31
mei
2013

NIEUWS MEI 2013

ZOLANG UW SPAARTEGOEDEN NIET BUITEN POLITIEK BEREIK BEWAARD WORDEN, IS JE HUISWERK NIET AF!

vrijdag 31 mei 2013  - de definitie van een welvaartsstaat : we zouden niet economisch vrij moeten zijn zodat anderen gratis kunnen leven.

 Geactualiseerde secties:.............(meer info in de abonnee secties onder Vermogens allocatie)

 

De sector Goud en Zilver blijft zijn frisse beklimming van de Muur van angst verder zetten die is uitgegroeid tot een muur van bewening en Bearishe gevoelens... Uitstekend ! Helaas voor al diegenen die nog steeds niet begrijpen wat er gaande is en Fiat Papier Winsten blijven najagen. Zij zullen worden achtergelaten.

Mensen hebben het verkeerde idee van Zweden. Het is niet een goed functionerende verzorgingsstaat. Elk systeem dat gebaseerd is op mensen iets te geven voor niets, hardwerkende productieve burgers te straffen met hen de rekening te presenteren, is gedoemd te mislukken. Zweden is geen uitzondering.

Goud en zilver mijnen stijgen tussen de 5% tot + 25%. Technisch wordt het beeld extreem bullish zodra we een**************en een ******* hebben! Dit is een markt die voortdurend aandacht vraagt . Is de markt voor de gek gehouden met de 4-12 coup ? (meer info in de abonnee sectie)

Slinkende Amerikaanse goudvoorraad geeft een signaal van stijging van de fysieke vraag: Fysieke goud voorraden bij Comex CME Group in New York zijn gedaald tot een bijna-vijf jaar dieptepunt. Dit is een teken dat de crash in de goudprijs een razenij ontketende van de vraag, investeerders verdringen zich om baren en munten te kopen ... meer (klik voor artikel)

Koper is ook een belangrijke OORLOG grondstof: De wedloop om fysieke koper wordt steeds driftiger als de levertijd van 2 weken naar 5 maanden gaat en de prijzen aanzienlijk stijgen! Terwijl de voorraden, bijgehouden door de London Metal Exchange, meer dan verdubbelden in het afgelopen jaar en de voorraad de vraag overschreed, voor het eerst sinds 2009, werd het vastkrijgen van koper steeds duurder en nam meer tijd in beslag...

Steeds meer centrale banken geven toe dat ze aandelen kopen op de aandelenmarkten om de prijs op te drijven en om de kudde te misleiden en hen te doen geloven dat er een herstel is. NIET ZO! Auto fabrikanten worden marktleider, maar de auto-verkoop is niet aan het verbeteren. Bank-en financiële aandelen stijgen ... maar we hebben nog steeds een failliet financieel systeem en failliete banken.

Wie koopt al die Japanse obligaties?? ... De centrale bank van Japan en Japan is het eerste land waar  we schuld ten gelde maken en zal waarschijnlijk ook het eerste moderne land zijn dat in hyperinflatie zal glijden.

De overwaardering van vastgoed prijzen is maximaal in de landen die het meest socialistisch zijn of prijzen worden aangewakkerd door de sociale programma's ... MEER (klik voor artikel)  Dalende prijzen van hout zijn een non-bevestiging van het zogenaamde Real Estate herstel.

 

Wenst u meer informatie over onze service ?

KLIK HIER

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU !

KLIK HIER

Copyright © 2009-2013 Goldonomic.be; Alle rechten voorbehouden. Vertrouw U met ons juridisch beleid telkens u de site bezoekt: deze wordt voortdurend bijgewerkt


donderdag 30 mei 2013 - de goudmarkt was gemanipuleerd omdat ze zichzelf in een hoek hebben gezet !

Bijgewerkte secties : Landbouwproducten ,...(meer info in de abonnee secties onder Vermogens allocatie)

Als Autoriteiten GOUD moeten manipuleren, doen ze dat omdat ze iets te verbergen hebben ... en we weten dat zoiets niet kan blijven duren en de reactie zal dramatisch zijn. Ongelooflijk dat deze manipulatieve informatie niet kan worden gelezen en niet in de mainstream media komt... Het is jammer dat vandaag de dag, om de geloofwaardigheid te winnen, men moet liegen, en liegen en LIEGEN ... Ook opmerkelijk is dat de kwaliteit en kennis van moderne journalisten en reporters zeer slecht is (zwak uitgedrukt in de meeste gevallen).

Als bankiers en overheden de goudmarkt beïnvloeden, betekent dit dan dat men moet weg blijven uit de Goud markt of men meer moet kopen!?

In Europa beginnen zelfs de intelligente psychopaten (Politieke Authorities) te beseffen dat de EU-zone een Frankenstein is en slechts zo lang te leven heeft........ De dood van de EU zal worden veroorzaakt door de dood van het sociale systeem en het Sociale System zal sterven omdat men de betere ondernemers weggejaagd heeft en het geld heeft verkwanselt van anderen. Met een jeugdwerkloosheid van 50% en meer (Griekenland, Portugal, Italië, Spanje, ...) is een vreedzame oplossing onmogelijk geworden. Frankrijk, of de op een na grootste EU-partner is klinisch dood. Stel je voor: de Franse economie is volledig afhankelijk van Franse Overheids Jobs, van de Ambtenarij... die leven van een stervende private sector. Zodra Frankrijk instort, zal de EU instorten! En Frankrijk zal de grootste verrassing zijn.

We hebben PROPAGANDA maar we hebben GEEN economisch herstel (werkloosheid stijgt, vooral jeugdwerkloosheid), de woningsector is zich NIET aan het herstellen (miljoenen huizen worden door de financiele instellingen en banken van de markt gehouden om een totale ineenstorting van de sector te vermijden), de inflatie is NIET aan het dalen (Prijs Hyperinflatie zit om de hoek),  Auto verkoop is NIET aan het verbeteren, GOUD  zit NIET in een Beremarkt, ...[onroerend goed en de hypothecaire leningen vormen een belangrijk onderdeel van de bank-balansen...en een ineenstorting van de onroerend goed markt, betekent ook dat de banken nog meer failliet zijn]

Volgende grafiek voor degenen die de Goud en Futures (papiermarkt) beter willen begrijpen. Het schema legt ook uit hoe en waarom we de 4-12 goud-coup hadden en toont de omvang van het gevaarlijke Fractioneel (papier) Goud (blauw veld).

Belgische politiekers zijn even dom als Gordon Brown! In de jaren 1990, verkocht België zo'n 1000 ton goud in de markt - meer dan driekwart van de resterende voorraad. De Belgische goudvoorraad, die reeds omvangrijke liquidaties had gezien in eind 1978, daalde van 33,7 miljoen oz. op 31 dec 1988, op slechts 5,7 miljoen oz. op31 maart 1998, of een daling van liefst 83% in minder dan 10 jaar (zie grafiek). Belgisch Goud werd ook verkocht op de BODEM van de markt of op $ 250 per oz ... zoveel over de idioten die het land leidden tijdens de jaren 1990 [in deze jaren -. En het is geen verrassing - was Jean Luc Dehaene de eerste minister van Belgie. Kent een loodgieter dan niet het verschil tussen LOOD en GOUD!?]

belgian gold

Wenst u meer informatie over onze service ?   

  KLIK HIER

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU !

  KLIK HIER

Copyright © 2009-2013 Goldonomic.be; Alle rechten voorbehouden. Vertrouw U met ons juridisch beleid telkens u de site bezoekt: deze wordt voortdurend bijgewerkt


Woensdag 29 mei 2013 - STOP met accumuleren van FIAT papiergeld ... ze zijn allemaal nul waard!

Bijgewerkte secties : $-Goud, Zilver (bearishe driehoek wordt een Bullishe Wedge ?), Obligaties USA & Duitsland (Stop loss??),...(meer info in de abonnee secties onder Vermogens allocatie)

 

Het is rationeel voor de bullion banken om de prijs van goud lager te duwen op de COMEX, tegenover de toegenomen aflossingen van hun papier goud, dat werd veroorzaakt door de toegenomen vraag naar fysiek goud. Zeker omdat de bankiers zichzelf in een hoek hebben laten duwen! De ratio van papier goud naar fysieke is tenminste 100:1

Denk er zelfs nog niet aan om enig fysieke goud en goud en zilver mijnen te verkopen. Ik weet wat mensen zeggen: prijs komt naar beneden en gaat niet verder omhoog zoals jij voorspelde. Maar dit betekent niet dat ik verkeerd ben en de markt juist is. Zeker niet omdat we een gemanipuleerde markt hebben en als gevolg daarvan hebben we ernstige prijsdistorsies. Het is natuurlijk allemaal makkelijker te begrijpen voor degenen die weten hoe de financiële markten functioneren ... en  zelfs de meeste bankiers weten dit niet eens en begrijpen dit niet . Mensen zijn om begrijpelijke redenen verblind door de glitter van Fiat papieren en digitale geld ... Fools Gold!!!

 

De sector Goud en Zilver zit in een seculiere UPTREND. Het definiëren van de amplitude van de correcties en het peilen van de bodem is een uiterst moeilijke taak die wordt uiterst eenvoudig NA de prijs door de bodem ging. Op dit moment is de Goud sector aan het uitbodemen en kracht aan het opbouwen voor de volgende bull run. Net zoals dit gebeurde in 2008-09. Geef het zes maanden en het beeld zal er heel anders uitzien. Belangrijker echter is zich voor te bereiden op de volgende bull run nu. Dit gezegd zijnde, voor de gemiddelde belegger - en dit omvat de institutionele belegger - het grootste deel van de tijd is het niet interessant om uit de markt te gaan bij zwakte in de hoop terug aan boord te springen nadat 'ze denken dat' er een bodem is. Alleen de heer IF-I-HAD weet het allemaal op voorhand en Mister Trader maakt nooit fouten en heeft het altijd 100% correct.

Cycle analyse (zie candle grafiek in de sectie $-Goud) bevestigt dat we een cyclische bodem hebben.Wat meer is, we weten ook dat de volgende upleg een sterk en dramatisch zal zijn!

