Het einde van de vrije meningsuiting in de EU!

Deze email bevat graphics, kan je deze niet zien, bekijk dan het bericht met je browser.
 
 
Goldonomic TOP newsletter  

Deze wet betekent het einde van de vrije meningsuiting in de EUSSR

AVG mei 2018Weinig mensen weten dat vanaf 25 mei er 'de facto' een einde komt aan alle amateur fotografie in het openbaar, en aan elk nieuws dat op internet wordt gepubliceerd.

Dan gaat namelijk de nieuwe Brusselse gegevensbescherming verordening (AVG) in. Dat betekent dat iemand die op straat een foto maakt, of op een feestje, of bij een voetbalwedstrijd of concert, of een vakantiefoto op bijvoorbeeld het strand, en niet de toestemming heeft van alle personen die op de foto terecht komen, extreem hoge boetes kan krijgen, tot wel €20 miljoen per overtreding.

De ware reden is dat de EU op ronduit fascistische wijze probeert te voorkomen dat er steeds weer foto’s en filmpjes van de keiharde gevolgen van de massa immigratie en islamisering van onze landen –zoals terreuraanslagen, misdaden en ander agressief wangedrag- op het internet worden geplaatst.

Foto’s en filmpjes op straat, van huwelijksfeestjes, van een sportwedstrijd, van een concert, het diplomazwemmen van uw kind, een verjaardagspartijtje, een dagje op het strand, aan de boulevard – over precies twee weken u kunt het allemaal vergeten. Als er ook maar één persoon op uw foto komt die dat niet wil, dan loopt u het risico op een krankzinnig hoge boete.

Smartphone camera kan uit, digitale camera kan de kast in. Het gaat niet enkel om het plaatsen van zo’n foto of filmpje op uw blog of Instagram, of persoonlijke website. Ook het opslaan in een persoonlijke map valt onder de nieuwe verordening. Omdat het in de praktijk vrijwel onmogelijk is om de schriftelijke toestemming van onbekende mensen te krijgen voordat u een foto gaat maken –zeker als het om een massa mensen op een feestje, in een drukke straat, tijdens een concert etc. -, kunt u de foto functie van uw smartphone over 2 weken wel uitzetten, en uw dure digitale camera in een kast opbergen.

In Turkije worden de journalisten opgesloten, in de EU worden ze met torenhoge boetes de mond gesnoerd. Ook uitzonderingen mogelijk voor media en officiële journalisten die als klankkast van de overheid functioneren.  EU lidstaten hebben de mogelijkheid om via nationale wetgeving de nieuwe AVG aan te passen. Zo hebben Zweden en Oostenrijk al aangekondigd om voor mediabedrijven en officiële journalisten uitzonderingsregels in te voeren.

Privacy verklaring op website. Onder de wetgeving valt ook het opslaan van IP-adressen en emailadressen door websites en blogs. Cookies vallen duidelijk ook onder deze wetgeving. Met andere woorden, door de AVG wetgeving is de overheid erin geslaagd van haar natte droom een realiteit te maken en krijgt ze een 'de facto' de volledige controle over het INTERNET.

Alle niet gewenste, niet politiek-correcte meningen op het internet kunnen vanaf 25 mei 2018 gewoon  verbannen worden.

Totalitaire fascistische dictatuur. De wereld is in een  systeem terecht gekomen waar de overheid bepaalt wat u wel en niet mag schrijven, denken en zeggen, en nu ook wat u wel en niet op de foto mag zetten, en waar u zich niet openlijk tegen mag verzetten (met name tegen de door Brussel besloten massa immigratie van tientallen miljoenen moslims naar Europa, de totale daaraan verbonden islamisering van ons werelddeel, en natuurlijk de EU Brussel zelf). Dit kan met recht een totalitaire, fascistische dictatuur - die haar onderdanen met steeds hardere hand onderdrukt - worden genoemd.

In het voormalige Oostblok (USSR) was het fotograferen van stations, vliegvelden en alle door het communistische regime aangewezen ‘objecten’ eveneens ten strengste verboden. In 1989 werd de val van het IJzeren Gordijn gevierd, maar in werkelijkheid werd dat Gordijn niet opgeheven, maar door de eurocraten stapsgewijs over heel Europa uitgebreid. In realiteit hebben we vandaag zelf meer EUSSR in het Westen dan destijds in de USSR.

De politiek is de spiegel van het volk. Dit allemaal is met onze eigen instemming mogelijk gemaakt, want wij blijven iedere keer weer op dezelfde partijen stemmen die de zeggenschap over ons eigen land en volk uit handen geven aan een clubje ongekozen globalisten in Brussel, wier belangrijkste doel is iedere onafhankelijke natie-staat in Europa totaal uit te wissen, en een einde te maken aan alle persoonlijke vrijheden. De uitdrukking die zegt dat een beschaving sterft door collectieve zelfmoord, is hier passend.

Zoals elk weekend het geval is, werden er op de Goldonomic.be site tal van secties en grafieken bijgewerkt. Interessant en aktueel zijn de ENERGIE-SECTIES: Olie, Aardgas, Uranium, Steenkool, Zonne-energie en Zeldzame metalen. Mis deze koopsignalen niet!....abonneer je nu..klik hier.

Een fijne dag toegewenst,

Het Goldonomic Team


 meer op: www.goldonomic.be & goldonomic.nl   twitter logo 30 x 30 - linkedin logo 30 x 30 - volg ons op Twitter en Linkedin

disclaimer NL

Geen belangstelling meer? Unsubscribe

Powered by AcyMailing