31
december
2013

NIEUWS DECEMBER 2013

Cyprioten VERLOREN 86% van hun spaargeld ... HOEVEEL GA JIJ VERLIEZEN ?

Dinsdag 31 december 2013 - Voor 2014 zal u alle beschikbare wensen in de wereld nodig hebben-

Dit is een duidelijk historische herhaald patroon: een economische depressie eindigt ALTIJD met sociale onrust en een wereldoorlog ... en we zullen alle Nieuwjaar wensen in de wereld nodig hebben om te proberen deze dramatische ontwikkeling te stoppen. Zelfs Frau Merkel waarschuwt dat "de situatie duidelijk lijkt op degene die we hadden net voor de wereldoorlogen".

Glaubensunwilligkeit  in de 21e eeuw en de voortekens zijn alom tegenwoordig in 2013: Syrië, Turkije, Rusland, Israël, Libanon (net  $ 3 miljard ontvangen van de Saoedi's), Egypte, Oekraïne, Afghanistan, Pakistan, Centraal-Afrikaanse Republiek, Soedan, Congo, Mali, ............ en we hebben de extremistische moslims,  we hebben meer regulering, meer belastingen en meer fascisme.

KIJK OM JE HEEN en je zult zien dat ik een REALIST ben... en voor 2014 doe jezelf een plezier, zorg dat je voorbereid bent.

Francis Schutte

 Wij wensen u prettige feestdagen en een Gezond en Gelukkig Nieuw Jaar

The Goldonomic Team

(openbare secties staan ​​open voor iedereen tijdens de feestdagen. Het is uiterst relevant en belangrijk om deze te lezen om het waarom en waar van de Depressie waarin we leven te begrijpen ...)

 


Maandag 30 december 2013 -  Depressies en oorlogen zijn tweelingbroers -


Updated sections: Onroerend goed

Geschiedenisboeken liegen niet over of iets: recessies en depressies komen altijd met sociale onrust en WERELD OORLOG ... .Tainter  analyseerde eigenlijk wat de onderliggende reden is voor een oorlog ... het is ENERGY! Lees ook Energy and Complex Societies[openbare secties staan ​​open voor iedereen tijdens de feestdagen. Het is uiterst relevant en belangrijk om deze te lezen om het waarom en waar van de Depressie waarin we leven te begrijpen ...]

 

openbare secties staan ​​open voor iedereen tijdens de feestdagen. Het is uiterst relevant en belangrijk om deze te lezen om het waarom en waar van de Depressie waarin we leven te begrijpen ...

 Zie video II  in de Onroerend goed : 30 redenen om uit Real Estate (onroerend goed) te stappen, NU!

 

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.EINDEJAARSAKTIE (laatste dagen)

 

Abonneer u NU tegen de huidige prijs en krijg 2 maanden extra (voor de verhoging op 1 januari 2014)  Klik op volgende link    http://www.goldonomic.be/abonneren


(alle betaligen die binnengekomen zijn voor 15 januari krijgen deze 14 maanden abonnement ipv 12 maand aan de nog huidige prijs voor de verhoging van de abonnementsprijs, inclusief 1u skype met Francis Schutte voor portefeuillebespreking -na afspraak)

 


Wij wensen u prettige feestdagen en een Gezond en Gelukkig Nieuw Jaar

 The Goldonomic Team

 

Hou alvast dinsdag 22 April 2014 vrij voor Peter Schiff, Erik Geenen, Elmer Hogervorst, Manoj Chatlani en Francis Schutte.

Reserveer nu al door een email te sturen ! Plaatsen zijn beperkt !

 

GoldNomicsDutchFlyerFront

Hoe inschrijven ?

Abonnees hebben voorrang bij het inschrijven en krijgen een extra korting bij het vernieuwen van hun abonnement .

Inschrijven voor het symposium kan door :

GoldNomicsDutchFlyerBack

 (C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag 23 December 2013 -  De marginale kost van mijnbouw in Goud  zal de prijs van goud naar ongeziene niveaus schieten!


Geactualiseerde secties : Gold & Silver Majors (all PF charts)

De fysieke goud voorraad van de LMBA is verdwenen .. naar het Oosten... en de situatie is zo kritiek dat zijn voorzitter Simon Weeks  de Beleggers en Miners probeert te overtuigen dat de prijs van goud nog eens $ 400 zal dalen. GROTE LEUGEN!!! NIET WAAR!!! De London Gold Vaults zijn leeg. Al dat goud - 26 miljoen ounces - zijn verzonden naar China om nooit terug te keren. De Chinezen willen geen Amerikaanse Dollars meer, ze willen Goud!!! ....


   

Dit zal van investeren een hel maken! Een voormalige Amerikaanse Treasury Officiële dr. Paul Craig Roberts waarschuwde King World News dat de Federal Reserve drastisch haar manipulatie, controle en invloed op de kapitaalmarkten zal opvoeren die vrije handel zijn. Hij waarschuwde ook dat de Fed geen risico wil met hun toegenomen manipulaties, dus verwacht dat de 'fix' zal blijven.

De Fed gaat nu handelen in de markt. Het (de Fed) is niet langer een centrale bank. Met andere woorden, de manipulaties gaan deel uitmaken van het systeem. De New York Fed gaat een ​​grote speler zijn op de markt, met een enorme portefeuille invloed hebben op de levering van het krediet en de prijzen van financiële instrumenten ... meer

Washington Drives the World Toward Oorlog
Paul Craig Roberts

Washington had de Amerikanen in oorlog voor 12 jaar: Afghanistan, Irak, Somalië, Libië, Pakistan, Jemen, en bijna Syrië, die nog zou kunnen gebeuren, met Iran dat wacht in de coulissen. Deze oorlogen zijn duur in termen van geld, prestige en doden en gewonden van zowel de Amerikaanse soldaten en de aangevallen burgerbevolking. Geen van deze oorlogen lijkt geen dwingende reden of gerechtvaardigde uitleg. De oorlogen zijn belangrijk geweest om de winsten van het militair / veiligheid complex. De oorlogen hebben dekking voor de bouw van een Stasi politie staat in Amerika, en de oorlogen hebben het belang van Israël gediend door de belemmeringen voor de Israëlische annexatie van de hele Westelijke Jordaanoever en Zuid-Libanon ... meer

Belangrijk technicals:

zie abonnee sectie

LAATSTE DAGEN VAN DE EINDEJAARSAKTIE !!!

Neem nu een abonnement voor de verhoging op 1 januari 2014  aan de huidige prijs en we geven u 14 maand voor de prijs van 12 maand.

ABONNEER U NU.............om u te abonneren KLIK HIER 

Hou alvast 22 April 2014 vrij voor Peter Schiff, Erik Geenen, Elmer Hogervorst, Manoj Chatlani en Francis Schutte.

Reserveer nu al door een email te sturen ........klik op volgende link    http://www.goldonomic.com/contact

Hoe inschrijven ?  Abonnees hebben voorrang bij het inschrijven en krijgen een extra korting bij het vernieuwen van hun abonnement .