Obligaties -  Staatsobligaties worden een grote short mogelijkheid voor de komende twee decennia beginnende deze zomer. We hebben een combinatie van korte, middellange en lange termijn cycli in een tijd waarin we historisch lage rente en historisch hoge schuld ... en monetaire inflatie hebben. Inflatie treed niet altijd onmiddellijk op na een verhoging van de geldhoeveelheid, als gevolg van wat economen noemen "Lag factoren". Deze vertragen normaal inflatie voor 18 tot 24 maanden. De geneugten van het drukken van geld komt snel, de pijn komt later.

Let op: Wij hebben historisch hoge niveaus van de geldhoeveelheid, een normaal niveau van de nominale Goudprijs, historisch lage opbrengsten. Zie hoe tijdens de jaren 1970 en 80 de Goudprijs echt is begonnen te stijgen samen met de stijgende rente. Het was pas in 1981 na de rentevoeten piekten (Volker) dat de Goudprijs naar beneden kwam.

Wenst u meer informatie over onze service ?    KLIK HIER

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU !  KLIK HIER

Copyright © 2009-2013 Goldonomic.be; Alle rechten voorbehouden. Vertrouw U met ons juridisch beleid telkens u de site bezoekt: deze wordt voortdurend bijgewerkt


maandag en dinsdag 27 en 28 mei 2013 - maandag is memorial dag en de markten zijn gesloten - ben je zeker dat je in europa wil blijven??

Bijgewerkte secties :  Goud & Zilver juniors (***********), Olie aandelen (zie doelstelling voor ***********), Olie Aandelen (*** = breakout, *****= breakout), ruwe olie (*********),...(meer info in de abonnee secties onder Vermogens allocatie)

We leven in een maatschappij waar mediocracy, handicaps, afwijkend gedrag en zwakte worden gepromoot terwijl ondernemerschap, hard werken, de resultaten en de intelligentie worden gestraft...............?!

De overwinning van het socialisme en de TIJD BOM onder Europa. Shit gebeurt wanneer Autoriteiten  intelligente psychopaten en apathisch zijn en niet geven om 'Het volk'.  Binnenkort naar uw land:. Spanje, Frankrijk, België, Nederland, Zwitserland, ... Een probleem dat in de VS verkeerd begrepen wordt.  Immigranten komen naar Zweden (België, Nederland,.....) omdat regering(en) hen geld geven voor niets. Loosers ontvangen gratis geld, terwijl werknemers en ondernemers worden lastiggevallen door de Belastingdienst en gebruikt als melkkoeien. Onmogelijk een bloeiende economie op te bouwen onder dergelijke omstandigheden. [het is een regel in de hedendaagse westerse wereld dat geld generatoren - ondernemers en de houders van het kapitaal -. worden gezien als schurken, maar immigranten die proberen te leven als bloedzuigers uit een samenleving worden beloond] De jeugdwerkloosheid gaat hand in hand met de revolutie, burgeroorlog, oorlog, overval, geweld ... De Barbaren zijn Zweden binnengevallen en hebben zich gevestigd in Europa. Socialisme ondermijnd heel West-Europa, de West-Europese financiële markten en de euro. (klik op de thumnail te vergroten - enge statistieken) - vanaf vandaag zijn de problemen ook zichtbaar in Zwitserland-Bern en Turkije schuift in de islamitische cultuur.


 De VS dollar zal niet overleven, maar er is geen manier dat de Euro en de EU kan en zal overleven. Een oplossing en veiligheid moet ELDERS worden gezocht terwijl het nog mogelijk is. Hou er rekening mee dat ik over meer denk dan uw financiële gezondheid! Worst case scenario, je leven en die van uw dierbaren kunnen ook risico lopen. Een economische depressie eindigt altijd met OORLOG.

 

Het nemen van de blauwe pil en jacht maken op FIAT PAPIER WINST is als jacht maken achter DROMEN,.......... fata morgana, luchtspiegeling!

 (klik op de afbeelding voor een vergroting) - Het vertrouwen in de financiële instellingen wordt langzaam afgebroken weg van de onoverzichtelijke werkelijkheid wat fractional reserve banking echt betekent voor de veiligheid van de eigen rijkdom. Zij die jagen op Fiat Paper winsten (en we praten over het grootste deel van de spaarders / beleggers) hebben geen gevoel en begrip van de werkelijkheid van vandaag en zien de FUNDAMENTALS over het hoofd. Het Cyprus virus heeft zich verspreid over het systeem en zal veel Vermogens kapot maken. Korte termijn voorspellingen zijn bijzonder moeilijk, als deze al mogelijk zouden zijn. Al degenen die proberen om maximaal nominaal Fiat Money te accumuleren (papiergeld en / of digitale geld) op een rekening bij failliete banken begrijpen niet wat er werkelijk gebeurt vandaag. Zodra de muziek stopt, zal het duidelijk worden dat alles wat ze denken te hebben, er nog nooit is geweest! De laatste generaties hebben nooit geleefd in een systeem waarbij banken, overheden en valuta's failliet gaan en mislukken. Laatste keer dat dit gebeurde was in de jaren 1930 ... en weten we niet allemaal dat het financiële geheugen van de kudde extreem kort is!? De meeste herinneren zich niet eens "Operatie Gutt".

Bent u een ECHTE MILJONAIR of een papieren fantasie MILJONAIR!?

 Japan .. het begin van het einde voortgezet. [denk aan de rente met 1% drempel]  De rente op 10-jarige Japanse obligaties (JGB's) zijn verdubbeld in een maand en pieken dramatisch aan één stuk op Donderdag, triggering een 7.3pc crash in de Nikkei aandelenindex. Het was de grootste eendaagse daling sinds de tsunami twee jaar geleden, vergelijkbaar met wilde bewegingen gezien op het hoogtepunt van de crisis in Azië in 1998. Met een overheidsschuld tot 245 procent van het BBP dit jaar, moet het land de groei van het nominale BBP herstellen om het hoofd te bieden aan een gigantische schuld,  als het punt van geen terugkeer reeds is gepasseerd. Dit is ONMOGELIJK als het point of no return is gepasseerd. Japanse autoriteiten dwingen Japanse pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen co's en banken om al hun activa te beleggen in het Japans schatkistpapier hopende om het onvermijdelijke te vertragen! In het interview / videoclip met James Turk maakte ik een allusie dat het "ECHTE GEVAAR" wel eens zou kunnen komen uit een streek die wij niet verwachten, zoals het Oosten!......... meer

Wenst u meer informatie over onze service ?    KLIK HIER

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU ! KLIK HIER

Copyright © 2009-2013 Goldonomic.be; Alle rechten voorbehouden. Vertrouw U met ons juridisch beleid telkens u de site bezoekt: deze wordt voortdurend bijgewerkt


vrijdag 24 mei 2013 -  In 1989 begon het allemaal in Japan...nu begint het einde van het einde in Japan.....best om je borst nat te houden!

Bijgewerkte secties : Wereld beursindexen..triple witch dag komt eraan volgende week : volle maan, Memorial day en key reversals (Japan)....(meer info in de abonnee secties onder Vermogens allocatie)

Zoals de volgende grafiek van de dag van Bloomberg toont, vanaf deze week, hebben hedgefondsen "de grootste gok ooit" gemaakt tegen goud door het nemen van short positie op de Comex. Hierdoor zijn de short posities gestegen naar nooit geziene hoogtes. (Waar is het goud? ... De COMEX heeft of ze niet allemaal meer op een rij of moet totaal in paniek zijn om dit te doen ...). Vergeet de Gaps en Island Reversals niet op de kaars grafieken voor de mijnen .... wat kan leiden tot vuurwerk!

 

Voor hun reflexieve voordeel,  zullen we  toegeven, ze zijn erin geslaagd om de prijs van goud lager te duwen, niet veel ... maar het is lager (al dan niet met hulp van de BIS "of niet is niet relevant). Het is een andere vraag of de prijs van goud  laag genoeg is om zo'n  bearishness (negativiteit) te weerspiegelen. Maar de grootste vraag is wat er gebeurt als er een katalysator is om een rally te starten: zoals, hypothetisch gesproken natuurlijk, de People's Bank of China zou aankondigen dat het in de afgelopen vier jaar (waarin zij geen updates hebben gegeven van hun goudvoorraad want de laatste was in 2009), een 2.000-4.000 ton goud accumuleerde!?

Dit zou heel, héél onaangenaam zijn voor al die zwaar short zitten en de impact op de prijs zou parabolische zijn. Waarom ? Wel al die shorts moeten inderdaad beter bidden dat er nu geen short squeeze komt of op enig ander tijdstip in de toekomst ... (Bloomberg & Zero Hedge)

First Majestic verkoopt zijn zilver op $ 27 per oz. De hedendaagse wereld prijs is $ 22,50. First Majestic verkoopt fysiek zilver op een 20% premie

Vergeet nooit Amerikanen en Amerikaanse mainstream media zijn de koningen van Propaganda. Zij maken gebruik van Hollywood elke keer dat ze het nodig hebben. De "Amerikaanse energie-onafhankelijkheid" is niets anders dan een grote grap en we hebben Peak Oil en Peak Energy. Vergeet niet om Uranium aandelen, olie aandelen en Natural Gas aandelen te accumuleren ... ze zijn hun gewicht waard in goud.

Aandelen met interessante positieve technische patternen:***,***,***.**,...

Bearish key reversals : ***,***,***,...

 info voorbehouden aan de abonnees

De FTSE 100 heeft de grootste eendaagse daling in een jaar na een verrassing krimp (?geen verrassing voor mij!) in de Chinese industrie getroffen Aziatische markten en zorgen groeiden dat de Fed de QE zou kunnen verlichten.

