorgelogen  .... In de laatste loodjes van de presidentiële campagne van 2012, van augustus tot september, daalde de werkloosheid fors - wat de wenkbrauwen liet fronsen van Wall Street tot Washington. De daling - van 8,1 procent in augustus tot 7,8 procent in september - is wellicht niet allemaal wat het leek. De cijfers en nummers werden volgens een betrouwbare bron gemanipuleerd. En het Census Bureau, dat de werkloosheid enquête doet, wist het.  Als je wat gezond verstand hebt weet je ook dat de inflatiecijfers worden gemanipuleerd. Wat de meeste mensen echter niet beseffen dat het een stuk moeilijker is om de BBP (Bruto Binnenlands Product) cijfers te manipuleren en dat de gekookte inflatiecijfers het verschil maken tussen een lichte recessie en een depressie zoals wij nu leven.

Belangrijk technicals:

                            enkel voor abonnees

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU.............om u te abonneren KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Dinsdag 19 November 2013 - Chinesen werken samen met de Gold Pool om de prijs van goud laag te houden -


Geactualiseerde secties :  Lange termijn beursindex grafieken (zie abonnee sectie onder vermogens allocatie)

Er is geen inflatie op dit moment, omdat dat geld geen snelheid heeft. Het is opgesloten. Maar de grote zorg hier is wanneer dat geld snelheid begint te maken, die zou kunnen uitmonden in een plotselinge en forse inflatiedruk, vrijwel komende uit het niets. En geloof niet dat de Fed in staat zal zijn om dat te stoppen door het verhogen van de rente tarieven. Merk het verschil tussen de snelheid in de jaren 1970 en 1980 en nu.

Zodra we beginnen Bail - ins te zien op een grotere schaal , zal dit een enorme bullish invloed hebben op de prijs van goud . Net zoals in Cyprus , zullen rekeninghouders geleidelijk en zo snel als mogelijk al hun DEPOSITO uit het financieel- bancaire systeem nemen en ruilen voor een ander instrument dat zijn koopkracht kan behouden . Niet moeilijk te begrijpen dat het andere geld instrument fysiek goud zal zijn . Denk niet, al was het een fractie van één seconde, of hoop niet dat Bitcoins een veilige haven zullen zijn. Dat zijn ze niet !

Alles wordt wettelijk voorbereid op een cashloze samenleving . Eenmaal klaar , kunnen overheden en banken er naar overschakelen met een simpele druk op ENTER . Een cashloos systeem heeft ernstige fiscale implicaties en degenen die onvoorbereid zijn zullen worden gevangen als ratten ... in de zinkende financiële Titanic . In een cashloos systeem wordt het ook onmogelijk om Goud anoniem te verkopen !

Belangrijk technicals:

enkel voor abonnees

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU.............om u te abonneren KLIK HIER  

 

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag 18 November 2013 - All time high voor de dow jones met doelwit  30000 maakt de weg vrij voor $ 30.000 goud -


Geactualiseerde secties :  opbouw van uw vermogen (beleggings piramide), Aussie-Gold $ Aussie/$/€ , Swiss-Gold & CHF/$/€ , Can-Gold & Can$/$/€ , ¥-Gold & ¥/$/€ , £-Gold & £/€/$ , Zar-Gold & Zar/€/$ , Indian Rupee Gold , Renminbi Gold

Zij zullen drukken tot ze erbij neervallen (Janet, Mario, Bank of Japan, de Bank of England! Er gewoon geen politieke alternatief ... de rest zal door de Communicerende Financiële Vaten  beslist worden. Vergeet niet dat Hyperinflatie een monetair fenomeen is en de economie in een dodelijke spiraal zit zoals uitgelegd door Jim's Formula. De point of no return is maanden geleden reeds gepasseerd .... (Japan is een goed voorbeeld van wat er staat te gebeuren in het Westen).

 

Dit is hoe Hyper-inflatoire depressies lijken op grafieken: een levensgevaarlijke spel .... met een gevaarlijke psychologische twist. De dag dat de kudde gelooft dat De keizer geen kleren aan heeft, is het GAME OVER!

 

klik om te vergroten - Shadowstats is een uitstekende bron voor untainted statistieken!