Inschrijven voor het symposium kan door :

 • Stuur ons een email om in te schrijven en te reserveren met duidelijke vermelding van SYMPOSIUM 2014 + uw naam, adres, email, telefoon nummer en beroep. Anonieme inschrijvingen worden NIET aanvaard en het aantal plaatsen is beperkt.
 • Stuur een email via volgende link http://www.goldonomic.com/contact Betaling van Euro 575 op rekening BE28 7380 3220 3820 BIC/SWIFT KREDBEBB met duidelijke vermelding van SYMPOSIUM 2014 + uw naam, adres, email, telefoon nummer en beroep. Anonieme inschrijvingen worden NIET aanvaard en het aantal plaatsen is beperkt.
 • Elke inschrijving zal worden bevestigd per email en desgevallend per telefoon.Ingeval het symposium om een of andere reden niet plaats vindt en ingeval een inschrijving niet wordt aanvaard, zal het bedrag (exclusief eventuele bankkosten) worden teruggestort.
 • Een screenprint of bewijs van uitgevoerde betaling en foto-ID zijn noodzakelijk om tot het symposium te worden toegelaten.

 (C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Vrijdag 20 december 2013 - Een Hyper inflatoir beleid is alleen mogelijk met Deflatie Propaganda -


 Geactualiseerd secties: Goud & Zilver Majors (opbrengst tabel), Olie aandelen (opbrengst tabel), Recession Proof aandelen (opbrengst tabel), Uranium en aandelen (opbrengst tabel), Natural Gas aandelen (opbrengst tabel), $-Goud, Zilver, € -Gold,

Fed koopt 10 miljard Treasuries minder per maand vanaf volgend jaar: dit is niet Tapering maar deflatie propaganda ... Belangrijk is dat de markten het besluit goedkeurden en stuiterde uit oververkochte posities. Situaties als gisteren zijn precies de reden waarom wij adviseren om te werken met trailing stops ... zodat we winsten kunnen laten lopen en de verliezen klein houden.

spot the taper

Het sentiment voor Goud is niet verbeterd ... hoewel belangrijk is dat de uptrend nog steeds INTACT is en de meerderheid van de adviseurs BEARISCH is. Goud zal omhoog gaan wanneer de tijd op is ... en goud blijft je enige verzekering tegen wettelijke en bank diefstal. Laat je niet bang maken uit je fysiek goud en Gold & Silver Mines vanwege Propaganda. Last but not least, controleer de opbrengsten die betaald worden door de meeste Majors ...

Goud was vandaag overal, maar het nam het op de kin tijdens de Bernanke persconferentie. Het brak eigenlijk aan de onderkant van de trading range maar wist zich te herstellen en klauwde zijn weg terug. Uitstekend ... want we hadden een MASSIVE VOLUME dag!

 gold2corrections

Propaganda .... Vandaag daalden aandelen aanvankelijk ... dan plotseling steeg de DOW bijna 300 punten. Ofwel gelooft de markt dat de liquiditeit zal blijven stromen of de Fed stapte in om aandelen aan te kopen (een nieuw inkoopprogramma?). Goud, ironisch genoeg, bewoog hoger in eerste instantie, op voortdurende liquiditeits verwachtingen voor een aanzienlijke daling en de Dow bewoog hoger! Als blijvende liquiditeitsinjecties het gevolg zijn van de stijging van de aandelen, dan zou Goud samen met aandelen stijgen. Het feit dat ze afweken op hetzelfde uitgangspunt, kan alleen maar leiden en me laten geloven dat de interventie in beide markten de boosdoener is (Fed aankoop van aandelen en tegelijkertijd de verkoop van goud futures). Hogere prijs van goud zou inflatoire tendensen signaleren.

Belangrijk technicals:

                         zie abonnee sectie

LAATSTE DAGEN VAN DE EINDEJAARSAKTIE !!!

Neem nu een abonnement voor de verhoging op 1 januari 2014  aan de huidige prijs en we geven u 14 maand voor de prijs van 12 maand.

ABONNEER U NU.............om u te abonneren KLIK HIER

Hou alvast 22 April 2014 vrij voor Peter Schiff, Erik Geenen, Elmer Hogervorst, Manoj Chatlani en Francis Schutte.

Hoe inschrijven ?  Abonnees hebben voorrang bij het inschrijven en krijgen een extra korting bij het vernieuwen van hun abonnement .

Inschrijven voor het symposium kan door :

 • Stuur ons een email om in te schrijven en te reserveren met duidelijke vermelding van SYMPOSIUM 2014 + uw naam, adres, email, telefoon nummer en beroep. Anonieme inschrijvingen worden NIET aanvaard en het aantal plaatsen is beperkt.Stuur een email via volgende link http://www.goldonomic.com/contact
 • Betaling van Euro 575 op rekening BE28 7380 3220 3820 BIC/SWIFT KREDBEBB met duidelijke vermelding van SYMPOSIUM 2014 + uw naam, adres, email, telefoon nummer en beroep. Anonieme inschrijvingen worden NIET aanvaard en het aantal plaatsen is beperkt.
 • Elke inschrijving zal worden bevestigd per email en desgevallend per telefoon.Ingeval het symposium om een of andere reden niet plaats vindt en ingeval een inschrijving niet wordt aanvaard, zal het bedrag (exclusief eventuele bankkosten) worden teruggestort.
 • Een screenprint of bewijs van uitgevoerde betaling en foto-ID zijn noodzakelijk om tot het symposium te worden toegelaten.

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Donderdag 19 december 2013 - Welkom in Belgistan -


Geactualiseerd secties: Goud & Zilver Majors,

Dit is gevaarlijker dan de economische en financiële crisis. Nederland, Engeland, België, Frankrijk, ... zijn landen waar een demografische ongeval staat te wachten en te gebeuren ... In Frankrijk zijn er meer dan 8 miljoen moslims en in 2030 zal meer dan 50% van de Franse bevolking moslim zijn. In slechts 15 jaar zal bijna één op de twee mensen in Frankrijk moslim zijn. Dit is schokkend voor een land dat geen islamitische traditie heeft en geen Arabische bevolking had sinds 1930. In België - Antwerpen en Brussel, wordt verwacht dat de moslims de meerderheid zullen hebben in de komende 10 jaar. Terwijl ik dit schrijf is de meerderheid van de kinderen geboren in Brussel genaamd Mohammed.

Belangrijk Technicals:


                       zie abonnee sectie          

LAATSTE DAGEN VAN DE EINDEJAARSAKTIE

Neem nu een abonnement voor de verhoging op 1 januari 2014  aan de huidige prijs en we geven u 14 maand voor de prijs van 12 maand.

 

Hou alvast 22 April 2014 vrij voor Peter Schiff, Erik Geenen, Elmer Hogervorst, Manoj Chatlani en Francis Schutte.

 Hoe inschrijven ?

 Abonnees hebben voorrang bij het inschrijven en krijgen een extra korting bij het vernieuwen van hun abonnement .

 Inschrijven voor het symposium kan door :

 

 • Stuur ons een email om in te schrijven en te reserveren met duidelijke vermelding van SYMPOSIUM 2014 + uw naam, adres, email, telefoon nummer en beroep. Anonieme inschrijvingen worden NIET aanvaard en het aantal plaatsen is beperkt.  Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Betaling van Euro 575 op rekening BE28 7380 3220 3820 BIC/SWIFT KREDBEBB met duidelijke vermelding van SYMPOSIUM 2014 + uw naam, adres, email, telefoon nummer en beroep. Anonieme inschrijvingen worden NIET aanvaard en het aantal plaatsen is beperkt.
 • Elke inschrijving zal worden bevestigd per email en desgevallend per telefoon.Ingeval het symposium om een of andere reden niet plaats vindt en ingeval een inschrijving niet wordt aanvaard, zal het bedrag (exclusief eventuele bankkosten) worden teruggestort.
 • Een screenprint of bewijs van uitgevoerde betaling en foto-ID zijn noodzakelijk om tot het symposium te worden toegelaten.