De blue-chip index daalde 2.1pc om te sluiten op 6.696,79 op donderdag. De FTSE 100 eindigde woensdag op slechts 90 punten van het record van 6930,2  dat het bereikte tijdens de 1999 dotcom boom. Tot vandaag was de FTSE 100 dit jaar met 16 procent gestegen, tot nu toe,  en sommigen hadden een correctie gevreesd - een scherpe, snelle daling van de markt - was reeds verwacht ... meer

Wenst u meer informatie over onze service ?    KLIK HIER

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU !  KLIK HIER

Copyright © 2009-2013 Goldonomic.be; Alle rechten voorbehouden. Vertrouw U met ons juridisch beleid telkens u de site bezoekt: deze wordt voortdurend bijgewerkt


donderdag 23 mei 2013 - zelfs met al het geld dat ze tegen de goudmarkt gooien......kunnen ze de prijs niet verder naar beneden krijgen : tijd om hun nederlaag toe te geven ?

bijgewerkte posities : Goud en zilver majors (relevant),..............(meer info in de abonnee secties onder Vermogens allocatie)
"Er is een donkere nacht op komst in Europa, een donkere en mistige nacht waar slechte dingen boven komen en je bijten,"

Dit is een analyse en een oplossing .. allemaal in 1 minuut en 30 seconden! Waarom duurt het jaren bij deze Intelligent Psycho's ... en waarom maken ze de situatie nog erger? Omdat ze op hun plaats worden gezet door een hersenloze kudde! BENT U EEN SCHAAP? , Zo ja dan bent u een deel van het probleem.

 Meerdere klanten ontkenden dat het tekort van fysiek goud toeneemt. Ofwel weigeren de banken fysiek goud te leveren ofwel wordt het vertraagd. PAPIER GOUD = GEEN GOUD en je MOET ASAP fysieke levering vragen!

Het Goud MOET in UW kluis zitten en alleen jij mag de sleutel hebben van de kluis .... best is om een ​​KLUIS te gebruiken buiten het Bank-systeem ... wij weten waar!

In 1989 begon het allemaal in Japan met de crash van de Japanse vastgoedmarkt, de crash van de Yen en de Japanse beurs. Vandaag 2013 hebben we het begin van het einde in Japan! Dit zal het eerste ontwikkelde land zijn waar we hyperinflatie zullen zien en een ineenstorting van het systeem ... volgende in de juiste volgorde zijn de VS en de EU. Beter je borst nat te houden.

ZWEDEN - we hebben rellen in verscheidene buitenwijken van Stockholm - Jongeren tussen 18-25 jaar steken auto's en gebouwen in brand. Het zijn meestal kinderen van immigranten, geboren in Zweden, maar met slecht en negatief gedrag - velen van hen hadden geen werk in de laatste 3-4 jaar - dus ik kan hen begrijpen. Als u denkt dat Zweden een succesvolle socialistische maatschappij is kan je beter je ogen openen .... HET IS HET NIET! Verwacht een herhaling van dit Zweedse scenario in Frankrijk, België, Nederland ...het is nu te laat ...het punt van geen terugkeer is gepasseerd!

Wenst u meer informatie over onze service ?    KLIK HIER

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU !  KLIK HIER

Copyright © 2009-2013 Goldonomic.be; Alle rechten voorbehouden. Vertrouw U met ons juridisch beleid telkens u de site bezoekt: deze wordt voortdurend bijgewerkt


woensdag 22 mei 2013 -hoe meer de goud en zilverprijs daalt, hoe meer men moet kopen-denk eraan, we hebben een paradigma !

Bijgewerkte secties :****** (breakout) ,....(meer info in de abonnee secties onder Vermogens allocatie)

Belastingontwijking is legaal. Belastingen zijn moreel aanvaardbaar tot een bepaald niveau ... maar waarom betalen EU-"petty"-overheid-ambtenaren dan slechts een maximum van 12% op hun plus 100.000 euro inkomen? Waar is de moraal hier?! Als de intelligente psychopaten willen zien dat minder ondernemers en bedrijven zich verplaatsen naar de Kaaimaneilanden, is er een gemakkelijke en snelle oplossing: breng belastingen omlaag tot een aanvaardbaar niveau en stop het gebruik van de ondernemers en de werkende mensen als geld koeien.

DIT ZAL BLIJVEN DUREN TOT BANKSTERS EN POLITICI NAAR DE GEVANGENIS ZIJN GESTUURD EN DIT VOOR EEN ZEER LANGE TIJD:

Staatsobligaties en zelfs junk obligaties verkopen op een niveau niet meer gezien in eeuwen, de economie is in een depressie en dit is niet goed, Inflatie is zichtbaar en levend, aandelenmarkten stijgen als gevolg van QE (fiat geld drukken). De rente is bijna nul, we hebben een fiat papiergeld oorlog. Banken zijn technisch failliet en zijn ofwel uitgekocht ofze doen een bail-in (Cyprus). En toch Bank-aandelen gaan omhoog terwijl Goudmijn aandelen dalen ..!? De werkloosheid is op recordhoogte en blijft stijgen ... en toch is de Goud-sector is aan het lijden .... Degenen die niet zien dat we een paradigmaverschuiving hebben en dat de point of no return is gepasseerd (sinds lang), roken wiet . Degenen die blijven luisteren naar de bankiers (JP Morgan is waarschijnlijk de slechtste) en instanties (politici, intelligente psychopaten) bereiden zich voor op massale zelfmoord actie.

Het gevaar is dat we een flash crash kunnen krijgen en dat de muziek overnacht kan stoppen. Mijn mening is dat degenen die zich voorbereiden om op te treden wanneer de tijd is gekomen, te laat zullen zijn ... Met het doorbladeren mijn grafieken krijg ik de indruk dat markten zich opmaken voor iets speciaals. Dit kan een CRASH van de aandelenmarkten zijn en een Blitz omkering van de oververkochte Goud en Zilver sector ... of een voortzetting van de Bull markt voor aandelen en een hyperinflatie zijn. Dit is geen normale marktsituatie en het wordt zichtbaar. Bereid  jezelf NIET voor "in geval van ..." maar DOE HET NU.   Morgen is het te laat! [Dit doet me denken aan iemand die het allemaal klaar had om zijn spaargeld over te dragen in geval Laika bank (Cyprus) failliet ging. Banken werden tijdens het weekend gesloten en zijn geld werd in de bail-in opgesloten .... dit is hoe hij het grootste deel van zijn spaargeld verloor....]

 Wenst u meer informatie over onze service KLIK HIER

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU !KLIK HIER

Copyright © 2009-2013 Goldonomic.be; Alle rechten voorbehouden. Vertrouw U met ons juridisch beleid telkens u de site bezoekt: deze wordt voortdurend bijgewerkt


dinsdag 21 mei 2013 - de gouden stier probeert je uit het zadel te gooien.....je houdt je dollars/euro's en ik mijn goud. Laten we kijken wie het eerst op nul zal staan.

Bijgewerkte secties : $-Goud (2 pf grafiek achter pf 1), € - Goud (2 pf grafiek achter pf 1),....(meer info in de abonnee secties onder Vermogens allocatie)

In 1981 na de top voor goud, bleven goudmijnen maanden sterk presteren nadat Goud was uitgetopt. Deze keer gebeurde dit niet ... bijgevolg is er GEEN top bij goud! De gouden stier probeert je uit het zadel te gooien (je uit je positie te krijgen) . Beleggen in een bull markt is niet voor de zwakken weggelegd. De stier zal er alles aan doen om je van zijn rug te krijgen voor de markt weer gaat stijgen. Men dient zich echter vast te houden tot het einde. Dan pas worden de prijzen uitgedeeld.

Gisteren hadden we een bullishe key reversal van de GDX (goudmijn index)


De maandelijkse staafdiagram voor $-Goud is zeer interessant en relevant. (klik om te vergroten)

Goud is onder de gemiddelde prijs geforceerd en zal later dit jaar terugkomen met wraak .... en zou de LME en de COMEX in faling kunnen duwen. In Japan is de prijs van fysiek goud dicht bij de 2.000 $. STOP met naar de scheve, vertrokken, gemanipuleerde valse papierprijs te kijken vervaardigd door de centrale banken en JPMorgan!

Niets is normaal: niet de economie, niet het financiële systeem, niet de financiële markten en niet het politieke systeem. Het systeem blijft in een potentieel bijna-ineenstorting van het systeem. Verdere paniek is mogelijk en hyperinflatie is onvermijdelijk.

Waar is de logica Mister Holmes? Als je water de berg ziet oplopen, weet je dat er iets niet helemaal goed en juist zit ...

De Zwitserse frank is gedevalueerd
QE3 wordt aangekondigd
De Yen is gedevalueerd
US QE3 wordt verhoogd tot $ 85 bn per maand
Particuliere deposito's worden in beslag genomen in Cyprus
De inflatie in voedselprijzen is aan het versnellen in de VS en wordt zichtbaar voor de meeste mensen

Elke keer echter kregen we een ernstige terugval in Goud binnen één enkele handelssessie ..!?

Frankrijk is de volgende grootste verrassing. Te veel huizen in Spanje, te veel fabrieken in Duitsland, te veel ambtenaren in Frankrijk ... en als het regent in Parijs, zal het spoedig ook in Brussel en Amsterdam.

Tot voor kort, was mijn werkhypothese dat een full-blown Franse schuldencrisis zou plaatsvinden tussen 2014 en 2017. In het licht van de buitengewone misdadigheid van de huidige regering ben ik van gedachten veranderd en geloof dat Frankrijk nu zeer dicht bij de afgrond staat. Doe je veiligheidsgordel aan in Europa ! het laatste echt communistische land van de wereld staat ongeveer te imploderen.

Wenst u meer informatie over onze service ?  KLIK HIER

VOOR MEER INFORMATIE, MEER GRAFIEKEN EN INFO, ABONNEER U NU !KLIK HIER

Copyright © 2009-2013 Goldonomic.be; Alle rechten voorbehouden. Vertrouw U met ons juridisch beleid telkens u de site bezoekt: deze wordt voortdurend bijgewerkt


maandag 20 mei 2013 - laat me een andere beremarkt zien waar het volume stijgt als de prijs daalt en het is altijd het donkerst vlak voor de dageraad.

Bijgewerkt secties: VS-Dollar , Euro ,.................(meer info in de abonnee secties onder Vermogens allocatie)

Geschiedenis en ervaring leert dat wanneer een stier verschijnt op de voorpagina van Time Magazine, The Economist of Barron's, de markt dicht bij een top is. Niet noodzakelijkerwijs lange termijn top, maar in ieder geval een korte omkering. Hetzelfde geldt wanneer een beer verschijnt op de voorpagina van de financiële tijdschriften, .... hetzelfde geldt wanneer de Mainstream media verkondigen "het einde van Goud".  Afgelopen vrijdag was Option-vervaldag .... de markt keert meestal zijn richting rind deze tijd, net voor of net na de optie vervaldag, indien het werd voorafgegaan door een significante beweging! $ 1360 zou wel eens het prijsniveau en een korte termijn dubbele bodem kunnen zijn waar de markt heeft op gewacht ...