 

 

Nooit redetwisten met Idioten!

          

Belangrijk technicals:

enkel voor abonnees

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU.............om u te abonneren KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Vrijdag 15 November 2013 - Nieuwe all time high voor de Dow Jones - vorderingen comex 63-1


Geactualiseerde secties :  Recession proof shares , zie sectie in vermogens allocatie

Aandelen van de aangewezen aandelenmarkten zullen blijven stijgen - ongeacht de fundamenten - omwille van kwantitatieve versoepeling (geld drukken).

 Comex Registered Goud daalt tot 587.235 ounces - Vorderingen op 63-1

comex

We zouden kunnen gaan nadenken over 2014 als het jaar van de financiële consequenties.

Belangrijk technicals:

enkel voor abonnees

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU.............om u te abonneren KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Donderdag 14 November 2013 - Wanneer Kapitaal vlucht, vastgoed crashes ....


Geactualiseerde secties : Oil shares , zie abonnee sectie onder vermogens allocatie

Beter bidden en hopen dat de prijs van goud laag blijft . Zoals velen hebben geïnvesteerd in goud vanwege de hebzucht , zullen zij waarschijnlijk niet de betekenis van deze verklaring begrijpen ...Goud is een barometer voor de economie , voor de financiële degelijkheid van het systeem , maar ook voor de staat van het politieke klimaat . Hopelijk zal goud rond huidige niveaus blijven en nog een paar decennia . Als het uit de huidige accumulatie zone breekt ( $ 1250 - $ 1920 ) zal het veel slecht voorspellen!

Denk dat het kan (en het zal waarschijnlijk) overnacht gebeuren...en zij die niet voorbereid zijn zullen dit niet overleven

 

Men heeft niet eens de goud pool nodig om de prijs laag te houden .... de koper doet het . 'S werelds grootste koper van Physical Gold zal alles doen wat in zijn vermogen ligt om de prijs van goud zo laag mogelijk te houden voor zo lang als mogelijk . Dat is totdat het heeft gekocht wat het ook van plan was om te kopen ( China ) . Als je aan tweemaal de wereld goudproductie ( en waarschijnlijk meer ) koopt in een jaar , zou je ook niet doen wat je kan om de prijs van goud laag te houden ? !  Wat is het doel van de goudprijs ?..............

Mensen krijgen niet genoeg inkomsten uit hun obligatieportefeuille als ze nodig hebben . Je gaat geld uit tussenliggende obligatiefondsen zien komen en in aandelen . Dit zal doorgaan totdat deze zeepbel barst ... Heb je aandelen of zit  u nog steeds in waardeloze bankdeposito's ! ?

        

 

Een ( hyper ) inflatoire beleid is alleen mogelijk met deflatoire Propaganda ... en de lage rente is per definitie een deflatoire propaganda .

 

Belangrijk technicals:

enkel voor abonnees

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU.............om u te abonneren KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Woensdag 13 November 2013 - EU verbiedt verkoop van chocolade sigaretten ...


Geactualiseerde secties :  Uranium and Uranium shares , Natural Gas, Oil Shares ,...zie abonnee sectie onder vermogens allocatie

Volgens de Amerikaanse Debt Clock (schuld klok) is totale lange termijn ongedekte schulden  $ 126000000000000 (126 trillioen) , een $ 1.100.000 verplichting voor elke Amerikaanse belastingbetaler . De belangrijkste motor van dit astronomisch bedrag zijn twee van de belangrijkste programma : sociale zekerheid en gezondheidszorg . De situatie in Europa is vergelijkbaar ... Vandaar dat de autoriteiten geen alternatief hebben en maar geld blijven drukken op een exponentiële manier ... Dit gezegd zijnde , Obamacare is een echte ramp ... slechts ongeveer 50.000 klanten voor een bevolking van 314 miljoen ! ?