 

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


Woensdag 18 december 2013 - Een 1929 als beurscrash is zeker mogelijk ... dat is de reden waarom het grootste deel van uw spaargeld in fysiek goud moet worden gehouden.


napoleon coin

Geactualiseerd secties: Er zal geen tapering zijn ... ze kunnen gewoon het risico niet nemen ... natuurlijk zal tapering PROPAGANDA aanhouden

Na de Franse Revolutie, toen Napoleon aan de macht kwam, werd de Gouden Napoleon GELD en Frankrijk bloeide voor 100 jaar.  De Mississippi company (vergelijkbaar met de Tulip mania) en de Assignats werden eindelijk een slechte herinnering aan het verleden. Frankrijk bloeide economisch, financieel, sociaal en juridisch.

In een staatsgreep in november 1799, werd Napoleon eerste consul. In 1802 werd hij benoemd tot consul voor het leven en twee jaar later, keizer. Hij hield toezicht op de centralisatie van de overheid, de oprichting van de Bank van Frankrijk, het herstel van het rooms-katholicisme als de staatsgodsdienst en de hervorming van de wet van de Code Napoleon.

De Franse koningen hadden gouden munten geslagen en naar hun naam genoemd Louis, of louis d'or. Na de Revolutie, zette Napoleon de praktijk verder, maar noemde de munten "napoleons." Ze hadden een waarde van 20 frank". Op dat moment was een frank  4,5 gram fijn zilver. Na 1794, in Frankrijk 1 gouden napoleon (hetzelfde als een louis zoals hierboven vermeld) = 20 francs. Napoleon betaalde zijn soldaten met gouden Napoleons . Economisch, dit gezond geld was een groot succes en de val van Napoleon kon dit niet veranderen. Opvolgende overheden hielden Napoleon 's gewicht standaard, met veranderingen in het ontwerp die de politieke geschiedenis van Frankrijk traceerde. Vooral deze munteenheid systeem werd tijdens de Bourbon Restauratie behouden en bestendigd tot 1914.

Op de top in een bull markt, kunt u geen bearishe stem vinden, op de bodem van een bearmarkt, kun je geen bullish stem vinden.
Het is nooit de meerderheid die de lage / bodem koopt.

 

 (C ) Copyright 2013, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


 Dinsdag 17 december 2013 - Wat hebben de Boston Tea Party en de Franse Revolutie met elkaar gemeen?


boston tea party

Geactualiseerd secties :  Obligaties USA & Duitsland

De Boston Tea Party , de Franse Revolutie en de Belgische Onafhankelijkheid gebeurde door identieke redenen : te veel belastingen, te veel verordening , te veel schulden , hoge inflatie ... en een samenleving geregeerd door hetzelfde ras van intelligente psychopaten die nooit van hun fouten leren . Het duurt jaren voor we een climax hebben... maar eens het breekt , ontvouwt alles zich snel en latere wijzigingen zijn ingrijpend.

 

Geschiedenis is een kwestie van Financiën en Economie. Geschiedenis boeken zijn een kwestie van politiek ... en propaganda. Dat is de reden waarom niemand geschiedenis begrijpt ...

De London gold fixing was een benchmark voor de markt sinds het einde van de eerste wereldoorlog . Tot 2004 werden de fixings uitgevoerd in persoon op de Londense kantoren van Rothschild en elke handelaar had een vlag van de Unie op zijn bureau die hij verlaagde om aan te geven dat hij zijn handel had beëindigd .

Schuld is de achilleshiel van het systeem: 10 jr yields in belangrijke markten zijn allen uitgebodemd en zijn de rest van 2013 hoger gesloten. Marginaal renteniveau blijft vallen als regeringen meer schuld maken ( in de hoop om de economie opnieuw op te starten ) en zijn nu zo laag als 4 % . Zodra de 4 % is bereikt , wordt het onmogelijk om de schuld af te betalen, laat staan de nog steeds groeiende schuld.

Rustig en stil is de 10 jaars rente gestegen en boven de 2,8%. Dit is belangrijk en weinigen spreken hierover. Degenen die in de mainstream media dit wel vernoemen wijzen op de "kracht" in de economie als reden. Dit is pure onzin. Rente stijgt voor een reden en een reden alleen,  buitenlanders verkopen staatsobligaties.

Zoals u weet is de Fed de "buyer of last resort '. Zij bezitten nu 1/3e van de Treasury markt en hebben meer dan 70% van alle emissies gekocht voor meer dan een jaar nu. In feite, de Fed "IS de Schatkist markt". Een 2.8% 10 jaar. tarief is bijna het perfecte dubbele van waar ze waren net 17 maanden geleden. Een andere, meer verrassende manier om dit te zeggen is dat de rente gedurende een vlakke economie 100% gestegen is en toch slapen de sheeple ..more

Het aantal Bearish adviseurs is zo laag als in 1987 ... en 19 oktober 1987 heb ik meegemaakt - ik zat er midden in! Worst case scenario is dat Goud  negatief kan beïnvloed worden door een 2014 beurscrash , maar ik denk dat het een stuk veiliger is  om vast te houden aan oververkocht  Goud , Zilver en aandelen dan door te gaan met gewone aandelen te verwerven. Dit gezegd zijnde, zorg ervoor dat uw asset allocatie wordt gemaakt volgens wat de Investment Piramide toont .

 

Belangrijke technicals:

       enkel voor abonnees, na te zien in de geactualiseerde sectie van de vermogens allocatie

EINDEJAARSAKTIE

Abonneer u NU tegen de huidige prijs en krijg 2 maanden extra (voor de verhoging op 1 januari 2014)  Klik op volgende link voor meer info   http://www.goldonomic.be/abonneren

Hou alvast dinsdag 22 April 2014 vrij voor Peter Schiff, Erik Geenen, Elmer Hogervorst, Manoj Chatlani en Francis Schutte. 

Reserveer nu al door een email te sturen 

klik op volgende link    http://www.goldonomic.com/contact

Hoe inschrijven ?

Abonnees hebben voorrang bij het inschrijven en krijgen een extra korting bij het vernieuwen van hun abonnement .

Inschrijven voor het symposium kan door :

 • Stuur ons een email om in te schrijven en te reserveren met duidelijke vermelding van SYMPOSIUM 2014 + uw naam, adres, email, telefoon nummer en beroep. Anonieme inschrijvingen worden NIET aanvaard en het aantal plaatsen is beperkt. Stuur een email via volgende link http://www.goldonomic.com/contact  
 • Betaling van Euro 575 op rekening BE28 7380 3220 3820 BIC/SWIFT KREDBEBB met duidelijke vermelding van SYMPOSIUM 2014 + uw naam, adres, email, telefoon nummer en beroep. Anonieme inschrijvingen worden NIET aanvaard en het aantal plaatsen is beperkt.
 • Elke inschrijving zal worden bevestigd per email en desgevallend per telefoon.
 • Ingeval het symposium om een of andere reden niet plaats vindt en ingeval een inschrijving niet wordt aanvaard, zal het bedrag (exclusief eventuele bankkosten) worden teruggestort.
 • Een screenprint of bewijs van uitgevoerde betaling en foto-ID zijn noodzakelijk om tot het symposium te worden toegelaten.