Te veel, te snel en te diep! Goud en Zilver en Goud en Zilver aandelen zijn zo ver gedaald dat omhoog gaan vrijwel het enige alternatief is. Verwacht geen positieve artikelen over de Goud sector, verwacht niet dat de mainstream media u gaat vertellen om de Goud en zilver sector te kopen ... ZE DOEN DIT NOOIT ALS ER EEN BODEM IS! Het enige waar ze goed in zijn is in te spelen op EMOTIE, de is vijand nr 1 van de Intelligente Investeerder. Van tijd tot tijd is het verstandig om de argumenten van de Gouden Beren te lezen. Men is nooit te oud om te leren ... ze hebben GEEN geldige argumenten om te verklaren waarom de prijs van goud zwak is geweest, waarom goud zou uitgetopt zijn en in een beren markt zou vallen. Vandaag worden  Financiële markten bevolkt door een stelletje yuppies die niet weten hoe het was in de jaren 60, 70 en 80's en waarschijnlijk nog steeds GELOVEN dat het systeem niet kan of zal falen. In hun ogen is Goud een barbaarse relikwie!?

 

Geduld is bitter, maar de vrucht is zoet ...

Goud ... een bullish vlag of een dalende driehoek? Laat me nog een Beer markt zien waar volume omhoog gaat als de prijs naar beneden komt. GLD ETF houders zijn ofwel hun papier goud aanhet uitwisselen voor fysiek goud of kopen gewone aandelen in de plaats, India ziet een 138% stijging van de Goud invoer, China's goud verbruik voor 2013 zal de1000 ton overschrijden, de aanvoervan recyclage goud droogt op en de stock van goudopslagplaatsen keldert drastisch en op een schrikwekkende manier,....

Technische indicatoren zijn gedaald tot extreme dieptepunten / oververkocht. Elke keer dat ze dat deden (2006 en 2008) ging de oververkochte situatie vooraf aan sterke upmoves in goud. Volgens de CYCLE theorie zal de komende UPLEG de meest dramatische zijn van de cyclus..........

1989 Japan was het 1e land in de wereld wat in de problemen kwam en dit is uitgegroeid tot de Grote Depressie van de 21ste eeuw. Japan is een voorloper van wat de westerse wereld op het punt staat te ervaren. Japan verteerd een schuldencrisis die de Amerikaanse subprime crash overtreft. De Japanse Regering is failliet. De Japanse compensatie obligaties zijn niets meer dan een Ponzi scheme bovenop een Ponzi scheme. Binnenkort zal de schuldsituatie zo slecht zijn dat niemand bereid is om Nippon Treasuries te kopen, zal de rente snel stijgen en zal Japan verdrinken ....

In 2013 verwachten de meeste (92%) Italianen blijvende verarming - 50% Franse jongeren denken serieus over emigreren. Veel Spanjaarden zijn al geemigreerd naar Centraal-en Zuid-Amerika en Marokko.

Dit is de candle grafiek die we hebben verzonden (de kaars grafiek van ******), per email, samen met het echte spul. Soms kan perceptie een groot verschil maken in de manier waarop men naar de werkelijkheid kijkt. Als we een EXHAUSTION RUN (UITGEPUTTE) hebben voor de mijnen, hebben we een BODEM voor Goud.

Wenst u meer informatie over onze service ? KLIK HIER

VOOR MEER INFORMATIE, MEER GRAFIEKEN EN INFO, ABONNEER U NU ! KLIK HIER

Copyright © 2009-2013 Goldonomic.be; Alle rechten voorbehouden. Vertrouw U met ons juridisch beleid telkens u de site bezoekt: deze wordt voortdurend bijgewerkt


vrijdag 17 mei 2013 - dit is een mogelijkheid die je maar één keer in je leven zal tegenkomen en het is niet omdat de nominale prijs van papier goud naar beneden wordt gehouden en gedrukt dat ik mis ben! -

Bijgewerkt secties : Zweedse Kroon/$/€ & Krona HUI, Recessie bestendige aandelensectie (LOCG)........(meer info in de abonnee secties onder Vermogens allocatie)

Op de COMEX, vertrekt goud omdat beleggers doodsbang zijn van een verbeurdverklaring vergelijkbaar met wat er gebeurde bij MFGlobal of Refco. Gisteren, daalde het geregistreerde (of dealer goud) tot 1.676.000 oz of 52,13 ton op de COMEX. Het totaal van alle goud op de COMEX was licht gestegen, maar nog steeds ver onder 248,0 ton goud. De GLD (Gold ETF) blijft enorme verliezen in goud inventaris signaleren. Logisch als de GLD-ETF wordt gebruikt als een instrument om de Goudprijs te manipuleren en papier goud steeds wordt omgezet in fysiek goud. Deze gebeurtenissen zijn misschien op korte termijn bearish (negatief korte termijn) voor Papier Goud maar uiterst Bullish (zeer positief) voor fysiek goud en ook voor papier Goud op de lange termijn .... (klik om te vergroten)

Fysiek versus papier goud Fysiek versus papier goud Goudmijn dividendgroei

Indiase Gouddealers hebben enkel 10% ontvangen van het goud dat ze hebben gekocht. Hetzelfde verhaal in China: slechts 1,4 ton goud is in de Shanghai Gold Exchange geleverd en velen wachten op hun leveringen. In India is de fysieke prijs van goud  40 $ per oz hoger dan de spotprijs en deze premie is verdubbeld in de laatste paar dagen. Voor Zuid-Afrika, afgezien van mogelijke fysieke leveringen waarvoor zij zullen moeten zorgen, vergeet ook niet dat Krugerrands uiterst moeilijk te vinden zijn (met normale premies) en dit kan een extra reden zijn geweest voor Zuid Afrika om Goud te importeren.

Het feit dat meer en meer Spaarders uit papier goud gaan en naar Fysiek Goud heeft een tijdelijk dalende invloed op de goudprijs.

Als je denkt dat de markten, staatsobligaties de veiligste plek zijn om je geld te houden, volgende komen gemeentelijke obligaties en bedrijfsobligaties, daarna komen de"te groot om failiet te laten gaan banken" (met uitzondering van Cyprus banken), daarna komen gewone aandelen ... Goud en Gold en Zilvermijnen zijn de ergste .... of is het juist andersom?! en is het allemaal georchestreerd door de manipulatie van de centrale banken? Als dat zo is, zal vroeg of laat iets gebeuren in de USSR stijl (oktober 1989) ... wanneer hun systeem ontplofte, over nacht (van de ene op de andere dag, PLOTS, uit het niets).

Vandaag moet men navigeren tussen de rookgordijnen van de autoriteiten en de centrale bankiers en de Abyss .... een echte storm is het. Het is ook een ECHTE DEPRESSIE!

 

De mensen die de EU-ramp in het leven hebben geroepen zijn gekken. Vandaag is er geen enkele manier om sociale onrust te voorkomen, een revolutie en zelfs een burgeroorlog ligt in de kaarten . Alles zal zich ontvouwen als het  SOCIALE systeem instort, zodra het zichtbaar wordt is het systeem gewoon failliet.

VOOR MEER INFORMATIE, MEER GRAFIEKEN EN INFO, ABONNEER U NU !KLIK HIER

Wenst u meer informatie over onze service ?  KLIK HIER

Copyright © 2009-2013 Goldonomic.be; Alle rechten voorbehouden. Vertrouw U met ons juridisch beleid telkens u de site bezoekt: deze wordt voortdurend bijgewerkt.


donderdag 16 mei 2013 - Wet van Gresham: het slechte geld drijft het goede geld uit.

 Bijgewerkt secties:  $-Goud , €-Goud, Reminbi Goud, Rupee Goud,...(meer info in de abonnee secties onder Vermogens allocatie)

 Beheersing van het begin stadium van hyperinflatie door manipuleren van de Precious Metals: De tactiek van de Fed en de centrale banken is om de aandelenmarkten te laten stijgen (te inflateren), terwijl ze de prijs van goud en zilver lager manipuleren. Dit realiseert twee doelen, het verzekert het geloof van het publiek door het oppompen van de aandelenkoersen, terwijl de economische indicatoren blijven verslechteren en het verheft de dollar, terwijl het het marktsentiment in de edele metalen vernietigt. S.R. Srocco

 Goud stroomt van west naar oost, en dit neerslaan van de prijs geeft verstoringen in de papier markten (futures) van New York en Londen. (Hoe vaak moet ik u zeggen dat de Gekken het Asiel leiden !?). In werkelijkheid, is het Westen de doorstroming van het fysieke goud van west naar oost aan het voeden door dit spel van koersmanipulatie! Je moet een volslagen idioot zijn om dit te doen!

De "bull case"voor Goud is vandaag sterker dan op enig ander moment in de afgelopen 25 jaar...het aantal Goud stieren is ongeveer 37 %,  het laagste sinds decennia

10.000 $ is niet eens een doelgetal meer!...we kunnen en zullen waarschijnlijk 1.000.000.000.000 $ zien...Een edel metalen rekening is een rekening en beschermt u NIET! zelfs een toegewezen account is niet veilig. Je kan geen eigen ounces bezitten, je kan enkel BAREN en MUNTEN bezitten.

Zuid-Afrika importeert $ 1 miljard in Gold Bullion van NYC? Was het goedkoper voor Zuid-Afrika om goud per schip helemaal uit New York te laten overkomen om aan hun leveringsverplichtingen te voldoen dan om het edelmetaal te verwerven uit hun eigen regio, of de regio's waar hun klanten wonen (Asia)? Naar mijn mening is de reden iets compleet anders. Waarom zou Zuid-Afrika gebruik maken van haar eigen goud reserves om deals te regelen als het goud kan kopen op de open markt en het te verzenden naar China / India / Thailand? Ik zeker niet. Zolang men fysiek goud kan kopen op de internationale markten en het gebruikt om contant geld deals te regelen, zal iedere normale redenerende mens het fysieke goud dat hij heeft houden (al gewonnen of niet maakt geen verschil) en gebruikt de opbrengst van wat hij heeft verworven. Zuid-Afrika heeft een traditie en de SA-Reserve Bank weet meer dan een andere instelling in de wereld hoe het moet omgaan met goud, zilver, platina, diamanten, ...