Op wegen en spoorwegen , bedreigt aardgas diesel 's dominantie . In 2012 , verbruikte de Verenigde Staten bijna 8,7 miljoen vaten benzine per dag en 3,7 miljoen vaten destillaat brandstoffen , de meeste van hen gebruikt in het vervoer , volgens de Amerikaanse Energy Information Administration . Veel van die diesel werd gebruikt in vrachtwagens , locomotieven en hoge paardenkracht industriële motoren , waar haar marktaandeel nu wordt bedreigd door LNG en CNG . De apparatuur die nodig is voor het comprimeren en vloeibaar maken van aardgas ,  het veilig verdelen , opslaan aan boord , en gebruik het in dual - fuel motoren wordt snel ontwikkeld en geïnstalleerd in heel Noord-Amerika .

LNG als transportbrandstof geniet krachtige steun uit petroleum producenten zoals Shell , Exxon Mobil , evenals grote fabrikanten en leveranciers zoals Caterpillar en GE en diensten van olieveld bedrijven als Schlumberger en Baker Hughes .

Het duurde 3,6 jaar of van december 1974 tot september 1978 ( 3,6 jaar ) voordat de correctie voor goud voorbij was en de 1974 top werd gewist . Vandaag zijn er ongeveer 60 houders van Fiat Goud voor één ounce van Fysiek Goud . Dit is een explosieve situatie .

                        

Belangrijk technicals:

                        enkel voor abonnees

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU.............om u te abonneren KLIK HIER    

 

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.

 


Dinsdag 12 November 2013 -  Als de kudde zou geloven dat we morgen hyperinflatie hebben dan zouden we deze vandaag hebben


Geactualiseerde secties :  - €-Gold & €/$ , Copper & Platinum , Argiculturals , Crude Oil, Coal , Long term Commodity Charts , zie abonnee sectie

Het Keizerlijk paleis van Tokyo , die totale oppervlakte inclusief de tuinen is 3,41 vierkante kilometer ( 1,32 vierkante mi) , was , tijdens het hoogtepunt van de jaren 1980 Japanse vastgoedzeepbel , gewaardeerd door een aantal op meer dan de waarde van alle onroerende goederen in de staat van California ! Voor een niet - Japanse ingezetenen het verlies op een investering gedaan in 1989 in de vastgoedmarkt was in de orde van 82 % . Real Estate is een hoge orde Kapitaal Goed en de waarde ervan daalt ALTIJD tijdens inflatoire recessies en depressies hyperinflatie . Keten uzelf NOOIT vast op een vastgoed investering met een hypotheek ...

Op dit moment  verliest de Verenigde Staten zijn bevoorrechte positie van de status van de dollar als de primaire reserve valuta . De heer Bernanke kan biljoenen dollars drukken , vervolgens exporteren veel van dat nieuwe geld overzee. De VS verspreid zijn dollar over de hele wereld , waardoor de negatieve inflatoire effecten op vreemde naties duwen ... maar dit komt nu aan zijn einde.

Vreemde naties hebben lang vertrouwd in de Verenigde Staten om een ​​ gezonde dollar te handhaven . Maar voor tientallen jaren , en vooral in de afgelopen jaren ( 1971 ) , heeft Amerika dit bevoorrechte vertrouwen misbruikt. Dat is waarom het tot een einde komt . Het is absurd om te denken dat de rest van de wereld alleen maar zal vaststellen en lijden , voor onbepaalde tijd , zodat de Amerikanen  Mansions , flatscreen tv's, en kruisraketten kunnen blijven kopen.

De goudmarkt wordt uitgewassen , en hopelijk klaar om hogerop te komen . Prijs bounces vanaf de parabolische beweging beneden ( inverse parabolen - zie individuele charts - paarse lijn ) hebben de neiging om dramatisch te zijn . Eenmaal goud uit de greep van een omgekeerde parabool breekt , zien we doorgaans een gewelddadige beweging naar het $ 1580 gebied . Zoals gebruikelijk zal de prijs omhoog gaan als tijd is gekomen ( Gann ) .