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag 16 december 2013  - Een correctie in Q1 van 2014? -


too big too fail

Geactualiseerde secties : Recession Proof shares , 

Banks have become too big to fail...but this does not implicate that they cannot and will not fail. It is outraging that by abolishing the Glass-Steagall act all deposits have 'de facto' stopped being the property of the depositor. After the Great Financial Crisis, Congress could have simply reinstated Glass-Steagall. The act was only 37 pages long, but it had worked incredibly well. Instead, after an orgy of bank lobbying and Congressional kowtowing to the bankers who had brought the world to the brink of a global depression, Congress passed the Dodd-Frank Act (Clinton). It is over 2,300 pages long; no one is sure what is in it or what it means; and it has added a dizzyingly complex tangle of regulations and bureaucracy to what should have been a simple, straightforward reform of the financial sector. (The act is so long and complicated that it was nicknamed the "Lawyers' and Consultants' Full Employment Act of 2010.") You will hardly be reassured to learn that the Federal Reserve's powers were expanded through Dodd-Frank.

Onder het huidige systeem van Fiat Geld, kan de regering niet functioneren zonder een banksysteem en zonder de hulp van de centrale banken zijn ze morgen failliet!

Geen twijfel dat vroeg of laat het hele financiële systeem zal falen. Wat we niet weten, is wanneer het zal gebeuren (Cyprus was niets meer dan een voorgerecht). Wat ook zeker is, is dat in de periode voorafgaand aan dit faillissement, de overheden en bankiers zullen doen wat ze kunnen om het spaargeld van de burger te grijpen, zodat ze hun eigen doodvonnis kunnen uitstellen.

cashless swedenThe mouse traps as Bank deposits, Saving accounts, Life insurances, Treasuries,.....these are extremely easy to take away (Cyprus, Argentina) ... In Sweden CASH is no more King and I expect to see similar actions all over Europe soon. France for example thinks of adding more cheese to the trap by increasing the tax free level of saving accounts..so more money will flow in and more can be legally stolen later on. In Portugal, Spain, Italy and Greece we have CAPITAL CONTROLS and be sure other countries will be added to this list as they run into financial problems. 

We all know banks are too big to fail. Dexia is an excellent example. It's bankruptcy would have taken down the complete Western Financial System. On top of the 389 billion of direct debt, the bank has an exposure to DERIVATIVES of 605 billion....A failure of Dexia would through the mechanism of Derivatives destroyed the big 5: HSBC, Deutsche Bank,....The danger however is that funds which will be legally stolen through a planned haircut of 10% are insufficient to cover the Derivative risk of $ 1.4 Quadrillion and even of $ 900 trillion (official figure).

Een Cashloze maatschappij is niets anders dan een enorme fiscale val ... en de natte droom van alle socialisten! Het maakt het zo veel makkelijker om het geld van de anderen te verkwisten om stemmen te kopen ...

Interest rates have been manipulated to historic low levels because debt has become too big to serve. The danger level used to be 6% for the Western World. As of today however the danger level has come down to 4%. In Japan it has come down to an unbelievable 1% ! This means that once interest rates raise to a level higher than 4% and 1% for Japan, the debt becomes unserviceable and Governments have to declare bankruptcy.

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Vrijdag 13 December 2013 -  EU nadert bank bail-in beweging en ben jij de volgende om gediend te worden ......!?   vandaag doet me denken aan de jaren 1980 : iedereen had het over devaluaties, maar slechts 5% deed er iets aan.


Geactualiseerde secties : Uranium aandelen

Amerikaanse schuld is $ 3 biljoen gestegen onder Boehner-Obama Spending handelingen. De nieuwe schulden lopen op door de federale overheid sinds het Huis van Afgevaardigden John Boehner sneed in zijn eerste uitgaven overeenkomst met president Barack Obama en is nu $ 3000000000000 (3 biljoen!!!!) -boven alle schuld opgebouwd onder alle Amerikaanse presidenten van George Washington door Ronald Reagan ... meer   [vergeet nooit de gevolgen van een exponentiële vergelijking!]

 

 Je hoeft geen Einstein te zijn om te begrijpen dat de toestand van de economie (in Europa) erger is dan we allemaal denken dat ze is. Officiële statistieken komen niet als een verrassing. Ze zijn het resultaat van wat ik noem "Jim's Formula".  Het is dus GEEN verrassing dat er een daling is in de industriële productie van de eurozone. Ergste industriële productie cijfers sinds het hoogtepunt van de eurozone crisis tonen dat de economie worstelt ........ meer

De dag van vandaag zijn ECHTE rente tarieven zo hoog als die van 20 jaar geleden .... en NEGATIEF. De prijs van goud stijgt ALTIJD als de reële rente negatief is ...

Goud: Doe wat China doet .... In de huidige monetaire mist, met de dollar meer en meer uitgedaagd en gevoelig voor het instorten op elk moment en gedragen door het non- monetaire systeem , lijkt China  te hebben besloten dat het bezit van goud een garantie  is voor veiligheid. De jaarlijkse goud import is effectief meer dan 1.000 ton, 80 zonder  het tellen van de 400 ton per jaar gewonnen uit Chinese mijnen. Het had 1054 ton gemeld in 2009. Ter vergelijking: de VS beweert 8.100 ton te hebben (een bedrag onder question81), en Duitsland, op de tweede plaats, heeft 3400 ton. Het is duidelijk dat geheimhouding en onduidelijkheid rond deze Chinese invoer,  beter om een onnodige drukte op de falende dollar te voorkomen, maar de bovenstaande overwegingen betekenen dat China  waarschijnlijk meer goud heeft dan Duitsland en het is een run aan het maken naar het Amerikaanse niveau. In het kort zijn de blokken goud (via zwitserland om ze in kleinere blokken om te zetten ) op weg van west naar oost ........

Beleggers kopen fysiek goud, omdat ze Fiat papiergeld en staatsobligaties wantrouwen die uitgegeven zijn door overheden. Het wantrouwen is het gevolg van de exponentiële creatie van Fiat Money (IOU's) en monetanisatie van de overheidsschuld. Wat is schuldmonetisering? Centrale banken verdienen schuld van een overheid door Obligaties/Geld te drukken om zijn tekort te financieren. De aankoop van staatsobligaties door de Federal Reserve / Centrale Banken is een duidelijke aanwijzing dat de Fed / Centrale banken precies dat doen, behalve dat de politieke leiders en centrale bankiers redetwisten om de motivatie achter de aankopen van Obligaties en dat het is om de economie te helpen, niet de overheid. .. maar inmiddels weten we allemaal dat dit een leugen is?! Niet ?!

Naar mijn mening is  niemand in staat om goud te stoppen als de markten beseffen dat de autoriteiten inderdaad bezig zijn met het monetariseren van de schuld.

Geld printen eindigt altijd in hyperinflatie, waar op het einde, je eindigt met niets .. en je failliet bent ... alleen de politici kunnen iemand anders de schuld ervan geven. Hopelijk voor hun nek, zullen wij de mensen hun verhaal kopen ... maar ik begin er sterk aan te twijfelen.  Uiteindelijk blijft alleen de SCHULD ... Om zich te ontdoen van hun schuld,  verklaren regeringen vaak een schuldenmoratorium of een faillissement van IOU's genoemd door de autoriteiten. Een schuld Moratorium resulteert in een deflatie.