Welkom in Zimbabwe: Zorgelijk voor gewone aandelen is dat op de PF grafiek voor de Dow Jones uitgedrukt in goud de ratio tegen de seculiere dalende trend lijn stoot. Dit geeft aan dat ofwel de Aandelenmarkten zullen corrigeren, ofwel dat goud haar korte termijn beloop van BEIDE zal omkeren. Mijn mening en logica zou zijn (aandelen zijn overkocht en het goud & energiesector oververkocht) dat Aandelenmarkten stabiel zullen blijven en kunnen blijven stijgen zolang we QE hebben en Goud zal binnenkort aan een frisse Bull run beginnen. Dit gezegd zijnde, is GOUD NIET  uitgetopt ... en de prijs zal blijven stijgen wanneer de tijd gekomen is! [als je niet tegen de hitte kan, ga dan vissen en kom terug na de zomer]

Vastgoed verkopen in Canada dalen met 3%. Canada zal net als België, Luxemburg en Frankrijk niet ontsnappen aan het feit dat het een "high order capital good"  is en de prijzen in die landen zullen de komende jaren ook naar beneden komen met ten minste 50%.

VOOR MEER INFORMATIE, MEER GRAFIEKEN EN INFO, ABONNEER U NU !KLIK HIER

Wenst u meer informatie over onze service ?  KLIK HIER

Copyright © 2009-2013 Goldonomic.be; Alle rechten voorbehouden. Vertrouw U met ons juridisch beleid telkens u de site bezoekt: deze wordt voortdurend bijgewerkt.


woensdag 15 mei 2013 - sommige politiekers weten wat moet worden gedaan......maar doen dit niet omdat ze weten nooit herverkozen te worden.

Bijgewerkte secties : Can dollar en Goud, Yen en Goud, Britse Pond en Goud, Zuid-Afrikaanse Rand en Goud. (meer info in de abonnee secties onder Vermogens allocatie)

De dagen van goedkoop uranium zijn geteld. De huidige HEU overeenkomst tussen de VS en Rusland verloopt december 2013. Op hetzelfde moment, stijgt de vraag naar kernenergie in de VS en de binnenlandse uranium productie is slechts 10% van wat het was 50 jaar geleden. Plus, Aziatische vraag naar kernenergie groeit met sprongen en zonder grenzen - China heeft alleen al bijna 200 kernreactoren gepland, bijna twee keer zoveel als er momenteel actief zijn in de VS.

De convergentie van deze factoren betekent : uranium prijzen bereiden zich voor om snel en dramatisch omhoog te schieten. Dit creeërt een enorm winst potentieel voor vroege investeerders.

Interne kostenramingen van 17 van 's lands grootste verzekeraars geven aan dat ziektekostenpremies gemiddeld 100% zullen groeien onder Obamacare, en dat sommige meer dan 400 procent zullen stijgen en breken de doelstelling van betaalbaarheid van de administratie. Nieuwe regelgeving, beleid, belastingen, toeslagen en mandaten zijn de reden voor de onverwachte "rate shock" volgens het House Energy and Commerce Committee, op basis van een verslag op maandag van interne documenten door de Verzekeringsmaatschappijen. De 17 bedrijven omvatten Aetna, Blue Cross Blue Shield en Kaiser Foundation.

Dit is de inleiding naar Hyperinflatie (althans voor de VS). De winkelwagen zes maanden geleden koste $ 80  en kost nu meer dan $ 100. De prijsstijgingen worden duidelijk voor het grote publiek. Er zijn zeer duidelijke tekenen dat de verhuizing naar wereldwijde hyperinflatie nu aan het versnellen is.

Ik veronderstel dat alle Goldonomic vrienden en lezers zijn gewaarschuwd, telkens weer en dat ze nu beter zouden moeten weten. Wat ook de technische kant van de markt aangeeft, de situatie is te gevaarlijk om niet geïnvesteerd te zijn in goud.

1. hou het grootste deel van uw spaargeld in fysiek goud.
2. verplaatst het grootste deel van uw spaargeld uit politiek bereik.
3. koop goede kwaliteits aandelen en goud / zilver mijnen.
4. houd deze uit de politieke bereik.
5. hou contanten en aandelen in die landen en financiële instellingen die VEILIG zijn en waar de regering rijk genoeg is om het risico van mogelijke faillissement van een financiële instelling / transfer agent in te dekken ...

Goud en zilver hebben het vermogen (meer dan alle andere investerings instrumenten) omhoog te schieten of GAP up. Een GAP betekent dat plotseling alle Bied of Vraag verdwijnt en we een opening hebben op een kaars grafiek. De opening geeft aan dat er GEEN HANDEL was op die prijsniveaus. Technisch gezien weten we dat in 99% van de gevallen alle GAPS worden gevuld. Een andere mogelijkheid kan zijn dat valuta 's nachts worden gedevalueerd met 30% of meer. Als gevolg hiervan, kan de prijs van goud en aandelen stijgen met 30% overnacht uitgedrukt in de valuta waarin deze is gedevalueerd.

Een VERLIES-VERLIES situatie: 12-15 april de $-Goud kaars toont een GAP. De kloof zal op een moment in de toekomst worden gevuld en als het dit eenmaal doet, de sterke daling eigenlijke een BEREN VAL wordt (zie de $-Goud gedeelte voor de Candle grafieken). Door te reageren op de plotse daling van Goud op 12-15 april en door de verkoop van uw fysiek goud, (tenzij je het geld hebt omgezet in gewone aandelen) je per definitie gaat inruilen naar waardeloos Fiat Papiergeld en / of digitale nummers op een bankrekening. Vergeet niet dat wij fractional reserve banking hebben en dus slechts een fractie van het geld beschikbaar is, maar ook dat de meeste banken zijn technisch failliet ....Door het omzetten van uw goud in Valuta (bankdeposito's, papiergeld, Staatsobligaties) je WAARDE inruilt voor LUCHT.

Zeer belangrijk bij de controle van de bijzondere regel PF grafieken (blauw) van goud, uitgedrukt in de belangrijkste valuta's, is dat er GEEN Seculiere Trend lijn is gebroken!

Door de in 1960 gerichte inspanningen van de Goud Pool begon het Bretton Woods-systeem zich te handhaven en dwong het de US $ 35 per gram goud waardering af. Laat in 1960, temidden van Amerikaanse verkiezingsdebatten, paniekaankopen van goud leidde dit tot een stijging van de prijs tot meer dan US $ 40 per oz (+114%), waardoor Nixon het Goud venster sloot in 1971. Als gevolg hiervan piekte de prijs van goud tot $ 840 in 1981 (+2.400%).

Vanwege het feit dat we fractionele Goud hebben (tenminste 1:100) is de situatie die we nu hebben zeer explosief. Als slechts 1% van de houders van papier Goud fysieke levering zou eisen, zou de nominale prijs van goud onvoorstelbaar omhoog schieten.

In Canada en de VS  heeft de Overval van de Cyprus bankdeposito's bijna geen aandacht mogen ontvangen en heeft de gemiddelde Noord-Amerikaan geen idee van wat er gebeurd is. Het meeste van de tijd begrijpen ze niet waarom veel Europese spaarders uit de EU-zone willen vluchten zoals ze ook niet begrijpen waarom Argentijnse spaarders, die geld in het buitenland hebben overgebracht, gevangenis riskeren als ze het niet goed hebben gedaan.

VOOR MEER INFORMATIE, MEER GRAFIEKEN EN INFO, ABONNEER U NU ! KLIK HIER

meer informatie over onze service ?  KLIK HIER

Copyright © 2009-2013 Goldonomic.be; Alle rechten voorbehouden. Vertrouw U met ons juridisch beleid telkens u de site bezoekt: deze wordt voortdurend bijgewerkt.


dinsdag 14 mei 2013 - kwaad triomfeert wanneer goede mensen niets doen - waarom heeft de VS 20 ton goud verscheept naar Zuid-Afrika?

Bijgewerkte secties : Australische dollar en goud , Zwitserse Frank & Goud /$/€  ... (meer info in de abonnee sectie vermogensallocatie)

Dit is hoe intelligente psychopaten eruit zien :

 

Hitler en Stalin zouden het niet beter gedaan hebben: Argentinië Deadbeat Special: Koop een 4% Obligatie of Ga naar de gevangenis. President Cristina Fernandez de Kirchner wil de belastingontduikers die ongeveer $ 160.000.000.000 in dollars verbergen extra belasten om Argentinië olieproducerende ambities te helpen financieren. Haar aanbod: Koop een 4 procent obligatie of wordt geconfronteerd met het vooruitzicht van een gevangenisstraf. De belastingdienst kondigde het plan aan op 7 mei, met de nadruk op haar informatie-uitwisseling overeenkomsten met 40 landen en waarschuwde de Argentijnen die de drie-maanden amnestie niet respecteerden dat ze boetes of arrestatie riskeerden. Ontduikers hebben twee opties voor hun geld en de enige die rente betaald zal een dollar obligatie zijn met vervaldag 2016 voor de financiering van YPF SA (YPF),  de staats oliemaatschappij. De 4 procent rente is een derde van de gemiddelde 13,85 rendement op Argentijnse schuld en minder dan de 4,6 procent in opkomende markten ... meer

De algemene situatie in de VS is snel aan het verslechteren. Alle tekenen van een depressie worden duidelijk. In Florida staan meer en meer commerciële panden leeg, LEEG, ... griezelig. Zelfs VOEDSEL centra sluiten. Prijzen blijven stijgen aan een versneld tempo. Biologische voeding wordt onbetaalbaar voor de meeste mensen en een wekelijkse inkoop trip kost nu bijna het dubbele van vorig jaar. Werkloosheidscijfers blijven pieken (vergeet de nep-officiële cijfers van de regering). Voor de lokale bevolking wordt de achteruitgang ervaren als minder dramatisch want het gebeurt allemaal in kleine stappen ...