Belangrijk technicals:    

                          enkel voor abonnees

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU.............om u te abonneren KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag 11 November 2013 - Wapenstilstand en feestdag - Bail-in is zo zeker als de dood en belastingen! -


Geactualiseerde secties :  Corporate bonds , Treasuries & Bonds in the EU , Treasuries & Bonds in Germany and the USA , Commodities expressed in Real Money (Gold) , $-Gold , Silver , US-Dollar , World Stock market indexes ,


Frankrijk is FAILLIET! De situatie is veel erger in Frankrijk dan de media het ons wil laten geloven. Zelfs de Franse minister van Arbeid Michel Sapin had een verspreking in een radio-interview en bevestigde dat Frankrijk "een totale bankroete staat" is. Voormalig Europees Commissaris Frits Bolkestein zei ook dat Frankrijk eigenlijk letterlijk failliet is. De ironie is dat het de groene en rode politieke bewegingen zijn die de rellen veroorzaken in Britannia en dat ze een voorsmaakje zijn naar meer maatschappelijke ontwrichting en onrust in Frankrijk voor 2014. Meer dan de helft van het Franse BBP wordt gegenereerd door de regering ...

Wat er ook gebeurt, het verlagen van de rente en het vergroten van de geldhoeveelheid, de economie zal niet en kan niet herstellen!!! Gewoon onmogelijk, totdat belangrijke fundamentele wijzigingen worden aangebracht. Als de wijzigingen niet zijn gemaakt (en dit kan niet en zal per definitie niet) zullen wij leven in een ernstige economische depressie. In de tussentijd moeten we ons klaarhouden voor meer belastingen en meer regelgeving ... daar dit al het historische patroon is voor eeuwen. Slechts eenmaal een climax wordt bereikt en de mensen opstaan​​, de leiders (Authorities) arresteren en hen executeerd kan "verandering" mogelijk zijn. Dramatisch is echter dat de tijd van positieve verandering en vernieuwde vooruitgang historisch is voorafgegaan door een decennium van nog meer repressie: Cromwell nadat Charles I was geëxecuteerd, Robespierre na de onthoofding van Lodewijk XVI en Marie-Antoinette, Lenin en Marx na WO I en de uitvoering van tsaar Nicolaas II, Hitler en WO II na de Weimar revolutie, ....

           

Na het bewind van Elisabeth (zie videoclip) en haar weeldewetten (baard belasting, kledingstuk belasting) kwam James I. Tegen de tijd dat James's opvolger Karel I aan de macht kwam, werd de kredietwaardigheid van de monarchie zo dun dat Charles de mensen dwong hem geld te lenen; degenen die weigerden werden opgesloten en hun bezittingen werden geconfisqueerd. Zoals te verwachten, brak de burgeroorlog uit in 1642. Karel I werd afgemaakt in 1649, en de genocidale dictatuur van Oliver Cromwell domineerde Engeland voor het komende decennium.

De vermogensbelastingen die onlangs zijn voorgesteld door het IMF zijn gericht op spaargelden in plaats van op aandelen en fysieke goud die mensen zouden kunnen hebben. Er is misschien wel een meevaller van belasting op winst verkregen uit goud en aandelen als de 'Grote Overval' plaatsvindt, maar dat zou alleen van toepassing zijn wanneer u ervoor kiest om uw holdings te liquideren. Zelfs als we zo geen belasting krijgen, zullen de aandelenmarkten van de getroffen valuta dramatisch dalen ... net zoals de beurs in Cyprus deed .... het verloor 98%!

Degenen die goud als een barbaars overblijfsel beschouwen maken een grote fout. Goud is echt geld. Degenen die geloven dat deze rally in goud gewoon een bear market rally is maken ook een grote fout. Zoals altijd, de tijd zal het leren.

Manipulaties zijn een normaliteit geworden. De werkgelegenheidscijfers gepubliceerd in de Verenigde Staten worden gemanipuleerd. Bbp-cijfers worden gemanipuleerd. Inflatiecijfers worden gemanipuleerd. Geen twijfel dat de koers van de US-dollar ten opzichte van de euro wordt gemanipuleerd ... het ergste komt wanneer de onjuiste en misleidende cijfers worden gepresenteerd als juist door de Mainstream media. En dit is precies wat er aan het gebeuren is.