Moderne zogenaamde democratische regeringen zouden zijn omvergeworpen en hun leiders op de brandstapel verbrand door de mensen als we zouden woonachtig zijn in monarchieën .  Geschiedenis leert dat koning en koninginnen hun onderdanen nooit zo veel hebben belast als mensen tegenwoordig belast worden. Kan iemand nog " vrij" worden beschouwd wanneer 71% tot 75 % van wat hij / zij verdient wordt weggenomen op het punt van een pistool door een failliete , pestende overheid? Of ben je alleen maar een slaaf dan , bestaande alleen om het systeem te voeden? Het IMF  werkt de klok rond om  ontwikkelde landen hun totale belastinginkomsten te verhogen door het verhogen van de belastingtarieven . Zij stellen voor dat de overheid haar belastinginkomsten zou kunnen maximaliseren door de belastingschijven tot zo hoog als 71% op te trekken. Frankrijk heeft al een 75 % btw -regel ... ziekmakend en is geen Democratie !

Hayek 's boek , De weg naar de slavernij is een uitstekend boek en en een goede Kerstcadeau .... meer . Tijdens de Middeleeuwen werden slavernij slaven soms vastgeketend aan gebouwen en woningen ... vandaag de dag ketenen mensen zich vast aan een huis met de hulp van een hypotheek ! ?

Belangrijk technicals:

 •       enkel voor abonnees, na te zien in de geactualiseerde sectie van de vermogens allocatie


PS : Door een druk reis schema kunnen er vanaf morgen vertragingen zijn in de publicatie van de dagelijkse update's, waarvoor onze verontschuldigingen. Dringende zaken zullen aan onze abonnees worden verzonden per email via een Market Alert.

EINDEJAARSAKTIE

Abonneer u NU tegen de huidige prijs en krijg 2 maanden extra (voor de verhoging op 1 januari 2014)  Klik op volgende link voor meer info   http://www.goldonomic.be/abonneren

Hou alvast 22 April 2014 vrij voor Peter Schiff, Erik Geenen, Elmer Hogervorst, Manoj Chatlani en Francis Schutte.

Hoe inschrijven ?

Abonnees hebben voorrang bij het inschrijven en krijgen een extra korting bij het vernieuwen van hun abonnement . Let wel, plaatsen zijn beperkt dus snel inschrijven is de boodschap !

Inschrijven voor het symposium :

 • Stuur ons een email om in te schrijven en te reserveren met duidelijke vermelding van SYMPOSIUM 2014 + uw naam, adres, email, telefoon nummer en beroep. Anonieme inschrijvingen worden NIET aanvaard en het aantal plaatsen is beperkt. Stuur een email via volgende link http://www.goldonomic.com/contact
 • Betaling van Euro 575 op rekening BE28 7380 3220 3820 BIC/SWIFT KREDBEBB met duidelijke vermelding van SYMPOSIUM 2014 + uw naam, adres, email, telefoon nummer en beroep. Anonieme inschrijvingen worden NIET aanvaard en het aantal plaatsen is beperkt.
 • Elke inschrijving zal worden bevestigd per email en desgevallend per telefoon.Ingeval het symposium om een of andere reden niet plaats vindt en ingeval een inschrijving niet wordt aanvaard, zal het bedrag (exclusief eventuele bankkosten) worden teruggestort.
 • Een screenprint of bewijs van uitgevoerde betaling en foto-ID zijn noodzakelijk om tot het symposium te worden toegelaten.

 (C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Donderdag 12 december 2013 - Domheid lijkt niet een handicap in de politiek.... en de meerderheid kan de waarheid niet aan!


Geactualiseerde secties : Aardgas & aandelen, 

Europa zou beter af zijn met monarchieën dan met de huidige intelligente psychopaten. Ze hoefden de stemmen niet te kopen om aan de macht blijven ... en wat meer als zij hun onderworpenen zouden belasten zoals de politici vandaag doen, zouden ze worden omvergeworpen. Niemand zou de tirannie van de politiek hebben aanvaard.

Overheid kan onmogelijk welvaart en herstel brengen, ze kan het enkel wegnemen.

Het Internationaal Monetair Fonds heeft koud water uitgegoten over beweringen dat de eurozone veilig aan het herstellen is, een beroep op de Europese Centrale Bank om preventieve maatregelen te nemen om de kredietcrisis voor kleine ondernemingen te verlichten en het risico de kop in te drukken van deflatie.

 • Christine Lagarde, de IMF-directeur, zei dat het "nog te vroeg was om de overwinning te verklaren" en waarschuwt dat EU-regeringen hun bezuinigingsbeleid te stoppen en over te schakelen naar fiscale stimulans om een kick-start te geven voor groei en om blijvende schade aan de onderliggende economie af te wenden.
 • "Kijkend voorbij de krantenkoppen, zijn er duidelijk tekenen dat niet alles in orde is," vertelde ze een forum in Brussel, benadrukte het risico van een "vicieuze cirkel" waarin depressieve vraag en stagnerende investeringen elkaar voeden.
 • De waarschuwing kwam nadat verse gegevens bekent werden waaruit bleek dat het herstel van Griekenland weer afslaat, met het opzetten van de risico's van een terugval in een recessie in de winter. Het Griekse bureau voor de statistiek zei dat de industriële productie met 5.2pc was gedaald in oktober, een sterke verslechtering van min 1.3pc in september ... meer

De woede van het volk moet op de regering zijn ... die veroorzaken alle economische problemen .... Het is het doel van de overheid om de armoede te creëren, zodat ze de oplossing kunnen bieden .... Peter Schiff of een voorproefje van onze keynote spreker op ons Symposium dat doorgaat op dinsdag 22 april 2014: Hoe de Zinkende financieële Titanic overleven!?

 

Belangrijke technicals:

       enkel voor abonnees, na te zien in de geactualiseerde sectie van de vermogens allocatie

EINDEJAARSAKTIE

Abonneer u NU tegen de huidige prijs en krijg 2 maanden extra (voor de verhoging op 1 januari 2014)  Klik op volgende link voor meer info   http://www.goldonomic.be/abonneren

Hou alvast dinsdag 22 April 2014 vrij voor Peter Schiff, Erik Geenen, Elmer Hogervorst, Manoj Chatlani en Francis Schutte. 

Reserveer nu al door een email te sturen 

klik op volgende link    http://www.goldonomic.com/contact

Hoe inschrijven ?

Abonnees hebben voorrang bij het inschrijven en krijgen een extra korting bij het vernieuwen van hun abonnement .

Inschrijven voor het symposium kan door :

 • Stuur ons een email om in te schrijven en te reserveren met duidelijke vermelding van SYMPOSIUM 2014 + uw naam, adres, email, telefoon nummer en beroep. Anonieme inschrijvingen worden NIET aanvaard en het aantal plaatsen is beperkt. Stuur een email via volgende link http://www.goldonomic.com/contact  
 • Betaling van Euro 575 op rekening BE28 7380 3220 3820 BIC/SWIFT KREDBEBB met duidelijke vermelding van SYMPOSIUM 2014 + uw naam, adres, email, telefoon nummer en beroep. Anonieme inschrijvingen worden NIET aanvaard en het aantal plaatsen is beperkt.
 • Elke inschrijving zal worden bevestigd per email en desgevallend per telefoon.
 • Ingeval het symposium om een of andere reden niet plaats vindt en ingeval een inschrijving niet wordt aanvaard, zal het bedrag (exclusief eventuele bankkosten) worden teruggestort.
 • Een screenprint of bewijs van uitgevoerde betaling en foto-ID zijn noodzakelijk om tot het symposium te worden toegelaten.