De Australische dollar brak ten opzichte van de US-dollar en toont een technisch beeld dat kan worden vergeleken met de grafiek voor $-Goud. Niet erg logisch dat deze breekt ten opzichte van de US-dollar en niet ten opzichte van de euro ... maar hebben we niet meer en meer abnormale afwijkingen? Dit gezegd zijnde, fysiek goud is de plek waar je moet zijn ... niet de AUSSIE of andere valuta. Dit gezegd zijnde, als zij LIBOR en goud manipuleren, ze per definitie ook de valuta moeten manipuleren.

Het algemene klimaat in Turkije verslechterd elke dag. Een burgeroorlog tussen de aanhangers van Kemal Ataturk en islamitische hervormers is in de maak. Zodra die er is zal dit een zeer negatieve impact hebben op West-Europa. 

 VOOR MEER INFORMATIE, MEER GRAFIEKEN EN INFO, ABONNEER U NU ! KLIK HIER

Copyright © 2009-2013 Goldonomic.be; Alle rechten voorbehouden. Vertrouw U met ons juridisch beleid telkens u de site bezoekt: deze wordt voortdurend bijgewerkt.


maandag 13 mei - veel gebeurt in het weekend : ze doen dingen wanneer de mensen er geen aandacht aan besteden -

bijgewerkte secties :  Obligaties algemeen en USA ,Staatsobligaties in de EU, Bedrijfsobligaties, Goud$  , Zilver  , US-Dollar ,  €-Gold & $/€ (meer info in de abonnee secties onder Vermogens allocatie)

Ik had nooit gedacht in mijn leven de dag mee te maken waar de Supreme-Kameraad-Generaal zou bepalen welke ZADEN legaal zijn en welke verboden!....

De Amerikanen zijn zo lui dat zelfs de stukken zeep "Made in China" zijn !?

De gehele beurs rally is niets anders dan een geïnduceerde bubble teweeggebracht door kunstmatig lage rente en hongerige beleggers naar rendement elders. De Fed, samen met de Bank of Japan en de ECB en BOE, zijn vastbesloten om de beleggers en de kudde richting aandelen te drijven, onnadenkend als vee, met als doel een ??sfeer van algemene euforie te creëren om aan de economie het vertrouwen van de consument te geven in de hoop hen aan te zetten om meer schulden op hen te nemen en geld uit te geven. We hebben dit eerder gezien in Zimbabwe, Mexico, Iran, Venezuela, ... Het is het teken van de intelligente psychopaten.

"Zonder kapitaal zal het herstel en vooruitgang onmogelijk worden"

Obligaties/staatsbons markten blijven uit toppen. Rente over de afgelopen jaren is gemanipuleerd tot bijna NUL nominale en reële NEGATIEVE tarieven . Hierdoor wordt kapitaal vernietigd en geconsumeerd. Niet alleen is de toekomstige generatie overladen met schulden, maar daarbovenop doden de gangsters ook nog eens de mogelijkheden voor de aflossing van deze.

De oorlog in het Midden-Oosten zal de katalysator zijn van de financiële crisis. De aanval op een soevereine natie haalt minder het NIEWS dan de explosie van een snelkookpan in Boston. Afrekening en terrorisme ... of PROPAGANDA! Het Midden-Oosten is een snelkookpan .... Ik voorspel een WERELD OORLOG!

De regels en voorwaarden voor het exporteren / importeren van fysiek Goud veranderen ...de Westerse wereldleiders doen alles wat ze kunnen om de volledige controle van alle activa te krijgen.  Gangsters zouden het niet beter doen. De structuur is dezelfde, de verpakking verschillend ...

De EU-Zone, Europa en de Verenigde Staten worden de USSR. De westerse wereld wordt misleid door oplichters en charlatans. In Italië verkozen ze een professionele komiek wat aangeeft dat de Italianen het zat zijn door wat de traditionele politici hebben gedaan. Er zitten fouten in het onderwijssysteem waardoor jongeren niet wordt aangeleerd waar de samenleving over gaat. Ze weten niet eens met wat en waar ze moeten beginnen. Vandaar wordt het heel gemakkelijk vrijheden weg te nemen. Dit is een gekke wereld, fascisme, een politie staat waar het parlement en de mensen nog steeds in de ontkenningsfase zijn........ kijk maar eens om je heen naar al de zwarte en blauwe uniformen, gegeven aan analfabeten ...

De EU bank unie: de Europese schulden kunnen onmogelijk worden terugbetaald en het hele naoorlogse verzorgingsstaat experiment is mislukt. Mensen worden betaald om thuis te zitten en niet te werken en mensen worden "geïmporteerd" uit het buitenland om te werken. Alle centrale banken drukken geld alsof er geen morgen is. Zij jagen spaarders in bankroet die heel hun leven hebben gewerkt in Europa. Bankroet is het eindspel in Europa en de westerse wereld (ook de VS). Het bankroet van de USSR gebeurde heel snel ... sneller dan iedereen dacht dat het zou gebeuren. Aan zichzelf denkende bureaucraten en hebzuchtige politici moeten nu gestopt worden!

 VOOR MEER INFORMATIE, MEER GRAFIEKEN EN INFO, ABONNEER U NU ! KLIK HIER

Copyright © 2009-2013 Goldonomic.be; Alle rechten voorbehouden. Vertrouw U met ons juridisch beleid telkens u de site bezoekt: deze wordt voortdurend bijgewerkt.


vrijdag 10 mei 2013 - alleen klasse en kwaliteit worden gekopieerd en bekritiseerd -

Bijgewerkte secties : ...

Na 37 jaar ervaring is het geen verrassing dat de mainstream media (incl. De Tijd), vaak gerund door onervaren journalisten met weinig echte levenservaring,  zo goed zijn dat elke keer ze er weer in slagen om de historische top en/of bodem aan te wijzen.......zoals ze nu doen voor Goud. [Het artikel dat in deTijd van vandaag verscheen geeft aan dat de schrijver ervan deels de kern van de zaak begrijpt!..goed zo]

 Economie en financiën zijn een zeer complexe materie. Zo complex dat men vaak de wijsheid van de economische en monetaire geschiedenis dient te gebruiken om het mechanisme van het systeem te begrijpen. Iemand die denkt dat de prijs van goud zal blijven stijgen (of dalen) en geen rekening houdt met de WAARDE ervan en Monetaire geschiedenis, begrijpt niet de fundamenten van het financiële stelsel. Ze weten niet hoe geld wordt gecreëerd, ze blijven bijgevolg alles in waarde berekenen van Waardeloos Fiat Paper Geld. Dit omdat ze behoren tot een generatie die mentaal de werkelijkheid niet kan begrijpen. Dit geldt bijvoorbeeld eveneens voor Real Estate bugs die niet kunnen begrijpen dat Real Estate (Vastgoed) in een BEREMARKT zit omdat ze tijdens hun leven dit nooit hebben meegemaakt. Vandaag kunnen veel niet begrijpen dat het Fiat GELD in een BEREMARKT zit...net omdat ze dit nog nooit beleefd hebben!

Wat ook Claude Erb en Harvey Cambell beweren, dit zijn slechts Amerikaanse Economen (veel lawaai, maar geen kennis en kwaliteit) met waarschijnlijk weinig of geen kennis van de economische en monetaire geschiedenis. Goud is een VEILIGE HAVEN sinds 2003 en zal het blijven om een verzekering te zijn tot dat het systeem implodeert.

De waarde van goud fluctueert in principe niet veel. De prijs kan en zal in functie zijn van de hoeveelheid beschikbaar Fiat geld en de fysieke vraag (een belangrijke deel van de vergelijking niet besproken door de journalist). Ook in een tijd waarin we allemaal weten dat de inflatiecijfers op slinkse wijze beinvloed worden (gemanipuleerd), de reële inflatie werd niet gebruikt voor de prijsberekening ...!? Het artikel vergeet ook te vermelden dat spaarders in Argentinië, Zimbabwe, Cyprus, IJsland, ... die echt geld vasthielden niet het enorm verlies geleden hebben dat andere spaarders beleefd hebben. [Cyprus is al dichter bij ons bed...straks speelt hetzelfde tafereel zich af in Belgie, Nederland,...USA]

De GOEDE keuze is gemakkelijk. Het is zo gemakkelijk dat de meeste het antwoord ervan niet zien: er is digitaal geld (bankdeposito's), is er papier geld (bankbiljetten) en er is Goud (echt fysiek geld). Welke overleeft tijdens een economische depressie en welke zal sterven? Het antwoord is Goud, al het andere is immers LUCHT! Erger nog, het andere is al gestorven, weg,...alleen snapt de kudde dit nog niet.

Het Belgische onderwijssysteem was één van de beste in de wereld en iedereen die wat reist weet wel dat er een groot verschil in opleidingsniveau bestaat van het ene land ten opzichte van het andere. De kwaliteit van het Amerikaanse onderwijssysteem is helaas zeer slecht ... ter compensatie is de Belgische academist zeer kortzichtig!  Anders was België het rijkste land ter wereld geweest.

VOOR MEER INFORMATIE, MEER GRAFIEKEN EN INFO, ABONNEER U NU ! KLIK HIER

Copyright © 2009-2013 Goldonomic.be; Alle rechten voorbehouden. Vertrouw U met ons juridisch beleid telkens u de site bezoekt: deze wordt voortdurend bijgewerkt.


donderdag 9 mei - Dow Jones breekt 15.000 of welkom in zimbabwe !

Bijgewerkte secties : Ruwe olie, Natural Gas, Steenkolen, Landbouwproducten, Koper & Platinum, Inflatie index (alle grafieken en info in de abonnee secties)

In tegenstelling tot wat de autoriteiten en Mainstream Media u willen doen geloven, is er geen instorting van de Oil / Natural Gas prijs. We hebben eerder een stabiele prijs binnen een enorme COIL en ik verwacht dat de breakout spectaculair kan zijn. Hoewel Fracking enigszins de Amerikaanse Energy factuur zal verlichten, hebben de Europeanen dit allemaal verboden en door dit te doen zijn ze nog meer afhankelijk van ingevoerde energie. Niet erg slim! Energie is de ruggengraat van elke economie en de dure olie, aardgas werkt op een vergelijkbare manier als een belastingverhoging. De sterke Olie en Aardgas aandelen voorspellen een breakout van de prijs van olie en aardgas.