Het is niet de prijs van grondstoffen die omhoog gaan, maar de waarde van Fiat papiergeld die naar beneden gaat .... hoe meer er van dit waardeloze geld wordt gedrukt, hoe minder het waard is en hoe minder grondstoffen je er mee zal kunnen kopen ... zeer interessant is om te zien hoe de prijsstijgingen waren in 2008/09 en ook in 2011/12 (dat was ongeveer parabolisch) van bijna elke  grondstof en die allemaal naar beneden zijn geduwd. Enkele uitzonderingen traden op ... zoals voor Live Cattle waar ze alleen in geslaagd zijn om een prijsstijging te stoppen ... Hyperinflatie is ook een psychologisch fenomeen en autoriteiten lijken niet bereid risico's te nemen ... klik hier om te zien wat er gebeurde in 2008 / 09 en 2011.

 
Belangrijk technicals:

                              enkel voor abonnees

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU.............om u te abonneren KLIK HIER   

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Vrijdag 8 November 2013 -  Regeringen zijn er om jullie te plunderen!


Geactualiseerde secties : zie abonnee sectie

Het volgende zijn slechts enkele voorbeelden van de vele die men kan vinden door te googlen .

  •     de belgische frank is gedevalueerd met 86 %
  •     1935 twee grote Belgische banken verklaren faillissement en de boeren ( Boerebond ) en kleine spaarders verliezen 100 % van hun spaargeld .
  •     1935 de Belgische frank wordt gedevalueerd met 28%
  •     1944 Operation Gutt.Post - oorlog geldhervorming geregisseerd door de minister van Financiën Camille Gutt , die als doel had de geldhoeveelheid in te krimpen en de prijzen te stabiliseren . Geld werd uit de circulatie genomen en de bankdeposito's , zicht- en termijnrekeningen werden geblokkeerd . Mensen bleven achter met een kleine hoeveelheid geld .
  •     1982 de Belgische frank wordt gedevalueerd met 8,5 %

Terwijl de Amerikaanse aandelenmarkten  nieuwe toppen aan het maken zijn , blijven veel Europese aandelenmarkten ver onder hun 1999/2000 highs . De belangrijkste reden hiervoor is dat de VS  dus veel meer geld heeft gedrukt dan Europa , en een heleboel van deze liquiditeit is gegaan in de Amerikaanse aandelenmarkt . Nu dat het renteniveau in de EU is verlaagd tot 0,25 % , verwacht ik dat dit een positievere invloed op de Europese aandelenmarkten zal hebben . Gezien het gebrek aan nominale rendement op de obligatiemarkt , al het nieuwe geld zal blijven stromen in  aandelen ( zie communicerende finacial vaten ) . Als u aandelen hebt , moeten deze uit politieke bereik en in certificaat vorm worden gehouden daar dit alle derde partijen elimineert tussen u en uw investering . Je relatie is dan rechtstreeks met het bedrijf wat vele voordelen heeft aangezien het volledig wegvallen van tegenpartijrisico .

Belangrijk is om slechts een fractie van uw spaargeld in gewone aandelen te houden. Het grootste gedeelte moet in Goud / Zilvermijnen worden gehouden. Een reden is dat Aandelenmarkten eventueel sterk kunnen corrigeren tussen nu en december 2014. Of dit nu gebeurt of niet, de goud en zilver sector bereiden zich voor op een grote run met een nieuwe top / record die ze zal maken voor 31 december 2014 en zal een stuk beter doen dan de algemene aandelenmarkten.

                                     
                                                        

Intelligente psychopaten zijn van alle tijden : De Weimar centrale bankiers betwisten eigenlijk dat hun buitengewoon drukken van Duitse Marken niet de oorzaak was van de buitengewone stijging van de prijzen. Inderdaad , de prijzen hadden de neiging , tot de laatste paar maanden van de inflatie , om een ​​beetje te stijgen in afwachting van de drukpersen anticipatie . Tegen het einde van de waanzin , konden de prijzen niet bijbenen omdat niemand rationeel kon anticiperen in dergelijke omstandigheden .