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Woensdag 11 December 2013 - Italië leeft een remake van de Franse Revolutie: Politie sluiten zich aan bij Demonstranten.


Geactualiseerde secties : Olie aandelen,

Volgende video clip hebben we al gepubliceerd, maar ik kan er niet genoeg van krijgen ... vooral met wat er gebeurt in Oekraïne, Thailand, en de opening van de EU-grenzen voor Roemenen en Bulgaren, ...

      

De dagen van de EU worden geteld. Dit banksysteem is ongelooflijk dom. Het systeem zal zichzelf naar beneden brengen ... de vraag is door wat het zal worden vervangen! Als men blijft stemmen voor de verschillende partijen die - eenmaal aan de macht - precies hetzelfde lijken : allemaal dezelfde honden met een verschillende kleur van de kraag ...

       

Frankrijk kan heel goed uiteindelijk de achilleshiel zijn van de EU-zone. Frankrijk is failliet en dit is het grootste geheim van de EU. Het tweede grootste geheim is dat Frankrijk wordt bevolkt door 4-5 miljoenen moslim ... en deze nemen NEE niet aan als antwoord.

In Italië sluit de Politie zich aan bij de demonstranten ... een remake van de Franse Revolutie? Wij de mensen zijn FED-UP en binnenkort zullen Politici en bankiers de speelbal worden ... en zullen geen veilige schuilplaats vinden.

  

EINDEJAARSAKTIE

Abonneer u nu tegen de huidige prijs en krijg 2 maanden extra (voor de verhoging op 1 januari 2014)  Klik op volgende link voor meer info   http://www.goldonomic.be/abonneren

Hou alvast 22 April 2014 vrij voor Peter Schiff, Erik Geenen, Elmer Hogervorst, Manoj Chatlani en Francis Schutte.

Reserveer nu al door een email te sturen  klik op volgende link    http://www.goldonomic.com/contact

Abonnees hebben voorrang bij het inschrijven en krijgen een extra korting bij het vernieuwen van hun abonnement .

Inschrijven voor het symposium :

 • Stuur ons een email om in te schrijven en te reserveren met duidelijke vermelding van SYMPOSIUM 2014 + uw naam, adres, email, telefoon nummer en beroep. Anonieme inschrijvingen worden NIET aanvaard en het aantal plaatsen is beperkt. Stuur een email via volgende link http://www.goldonomic.com/contact
 • Betaling van Euro 575 op rekening BE28 7380 3220 3820 BIC/SWIFT KREDBEBB met duidelijke vermelding van SYMPOSIUM 2014 + uw naam, adres, email, telefoon nummer en beroep. Anonieme inschrijvingen worden NIET aanvaard en het aantal plaatsen is beperkt .Elke inschrijving zal worden bevestigd per email en desgevallend per telefoon.
 • Ingeval het symposium om een of andere reden niet plaats vindt en ingeval een inschrijving niet wordt aanvaard, zal het bedrag (exclusief eventuele bankkosten) worden teruggestort.
 • Een screenprint of bewijs van uitgevoerde betaling en foto-ID zijn noodzakelijk om tot het symposium te worden toegelaten.

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Dinsdag 10 december 2013 - Goud is een zeepbel die niet lijkt te willen gebeuren....


Geactualiseerde sectie : Wereldbeurs indices

(klik om te vergroten) Vorige week hadden we een ongekende aankoop van een grote hoeveelheid van $ 3000 goud callopties op de december 2015 vervaldatum. Deze verrassende ontwikkeling deed zich voor in de COMEX goud optiemarkt verleden week. Afgelopen woensdag, de december 2015 goudopties contract met een contractprijs van $ 3000 per ounce was het meest actief verhandelde contract van een maand en van elk niveau.  7250 calloptie contracten werden gekocht, betekenend potentiële fysieke vraag naar 725.000 ounces. Degenen die een call optie bezit van dit contract zou het recht hebben om 100 ounces goud te kopen tegen de overeengekomen prijs op de vervaldag in eind november 2015. Het is echter niet nodig voor degenen die deze callopties op $ 3000 gekocht hebben om twee jaar te wachten of tot goud  $ 3.000 zal bereiken om voor hen enorme potentieel winst te maken.

Ik weet niets over de beurs en ik heb niet genoeg geld om onroerend goed te kopen, dus ik dacht dat goud de veiligste keuze is. een Chinese vrouw

Centrale bankiers starten niet alleen met goud te kopen .. maar ze kopen nu ook aandelen ... en waar denk je dat het grootste deel van de World Gold reserves naar toe stromen !?

 

Wie maakt de prijs van goud? ... de centrale bankiers of het Oosten?

 

 

 Hou alvast 22 April 2014 vrij voor Peter Schiff, Erik Geenen, Elmer Hogervorst, Manoj Chatlani en Francis Schutte. 

Reserveer nu al door een email te sturen 

klik op volgende link    http://www.goldonomic.com/contact


Hoe inschrijven voor het symposium?

Abonnees hebben voorrang bij het inschrijven en krijgen een extra korting bij het vernieuwen van hun abonnement .

Inschrijven voor het symposium :

 • Stuur ons een email om in te schrijven en te reserveren met duidelijke vermelding van SYMPOSIUM 2014 + uw naam, adres, email, telefoon nummer en beroep. Anonieme inschrijvingen worden NIET aanvaard en het aantal plaatsen is beperkt. Stuur een email via volgende link http://www.goldonomic.com/contact
 • Betaling van Euro 575 op rekening BE28 7380 3220 3820 BIC/SWIFT KREDBEBB met duidelijke vermelding van SYMPOSIUM 2014 + uw naam, adres, email, telefoon nummer en beroep. Anonieme inschrijvingen worden NIET aanvaard en het aantal plaatsen is beperkt.
 • Elke inschrijving zal worden bevestigd per email en desgevallend per telefoon.
 • Ingeval het symposium om een of andere reden niet plaats vindt en ingeval een inschrijving niet wordt aanvaard, zal het bedrag (exclusief eventuele bankkosten) worden teruggestort.
 • Een screenprint of bewijs van uitgevoerde betaling en foto-ID zijn noodzakelijk om tot het symposium te worden toegelaten.

 

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag 9 december 2013 - Onmogelijk om een schaap te scheren als het blijft rondlopen


Geactualiseerde sectie : VS DOLLAR (zie sectie in de vermogens allocatie)

Olivier Delamarche legt het precies uit zoals ik het zie! Als u het nog steeds niet wil begrijpen en / of weigeren te geloven dat dit verhaal een zeer slecht einde zal hebben, MOET je de videoclip bekijken. Als je het begrijpt, bekijk het toch en zendt en deel het met de leden van uw familie en uw vrienden die nog steeds leven in ontkenning en onwetendheid ... met de complimenten van Goldonomic. De videoclip is in het Frans en de automatische ondertiteling (CC)is helaas van slechte kwaliteit ...