Aandelenmarkten correleren met toenemende mate de Centrale Bank (FED, ECB, Boj, ..) balansen. We hebben een deja vue van wat er in Zimbabwe gebeurde en het gebeurt nu in Iran en andere landen lopen in hyperinflatie. Dit gezegd zijnde, denk eraan dit is MEI en gewone aandelen markten zijn overkocht ... een correctie zou welkom zijn en is aannemelijk!

Koper toont een vergelijkbaar patroon als goud en zilver. Ook hier zien we HUGE BUY VOLUMES. Dit geeft aan dat we geen breakdown hebben, geen stop loss maar een BEAR TRAP.

De inflatie-index heeft het even hard te verduren gekregen als Goud en dit bevestigt dat er een "coup" was!

Het in gebreke blijven van de COMEX-LME komt dichterbij en dat zal het einde betekenen van de goudprijs controle. Stel dat honderd mensen van een bank moeten bewijzen dat ze beschikken over een kilo goud. Maar die bank heeft tot slechts een kilo goud in de kluis. Wat gebeurt er als twee investeerders fysieke levering vragen? Dat is, de explosieve situatie die zich nu kan voordoen op de COMEX [opties & futures] op elk gewenst moment.

Platina is oversold en is teruggekomen op zijn seculiere uptrend lijn .... Uptrend intact en platina mijnen zijn gesloten. Gezien de trend van koper, platina, Landbouwproducten en Commodities in het algemeen, zou het volledig onlogisch zijn om Goud / Zilver dieper te zien gaan.

 VOOR MEER INFORMATIE, MEER GRAFIEKEN EN INFO, ABONNEER U NU ! KLIK HIER

Copyright © 2009-2013 Goldonomic.be; Alle rechten voorbehouden. Vertrouw U met ons juridisch beleid telkens u de site bezoekt: deze wordt voortdurend bijgewerkt.


woensdag 8 mei 2013 - 
de goud coup was fantastisch goed gespeeld en vele spaarders vrezen nu dat fiat geld nog enige waarde heeft uiteindelijk.....niet zo!


 Bijgewerkt secties:

Goud tekort in Chinatown. Veel goud winkels in Yaowarat, Bangkok's Chinatown, hebben geen goud te koop nadat onlangs de prijzen kelderden onder de 20.000 baht; er was een stormloop van kopers. Gold Traders Association voorzitter Jitti Tangsithpakdi zei op dinsdag, Jitti: Goud winkels in Chinatown zijn leeg er is geen goud meer.

"Er is geen goud te verkopen omdat de fabrikanten niet snel genoeg kunnen produceren [aan de vraag te voldoen]," zei de heer Jitti, eigenaar van Chin Hua Heng goud winkel.

Goud winkels concurreren onder elkaar, strijden om goud te kopen van verkopers, zei hij. Hij zei dat investeerders met goud in de hand niet mogen verkopen op dit moment, omdat de prijzen waarschijnlijk van nu af aan zullen stijgen. Dit nadat de goudstaaf prijs eerder tuimelde tot 18.600 baht per baht-gewicht.

"Ik denk dat de goudprijs ongeveer 23.000 tot 24.000 baht zal bedragen tegen het einde van dit jaar," zei Mr Jitti ... meer

Goud tekort in Zweden. We kregen dit toegestuurd van een correspondent in Zweden: Silver Eagles USA € 23,60 - aflevering ONBEKEND; Gouden tientjes prijs onbekend en levertijd onbekend; Gold KRUGER 1 oz. 1176 € en bezorging UNKNOWN; Gold Maple Leafs 1 oz. € 1.167 levering uit voorraad; Goud tekort in Canada: Kitco informeerde ons ook dat er problemen / vertragingen zijn in de fysieke levering.

ZWAKKE HANDEN verkopen hun fysiek goud ....! Dit alhoewel de huidige prijscorrectie kleiner is dan de 2008/09 correctie. De laatste coup was een sukses en bereikte zijn doel: hij schrok al die spaarders uit het goud/zilver die niet het belang ervan niet begrijpen en nog steeds geloven dat de Fiat Paper Goudprijs omhoog dient te gaan. Vergeet niet dat er WAARDE en FIAT PRIJS is ..... en de plaatsvervanger van fysiek Goud is waardeloos FIAT PAPIER GELD is.

Als je voor een fractie van een seconde je zelfs zou dromen uw fysiek Goud te verkopen, moet je deze video clip zeker bekijken. Uw fysiek goud nu verkopen, zou wel de slechtste beslissing zijn die je vandaag kan nemen!

Technisch gesproken is er een GAP te vullen @ $ 1420. Daarom is het aannemelijk dat goud nog even corrigeert naar dit niveau voordat het zijn nieuwe muur van zorgen begint te beklimmen. Belangrijker zijn echter de overhead GAPS die ook zullen worden ingevuld / gesloten (zie kaars grafieken). Na het vullen van de GAPS zal de grafiek voor de $-goud een BEREVAL vertonen. Een bereval op zijn beurt betekent dat de prijs van goud zal uitbreken aan de bovenkant van haar overhead consolidatie zone. Technisch is de timing voor de pull-back 10-13 mei ... of komende vrijdag tot maandag! Wat er ook gebeurt, de fundamentals zijn fundamentals en er zijn nog steeds geen geldige argumenten die goud in een Beremarkt zouden kunnen duwen. Zolang de reële rente negatief is en de Schuld en de Gelgdhoeveelheid exponentieel blijven stijgen, zal goud/zilver blijven stijgen.

Voor MEER informatie, meer grafieken en info, abonneer u nu !  klik hier

Copyright © 2009-2013 Goldonomic.be; Alle rechten voorbehouden. Vertrouw U met ons juridisch beleid telkens u de site bezoekt: deze wordt voortdurend bijgewerkt.


dinsdag 7 mei 2013 - meer en meer goud/zilver traders hebben problemen met het leveren van fysiek goud en zilver !

Bijgewerkte secties: Recession proof shares (overbought - use trailing stops) , (ZIE ABONNEE SECTIE for details)
"Others cast the evil as always among the elite and corporations. They then advocate effectively communism as if placing everything in the hands of government helps. Human nature is the same be
it in the private or public sectors. There is no ELITE conspiracy with people able to manipulate the world economy. That it total NONSENSE! It is out of control. Nobody is in charge. The bankers
manipulate markets to make quick bucks. They are not into maintaining short positions for decades to suppress anything. It is always SHOW ME THE MONEY! How much can be made for this
quarter. If those stories were true, then why did even Goldman Sachs, who I believe is the leader of the pack, require a bailout and had to borrow $5 billion from Warren Buffett? There is no elite
controlling the world. It is on autopilot and someone's coffee tipped over and landed on the self-destruct button." M. Amstrong

Meer en meer Goud & Zilver dealers hebben problemen bij het leveren van fysiek Gold / Silver. Onthoud Goud en Zilver aandelen bezitten fysiek goud en zilver en dat zij de volgende VEILIGE investering zijn. De reden dat ze de goudmarkt hebben opgeblazen om het feit van het fractional reserve goud-systeem te camoufleren (wat erg belangrijk is voor de financiering en de overheid) is mislukt. De waarheid is dat wanneer deze futures-markten uitdraaien op een mislukking, goud naar $ 50.000 gaat. Niet $ 3500 ...

SUPER BUYS...
Dow Jones 1987 Goud Zilver

 

Betreft obligaties: de deal bij de ECB laat zien wat zij zelf denken van de overheidsschuld. Bij de ECB, is een 10-jarige obligatie van een lid verdisconteerd naar 29% van de nominale waarde. Interessant hoe de ECB overheidsschuld niet als echte "kwaliteit" ziet om te kopen (waarom zou jij dan staatsobligaties kopen?).

Wat we hebben is een AANVAL op SPAARDERS en het geluid van stervend Fiat Papier Geld.

Vastgoed niet in een depressie? Probeer dit: woningen in Spanje die vroeger werden verkocht voor 1,5 mio vinden nu geen kopers aan euro 400.000, Apartmenten, die op de markt goed waren voor euro 600.000 vinden niet eens een koper voor euro 190.000. Eigendommen aan de Franse Rivièra, die werden verkocht voor € 2.000.000 vinden niet eens een koper voor de helft van de prijs .... De situatie in Spanje en Griekenland is zo wanhopig slecht dat scholen een heleboel kinderen dagelijks eten geven ... Griekenland is vergelijkbaar met Argentinië, maar veel erger!

De blootstelling van de Deutsche Bank aan DERIVATIVEN is + euro 55.000 miljarden. Duitse BNP is slechts € 2.700 miljard ... of 20 keer kleiner

Alles over POLITIEKE RISICO of de andere belangrijkste onderdeel van Beleggen: Bent u een middeleeuwse horige, een melk koe of een vrij man?

 

  • Bent u een melk koe ... of een vrij man? ... en je hoeft niet super rijk te zijn om te internationaliseren!
  • Goud zal snel aan $ 5000 per ons zitten ! ... Mensen zijn ten onrechte overtuigd dat de problemen opgelost zijn en de hyperinflatie en Kapitaalcontroles zitten juist om de hoek.
  • Euro Pacific in Saint-Vincent is verschillend dan Euro Pacific in Canada en heeft niet dezelfde garanties en NIET dezelfde verzekeringen te bieden.
  • Een Amerikaans paspoort is uitgegroeid tot een aansprakelijkheid in plaats van een troef.
  • Argentinië en Chili zijn GEEN goede en veilige landen om uw vermogen naar te verplaatsen.

Voor MEER informatie, meer grafieken en info, abonneer u nu !  klik hier

 Copyright © 2009-2013 Goldonomic.be; Alle rechten voorbehouden. Vertrouw U met ons juridisch beleid telkens u de site bezoekt: deze wordt voortdurend bijgewerkt.


maandag 6 mei - het financieel geheugen van spaarders is extreem kort met een tint hebzucht - 
de kleine speculanten zitten nu short in goud!