Volgende maakt onze taak uiterst moeilijk: Brent Crude Traders zeggen bewijs te hebben dat BFOE Boys de markt manipuleren. Vier oude handelaren in de wereldwijde oliemarkt vorderen in een rechtszaak dat de prijzen voor het kopen en verkopen van ruwe olie vast liggen - en dat ze het kunnen bewijzen. Enkele van 's werelds grootste oliemaatschappijen, waaronder BP Plc (BP /), Statoil ASA (STL), en Koninklijke Nederlandse Shell Plc zouden hebben samengespannen met Morgan Stanley en energie handelaren, waaronder Vitol Group, om spot prijzen voor ruwe Brent-olie te manipuleren voor meer dan een decennium, beweren ze. De Noordzee benchmark wordt gebruikt voor de prijszetting van meer dan de helft van ruwe olie in de wereld en helpt te bepalen waar de kosten worden geleid voor brandstoffen zoals benzine en stookolie ... meer      


Belangrijk technicals:

                              enkel voor abonnees

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU.............om u te abonneren KLIK HIER   

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Donderdag 7 November 2013 -  Hoe langer de consolidatie / correctie voor goud, hoe sterker de komende upleg.


Geactualiseerde secties :

De lopende populistische financiële Witch-Hunting jaagt "kapitaal" weg, zorgt dat in beslag genomen vermogen wordt verbruikt en duwt de samenleving terug naar de Middeleeuwen. Dit soort beleid is dan ook absoluut immoreel. Elke Petty regering officier die deelneemt aan dit proces zou zich hiervoor moet schamen want hij / zij is niets meer dan de  beul van Welzijn en samenleving.

Is het land van de vrijheid (USA) "een grap" geworden? Vandaag is er zo weinig vrijheid in de VS dan er is in Duitsland, Groot-Brittannië, Zuid-Afrika, Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg, Portugal en vele andere landen. Amerika is niet langer het land van de vrije, niet langer het grootste land ter wereld

   

De komende jaren zal ongelooflijk pijnlijk en destructief worden voor beleggers die dit niet begrijpen, of die niet bereid zijn te zien wat voor bloedbad dat gaat komen. De sleutel tot het overleven van de 'Grote Nivellering' is om schulden te vermijden en om goud en goede kwaliteits goudaandelen aan te houden, zodat u kunt profiteren van de 'Grote Juridische Overval'. Spaargelden en activa moeten worden gehouden in slechts een bepaalde manier ...

Belangrijk technicals:

--

 

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU.............om u te abonneren KLIK HIER   

 

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Vrijdag1 november  2013  tot  6  november- Socialisme sterft zodra alle geld van de anderen is uitgegeven en opgebrast -


Geactualiseerde secties : Gold & Silver majors ,

Vrijdag 1 november is een feestdag in Europa, Midden-en Zuid-Amerika ...

 DIT IS HET EINDE VAN HET FRANSE VOETBAL ... Meer verordening en Belastingen (LEGALE DIEFSTAL) door SOCIALISTEN ... maar mensen in Frankrijk beginnen in opstand te komen tegen immoreel hoge belastingen (75% in Frankrijk). Meer dan de helft van de Franse economie leeft van de regering. Een dergelijke situatie is immoreel, maar ook explosief. Franse voetbal clubs zullen gaan staken in november uit protest tegen de plannen om hogere belastingen te heffen op de lonen van spelers. De overheid wil een 75% 'super tax' op hen die een jaarsalaris van meer dan 1milj euro verdienen (met de komende hyperinflatie zullen we ALLEMAAL meer verdienen ...) De staking zal invloed hebben op wedstrijden in de Ligue 1 en 2 -. De bovenste twee divisies - van 29 november - 2 december. (laat politici de Sahara beheren en in minder dan 5 jaar zal al het zand verdwenen zijn)

 Onder het voorstel, zullen bedrijven in plaats van individuen,   onderworpen zijn aan een 75% belasting tarief voor het deel van de jaarsalarissen van werknemers die de1 miljoen euro overschrijden. Monaco, die worden gefinancierd door de Russische miljardair Dmitry Rybolovlev, zullen worden vrijgesteld, omdat zij niet onder de Franse fiscale wetgeving vallen.

A.U.B begrijp dat instanties geen moraal hebben en dat ze WETTELIJK alles zullen doen en in het werk stellen om te stelen waar ze hun handen op kunnen leggen. Filip le Beau had alle Templar's gearresteerd, gemarteld en gedood, zodat hij het Goud kon grijpen. Napoleon heeft alle eigendom van de kerk in beslag genomen, zodat hij de Assignats kon uitgeven. Duitsland gebruikte het vastgoed van de Duitsers om de Rentenmark uit te geven. Roosevelt greep het goud van de Amerikaanse burgers .......Dus denk niet of zeg niet "het zal mij niet overkomen, dat gebeurt hier niet,..." want het verre verleden bewijst het en nog niet zo lang geleden Cyprus,.....en de instanties zijn nu alles in gereedheid aan het brengen om op de reset knop te drukken ............