Een van de beste educatieve videoclips van 2013

Wie houdt de Wereldwijde SCHULD!? Dat ben jezelf ... het zit in je portemonnee, op uw bankrekening, uw pensioenfonds, uw levensverzekering ... De dag dat deze schuld niet is gehonoreerd, de dag dat het financiële systeem failliet gaat, de dag dat we hyperinflatie hebben, .... dat zal de dag zijn dat de kudde ziet dat de keizer geen kleren aan heeft en zal het "GAME OVER" zijn! De Hyperinflatie zal schuiven in een ernstige deflatie als de Triljoenen Schuld waardeloos worden. Uitsluitend bedrijven met reële activa (Low Order Kapitaalgoederen), Goud en Zilver zal je in staat zijn om financieel te overleven. Schuld en geldcreatie hebben een exponentiële .... dus de kans dat het systeem kan en zal overleven na 2020 zijn ZERO geworden.

 

 In een strijd om te overleven, hebben overheden en centrale bankiers het algemene niveau van de rente naar beneden gedrukt tot absolute historische minima. Door dit te doen zijn de Wereld Obligaties/Treasuries DE ABSOLUTE ZEEPBEL geworden! Belangrijk is om te begrijpen wat geld van vandaag is, hoe het wordt gemaakt en dat in de vroege dagen geld een Overheids Obligatie was.

Verenigd Koninkrijk 1730 tot 2010 Frankrijk 1740 tot 2012 USA 1790 tot 2012

 De Franse Revolutie en de Assignats (samen met de Weimar revolutie ) zijn waarschijnlijk de bekendste westerse voorbeelden van Fiat papiergeld dat steeds waardeloos is geworden . Merk op hoe de rente piekte tijdens het dieptepunt van de crisis . Tijdens de revolutie echter bleven de Fransen hun Soldaten betalen in GOUD! Sinds het begin van 1970 is de rente nog nooit zo laag geweest als ze nu is. In de Verenigde Staten was het laagste 1.7 % ( de Tweede Wereldoorlog ). In 1981 stopte Volcker een potentieel gevaarlijke financiële en economische crisis en een op hol geslagen inflatie door de rente naar 15 % te brengen . Sindsdien daalde de rente in de hoop dat goedkoop geld de economie opnieuw zou aanzwengelen en om regeringen zich te laten ontdoen van de schuld . In plaats daarvan accumuleerden Overheden meer schulden en de economie starte niet opnieuw op ( omdat het algemene niveau van de schuld te hoog is ) .

De mensen houden de schuld : Indien en wanneer de rente weer gaan stijgen , zullen regeringen geen alternatief hebben en toegeven dat ze en als gevolg daarvan ook de mensen failliet zijn ... zal Fiat Money , Treasuries en alle derivaten automatisch waardeloos geworden zijn !

Dit heeft belangrijke implicaties voor beleggers .... meer in de abonnee sectie ...


EINDEJAARSAKTIE


 

Abonneer u nu tegen de huidige prijs en krijg 2 maanden extra

                                                                                                                  (voor de verhoging op 1 januari 2014)

Klik op volgende link voor meer info   http://www.goldonomic.be/abonneren

happy holidays
Binnen enkele dagen krijgen onze abonnees alle info over het Symposium

"How to survive the sinking financial Titanic"

met Peter Schiff, Erik Geenen, Elmer Hogervorst,.......en kunnen dan ook als eerste inschrijven

 peter  Erik Geenen elmer hogervorst 

 

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Vrijdag 6 December 2013 - The Nile (denial) is the longest river in the world - The bitcoin crashes another 40% as China bans it -


Geactualiseerde secties :  

Het Stockholm syndroom? Glaubensunwilligkeit ? Luiheid ? Sinds ik begon te werken in de financiële sector ... en dat is sinds de jaren 1970 heb ik gezien en ervaren dat in het beste geval een maximum van 10 % van de beleggers / bevolking begrijpt wat er gebeurt en kunnen zien door de rookgordijnen van overheden en bankiers ... en zich voorbereiden. De kudde begrijpt niet wat er gebeurt , of  wil het niet begrijpen en blijft belegd in instrumenten die uiterst gevaarlijk zijn ... ( de meeste instrumenten geven de indruk zeer veilig te zijn ) . Deze investeerders zijn vooral verleid door investeringen die een beter dan gemiddelde intrest betalen ... zelfs als zodanig betekent dat het risico hoger is dan gemiddeld . Heel moeilijk voor velen is ook te stoppen om de prijs vast te stellen van veilige investeringsinstrumenten in Fiat Money ... Veel beleggers zijn ervan overtuigd dat ze slecht belegd zijn bij het zien van een papier prijsdaling ... dit is niet altijd zo. Zeker niet vandaag. Om een ​​of andere reden kan de kudde niet denken voor zichzelf en zelfs in tijden van crisis weigert het en is  niet in staat  om de juiste investeringsbeslissingen te nemen .

De dollar is te groot voor een regering om te manipuleren wat de trend betreft. Het Exchange stabilisatie fonds zal proberen te ondersteunen, maar dat is niet genoeg om de trend te veranderen.

 De Gold shorts op de COMEX hebben een probleem. Het probleem is namelijk dat er niet genoeg geregistreerd goud is om alle warrant transfers te dekken. Dat betekent shorts moeten scharrelen om geregistreerd goud te vinden, of om eligible goud te vinden dat ze kunnen overbrengen in registered goud. IMO, dit wordt aangegeven door hoe weinig van de uitstaande futures daadwerkelijk is afgegeven voor de levering na 3 dagen in de leveringstermijn (~ 20%). Ongeacht wat de 21e eeuw Gold Pool, Bernanke en Draghi doen, ze kunnen de natuurlijke marktwerking niet beïnvloeden. Hoe lager de prijs van goud, hoe minder aanbod (mijnen verplaatsen de productie naar erts met een hoger goudgehalte en / of  beperken). De fysieke vraag blijft echter stijgen .... Niet eens Bernanke, Yellen, of al het papier Gold ETF's in de wereld is in staat om veel te doen om de goudprijs te onderdrukken om hun reële waarde  te bereiken als de productie lager zal zijn, en wanneer de eisen, vooral door China, nog steeds in de honderden tonnen per jaar is.

Belangrijk technicals:

                   zie abonnee sectie

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU.............om u te abonneren KLIK HIER

EINDEJAARSAKTIE

Abonneer u nu tegen de huidige prijs en krijg 2 maanden extra ( voor de verhoging op 1 januari 2014)

Binnen enkele dagen krijgen onze abonnees alle info over het Symposium "How to survive the sinking financial Titanic" met Peter Schiff, Erik Geenen, Elmer Hogervorst,.......en kunnen dan ook als eerste inschrijven

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Donderdag 5 December 2013 - Plunderingen in Argentinië en Detroit failliet -


Geactualiseerde secties :  ZAR-Gold & ZAR/$/€ , Krona-Gold , Krona-HUI & Krona/$/€ , Renminbi-Gold , Rupee-Gold

Gezien het feit en alle redenen dat goud steeg van 2001 tot en met 2011 nog van kracht zijn, ben ik ervan overtuigd dat de huidige correctie in goud de opstelling is voor een tweede grote golf-en, uiteindelijk, een echte gouden manie van historische proporties.

Crisis neemt een veel langere tijd dan je denkt, en dan gebeurt het veel sneller dan je zou hebben gedacht -. Rudi Dornbusch, econoom

De enige manier om je te beschermen, is om fysiek goud te hebben in een kluis ( NIET in een BANK kluis!!) Mensen stoppen met roken eens geadviseerd  door hun medische Arts ... waarom blijf je dan de leugens geloven die bankiers en politici verkopen? De meerderheid van de economen en Goldonomic weten dat dit verhaal een slecht einde zal hebben .... Zelfs sommige politici geven dit toe  ... dus PLEASE ACT NOW! Niet alleen moet je goed geïnvesteerd zijn, maar uw vermogen MOET buiten POLITIEK bereik gehouden worden voordat we controle op het kapitaal hebben. Per definitie zullen kapitaalcontroles niet en nooit worden aangekondigd door de autoriteiten en Mainstream media ... ze komen als een verrassing .... als een dief in de nacht.