Bijgewerkte secties :  Goud & Zilver Juniors (extremely interesting grafieken voor de HUI) , Goud & Zilver majors , Bank and Financials , Oil shares ,

 

De grafieken voor Goud en Zilver Juniors vertonen dezelfde kenmerken als deze voor de Majors:  een penetratie van het medium termijn trendkanaal, meerdere GAPS, een omgekeerde kop en schouder formatie in de maak, aandelen die u in de meeste gevallen kan kopen onder de boekwaarde, ... A******* blijkt een schoolvoorbeeld te zijn. Interessant voor degenen die willen zien hoe een bear trap eruit ziet! (ZIE ABONNEE SECTIE for details)

De Goud en Zilversector werd brutaal geslacht zonder enige wijsheid achteraf om waarde en werkelijkheid. De coup was niet zo'n moeilijke taak, omdat de totale kapitalisatie van de sector Goud & Zilver uiterst klein is. Er is geen twijfel dat het goed gelukt is de kudde op te schrikken en de Zwakke handen uit ECHT GELD in WAARDELOOS FIAT geld te duwen. Wat is uw keuze ? Chocolade goud munten of het echte ding !?

Tabellen in secties van Goud & Zilver Majors en Juniors zijn bijgewerkt met nieuwe laag risico koop niveaus. Doelstellingen zijn ook aangepast en nu een betere afspiegeling van de nominale potentials. Nog belangrijker echter is het feit dat door het kopen van Goud / Zilver aandelen men ook fysiek goud en fysiek zilver koopt.(ZIE ABONNEE SECTIE for details)

Elke keer wordt hetzelfde argument gebruikt: "Je ziet de (papieren) prijs van Goud, Zilver en Goud & Zilver aandelen zijn gedaald ... dus het heeft geen zin en is het zelfs gevaarlijk om deze te houden ...!" = propaganda

De kudde is gehersenspoeld voor decennia en alles was zo goed gedaan dat ze gewoon niet begrijpen dat wat er over is van het financiële systeem niets meer is dan een gevaarlijke luchtspegeling die in minder dan een seconde zal kunnen verdwijnen.

Bank en Financials werden bijgewerkt. De CYPRUS DEAL vertelt het allemaal ... BLIJF hieruit WEG. Financials, en dit omvat ook verzekeringen en aanverwanten zijn gedoemd! Financials zijn overkocht en lopen tegenin de weerstand. 

Aardgas is hard op weg de brandstofkeuze te worden. Dit is te verkiezen boven de economische domheid van Europese politici die de inefficiënte windmolens subsidiëren op kosten van de belastingbetaler. Zoals eerder gepubliceerd, zijn de meeste oliemaatschappijen in feite Natural Gas bedrijven geworden(********** is uitgebroken).

Recessie Proof aandelen: ********* was één van de favorieten en werd maanden geleden verwijderd ... maar dit aandeel is nu een nieuwe koopgelegenheid en zal weer toegevoegd worden.

Olie-aandelen komen tot leven ... vrijdag brak ******* uit van een formatie na zijn langdurige steun succesvol te hebben getest. Andere Olie aandelen volgen in volgorde. Zie rubriek abonnees 'voor meer informatie.

Voor alle achtergrond informatie, meer grafieken en info, abonneer u nu !  klik hier

Copyright © 2009-2013 Goldonomic.be; Alle rechten voorbehouden. Vertrouw U met ons juridisch beleid telkens u de site bezoekt: deze wordt voortdurend bijgewerkt.


vrijdag 3 mei 2012 - Een rij mensen van een halve km om gouden munten te kopen in Australië 

Bijgewerkte secties : World Stock Market indexes (vervolg), Gold and Silver majors (very interesting) ,

Vraag naar goud 'ENORM' ondanks de prijsdaling. De vraag naar de enorme hoeveelheid fysiek goud heeft velen bij verrassing genomen. In Australië hadden we een rij van een halve kilometer kopers.

 " target="_blank" data-mce-href="<script%20src="http: player.ooyala.com="" player.js?embedcode="llbHVhYjqjqbvBRJLu0S2bYMjTC1Vv4X&playerBrandingId=8a7a9c84ac2f4e8398ebe50c07eb2f9d&width=800&deepLinkEmbedCode=llbHVhYjqjqbvBRJLu0S2bYMjTC1Vv4X&height=450&thruParam_bloomberg-ui[popOutButtonVisible]=FALSE"" data-mce-type="text/javascript"> ">

Word wakker en Stop met uw spaargeld te tellen in fiat geld.

 

Europse beursindexen kunnen mogelijk 'duiden op een potentieel BOTTOM formatie'. De seculaire trend is echter nog steeds bearish. Beleggers die proberen de autoriteiten te slim af te zijn en hun spaargeld in deposito's, spaarrekeningen en verzekeringen houden, spelen een dodelijk spel en zullen eerder vroeger dan later moeten de CYPRUS-BAIL-IN-GAME spelen.  Miljoenen verlaten de Euro-zone elke dag ... en degenen die - om wat voor reden ook- wachten, zullen misschien te laat zijn. STEL NIET UIT TOT MORGEN WAT VANDAAG KAN !

Wat ook de kleine tekst doet geloven ... hou er rekening mee dat gestructureerde producten en derivaten geen bescherming bieden! .

Volgende kaars grafiek (*** wekelijks) is zeer interessant en de uitkomst van dit patroon kan dramatisch zijn. Ik heb zelden zo'n constellatie gezien, hoe langer je een markt manipuleert, hoe dramatischer de reactie eenmaal Prijs los barst ..

  

Als ze u het moeilijk maken, is de best oplossing soms de benen te nemen en je permanente woonplaats te veranderen, net als Depardieu deed ... het is makkelijker dan je denkt en volledig legaal! .. We weten hoe het moet ... UK deal op Caribische belastingparadijzen verhoogt vooruitzicht van een EU-brede hardhandig optreden. Britse belastingparadijzen in het Caribisch gebied zijn overeengekomen om informatie over offshore-bankrekeningen (2 mei) te verschaffen, die een stap is in het vooruitzicht van een EU-brede overeenstemming over de uitwisseling van informatie over buitenlandse rekeningen om belastingen te ontduiken.

Onder het regime, de Caribische eilanden, die semi-autonome status binnen het Verenigd Koninkrijk hebben, maar die geen deel uitmaken van de EU, zullen verplicht zijn om Londen te voorzien van
informatie over de eigendom van de bankrekeningen en hoe ze worden gebruikt.

Dit moet het gemakkelijker maken om te voorkomen dat mensen hun geld verhuizen naar off-shore rekeningen om belastingen te vermijden.

 Voor alle achtergrond informatie, meer grafieken en info, abonneer u nu !  klik hier

Copyright © 2009-2013 Goldonomic.be; Alle rechten voorbehouden. Vertrouw U met ons juridisch beleid telkens u de site bezoekt: deze wordt voortdurend bijgewerkt.


donderdag 2 mei - verkopen in mei en wegblijven of accumuleren tijdens een correctie!?

Bijgewerkte secties: Wereld Aandelenindices (correcties indexen breken vorige records of all time highs?)

Gelooft u de propaganda of de feiten ? Denkt u dan de fundamenten voor goud ondertussen anders zijn en de goudbubbel gebarsten is ?

Tegenover de eerste vier maanden van vorig jaar nam het aantal faillissementen in België met 16,5 procent toe. Graydon wijst erop dat er vooral een opvallende toename wordt opgemerkt bij besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (bvba) en coöperatieve vennootschappen (cv), wat er volgens de consulent op wijst dat ook zowel kleine als grote ondernemingen door de economische crisis worden getroffen. (MH) naar artikel

  • Werkloosheid in Europa in stijgende lijn. Hallo Europa !?.....naar artikel
  • Het vertrouwen van de Europese ondernemers is opnieuw gedaald. ECB verlaagt rentetarief tot historisch dieptepunt.
  • Fed staat klaar voor meer QE......... Draghi gaf Frankrijk licentie om ongelimiteerd geld bij te drukken lees hier verder
  • De goudverkoopcijfers in Azië blijven stijgen, de vraag naar gouden munten in VS swingt de pan uit,.......lees meer

Als overheden falen, verkoop je obligaties en koop je ECHTE activa of aandelen, bij voorkeur in een veiliger land. 

 Zwitsers gaan referendum houden over de goudreserves [Door James Shotter in Zürich] Zwitserland gaat een referendum houden over een populaire maatregel die de centrale bank zou verbieden haar goudreserves te verkopen en hun dwingen om minstens 20 procent van hun activa te houden in goud. Onder de voorwaarden van de "Save our Swiss Gold", die wordt geleid door leden van de ultra-conservatieve Zwitserse Volkspartij, zou de Zwitserse Nationale Bank haar goudreserves moeten repatriëren 

Het wordt DRINGEND om je fysiek goud een veilige plaats op te slaan buiten het bereik van BANKSTERS en OVERHEID! (terwijl dit nog mogelijk is)

Het zal 7 jaar duren voordat Duitsland's Goud weer thuis is. Als Zwitserse burgers besluiten dat ze hun goud willen repatriëren,  zal dit meer druk zetten op Fysiek goud. Onthoud, wij hebben FRACTIONAL GOUD!

Voor alle achtergrond informatie, meer grafieken en info,  klik hier

Wenst u toegang tot alle secties van de website en uw spaargeld veilig te stellen?  klik dan hier

Copyright © 2009-2013 Goldonomic.be; Alle rechten voorbehouden. Vertrouw U met ons juridisch beleid telkens u de site bezoekt: deze wordt voortdurend bijgewerkt.


woensdag 1 mei 2013 - ER IS EEN VERSCHIL TUSSEN WAARDE EN PRIJS - moet u uw goudposities verkopen als het verkoop signaal wordt bevestigd ?


Updated sections: Investment Pyramid , Krone-Gold & Krone/$/€, Renminbi-Gold, Indian Rupee-Gold

Voor meer grafieken en informatie,  klik hier

Alhoewel Goldonomic zich ten eerste focust op hoe het vermogen te beschermen in deze woelige tijden, een middellange en lange termijn aanpak heeft, halen wij ook nog eens een héél mooi gemiddeld rendement per jaar!

Een abonnement méér dan waard !  Wenst u toegang tot alle secties van de website en uw spaargeld veilig te stellen?  klik dan hier

Copyright © 2009-2013 Goldonomic.be; Alle rechten voorbehouden. Vertrouw U met ons juridisch beleid telkens u de site bezoekt: deze wordt voortdurend bijgewerkt .

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."
Cron Job Starts