USA is niet langer het land van de VRIJHEID: Snowden moet getuigen in Duitsland over de Amerikaanse spionage activiteiten van de NSA ... NSA klokkenluider Edward Snowden heeft Duitse ambtenaren verteld dat hij bereid is om te getuigen over de mate waarin de Amerikaanse regering de telefoon van Angela Merkel aftapte, zo wordt beweerd. De voormalige CIA inlichtingenofficier had een ontmoeting met de Duitse MP Hans-Christian Stroebele in Moskou om te bespreken een kroongetuige te zijn in een mogelijke toekomstige openbare onderzoek. En, in een escalatie van de diplomatieke rel, hebben aanklagers laten doorschemeren dat ze bereid zijn om een Amerikaanse uitlevering verzoek te trotseren om zodat voortvluchtige Snowden kan getuigen in Duitsland. Dit is het einde van de Amerikaanse Emperium ... Washington DC (Rome) staat in brand!

 De seculaire bull markt die in 2001 begon is nog in volle gang. Ik verwacht dat onder druk van Money Printing (QE) en Communicerende financiële vaten meeste beursindexen gaan uitbreken boven hun historische hoogtepunten. Een nieuwe zeepbel is in de maak die zal barsten als het financiële systeem instort. De multi-miljard dollar vraag is om te weten wat te doen met uw beleggingen wanneer de zeepbel barst : kopen, houden of verkopen [note:. Analisten bekvechten nog steeds over de vraag of de grote crash de reden was voor of een gevolg van de Grote Depressie ... velen begrijpen nog steeds niet de mechanismen van de financiële markten]

Goud en zilver hervatten hun bull run (manipulatie kan tijdelijk en op regelmatige basis de prijs naar beneden halen, denk lange termijn en veiligheid). We hebben een W-vorm intermediair reversal-bodemvorming en de doelstelling is het oude record of $ 1920. Een W-vorm formatie heeft meer macht dan een V-vorm omkering vorming zoals we hadden in 2008/09.

Het Goldonomic team is regelmatig op lezingen, seminaries,....zoals ook gisteren in Gent, een organisatie van S4SS UGENT in samenwerking met KVHV-GENT, met Erik Geenen als spreker. Een prima, duidelijke lezing, onderbouwd met de nodige voorbeelden en bewijzen. Wij zijn dan ook blij dat Erik op onze uitnodiging is ingegaan om als spreker aanwezig te zijn op ons symposium "How to survive the sinking financial Titanic" (hoe de zinkende financiële Titanic overleven) die zal doorgaan op dinsdag 22 april 2014 met als andere gastsprekers Peter Schiff, Elmer Hogervorst, Panamese immigratie advokaat en in aanwezigheid van Francis Schutte. Een aantal weken geleden waren we onder andere ook aanwezig op een lezing met Willem Middelkoop en met alle informatie op een rij te zetten, de geschiedenis, de huidige situatie, onze eigen onderzoeken,...........is het heel duidelijk wat er gaat gebeuren en nogmaals een bevestiging waar Goldonomic al heel lang op aan het hameren is en u al jaren voor probeert te beschermen.  Alleen is de vraag van 1 miljoen : wanneer gaan de "happy few" die de touwtjes in handen hebben (en die héél goed weten waar ze mee bezig zijn en dan spreken we niet over alle politicie en bankiers want de meeste weten zelfs niet waar ze mee bezig zijn en/of snappen er de ballen van) op de reset knop gaan drukken. Dus wees voorbereid nu het nog kan !

 LAATSTE DAGEN van de HALLOWEEN AKTIE !!! abonnement van 12 maand +2 maand gratis aan de huidige abonnementsprijs (verhoging vanaf 1 januari 2014)

Belangrijk technicals:

                          enkel voor abonnees

 voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU.............om u te abonneren KLIK HIER   

 

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.

 

 

 

 

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."
Cron Job Starts