   

Antwoord op het raadsel hieronder komt morgen of overmorgen (abonnees zullen de informatie in de dagelijkse update van vandaag terug vinden)

Belangrijk technicals:

zie abonnee sectie

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU.............om u te abonneren KLIK HIER   

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Woensdag 4 December 2013  - Bitcoin is een arme en slechte ersatz voor Goud en wat erger is, het heeft alle karakteristieken van een Ponzi scheme


Geactualiseerde secties :  Swiss-Gold & Swiss/$/€ , Can-Gold & Can$/€/$ , ¥-Gold & ¥/€/$ , £-Gold & £/$/€

Bitcoin is net als het moderne Fiat Geld een Ponzi Scheme en daarom is de wet van Gresham volledig actief geworden. Terwijl het slecht geld (Fiat papiergeld, bitcoins, papier goud, ....) in omloop groeit, verlaat het goede geld (fysiek goud)  de open markt en verdwijnt in private en publieke Kluizen ... en wordt niet meer verkocht ....

Het draait allemaal om de waarde. Wet van Gresham is actief onder onze ogen: het slecht geld (bankdeposito's, papiergeld) vervangt het goede geld (goud). Dat geldt zelfs voor  'papier goud'.

Technisch bouwen Goud en ook Zilver nog steeds aan een bodem. Per definitie gebeurt het maken van een bodem altijd op kritieke niveaus. Positief is dat de GLD en SLV (goud en zilver ETF's)  hun breakouts houden.

Waarom in hemelsnaam verlaagde Draghi de Europese basisrentetarieven? Kredietvraag door ondernemingen daalt tot -19,3%, de vraag naar krediet door huishoudens daalt met 5% (oktober 2013 cijfers). Jeugdwerkloosheid in Zuid-Europese landen blijft zeer hoog op 58%. Je hoeft niet een Einstein te zijn om te zien dat het beleid van lage rente en het drukken van geld gewoon niet werkt en dat we geen herstel hebben!?

Er zal geen herstel zijn, noch in de Verenigde Staten noch in Europa, niet in Japan, niet in Engeland!

 

Electrawinst presents......

 

Binnen enkele dagen krijgen onze abonnees alle info over het Symposium "How to survive the sinking financial Titanic" met Peter Schiff, Erik Geenen, Elmer Hogervorst,.......en kunnen dan ook als eerste inschrijven

 

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU.............om u te abonneren KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Dinsdag 3 December 2013 -  het grootste deel van het nieuws van vandaag is alleen voor abonnees -


Geactualiseerde secties : $-Gold , Silver , €-Gold & €/$ , Aussie-Gold & Aussie/$/€ ,

Dit is hoe we twee keer per dag een Gold-fix hebben in Londen: Aan het begin van het gesprek, de aangewezen voorzitter - de baan roteert jaarlijks tussen de vijf banken - geeft een cijfer dicht bij de huidige spotprijs in dollars voor een ounce goud. De firma's dan verklaren hoe vele bars van het metaal zij willen kopen of te verkopen tegen die prijs, gebaseerd op orders van klanten en voor eigen rekening. Als er meer kopers zijn dan verkopers, is de vanaf prijs verhoogd en het proces begint opnieuw. De gesprekken worden voortgezet tot het kopen en verkopen bedragen binnen 50 bars, of ongeveer 620 kilogram, van elkaar. De procedure wordt twee keer per dag uitgevoerd, om 10:30 en 15:00 in Londen. Prijzen worden gezet in dollars, ponden en euro's. Vergelijkbare meters bestaan ​​voor zilver, platina en palladium. De handelaren relais shifts in vraag en aanbod naar klanten tijdens de gesprekken en nemen verse bestellingen om te kopen of te verkopen als de prijs verandert, volgens de website van de London Gold Fixing markt, die de resultaten van de fix publiceert.

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU.............om u te abonneren KLIK HIER  

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag 2 December 2013 - onder constructie - Bitcoin is de Tulpen manie van de 21 ste eeuw


Geactualiseerde secties :  Gold & Silver share fundamentals

Koop GEEN Bitcoins. Als u er heeft, verkoop deze vandaag ... voor de FIAT prijs crashes ...Bitcoin is eigenlijk alleen een technologisch fenomeen dat omhoog werd geboden tot extreem overkochte niveaus en is duidelijk in een ernstige zeepbel. Een van de vele problemen met de Bitcoin is dat het wordt ondersteund met niets, net als alle fiat valuta. Goud is de enige echte valuta en  zal haar rol blijven spelen om als een middel van het behoud van waarde te dienen. Goud versus Bitcoin is echt een gekke propositie.

Als u behoort tot de menigte, die gelooft dat goud nog verder naar beneden gaat gaan, en dat goud over zijn hoogtepunt is en nooit zal herstellen, moet je alle aandelen die u bezit verkopen en investeren in iets positiefs, zoals Bitcoin. Met een beetje geluk kunt u de bodem grijpen in Goud en de top in Bitcoin.

 

Zullen ze uw Zilver confisqueren? ... Ze hebben The Templar's gemarteld om hun goud te krijgen ... politieke autoriteiten zijn niet beter dan op het moment van Philip le Beau, Napoleon, Hitler, ...... de kudde,  mensen hebben NIETS geleerd . Als Autoriteiten zo oneerlijk zijn dat ze daadwerkelijk geld drukken uit het niets om hun schulden te betalen, ....

    

China's netto goud-invoer uit Hongkong klom naar het op één na hoogste niveau record in oktober, tot bijna 130 ton, en kwam boven de 100-ton voor een zesde maand op rij. Hoe rijker de Chinese middenklasse, hoe meer goud ze zullen kopen. In tegenstelling tot de Amerikanen en Europeanen, kopen Chinezen als de prijs laag is .... Europeanen en Amerikanen kreunen, klagen, .. en voel zich ziek en gestresst omdat de nominale prijs van goud (= denkbeeldige papier prijs) niet meer omhoog gaat en verteren de upleg van 2004-2011.

Geen intelligente zet om een "kleine overheid werknemer" een boek te laten schrijven over economie en een aantal van de dwaasheden toe te passen die de man heeft gepubliceerd (zoals QE). 

In zijn meesterwerk "The General Theory of Employment, Interest and Money", verwees John Maynard Keynes naar wat hij noemde de "euthanasie van de rentenier". Keynes stelde dat de rente diende te worden verlaagd tot het punt waar het volledige werkgelegenheid verzekerde (door middel van een toename van de investeringen). Tegelijkertijd erkende hij dat een dergelijk beleid waarschijnlijk het levensonderhoud, van degenen die van hun beleggingsopbrengsten leven, zou vernietigen. Gepubliceerd in 1936, kon hij niet weten dat zijn boek bedoeld om de gevolgen van een beleid dat, driekwart eeuw later,  op ieders lippen zou liggen. Welkom in de 21e eeuw, QE. en negatieve reële rente.

 Belangrijk technicals:

                        zie abonnee sectie onder vermogens allocatie

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU.............om u te abonneren KLIK HIER   

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.

 

 

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."
Cron Job Starts