Log in om in te schrijven voor dit abonnement

Geselecteerd abonnement

2 jaar abonnement

  

$ 999

 Voor  2 jaren

Goldonomic – Speciale prijs voor trouwe abonnees! Abonneer je voor 24 maanden voor slechts $599. Goed voor toegang tot volledige site en onze dagelijkse updates, onze kaars en Point & Figures grafieken met annotaties en meldingen.

Wij bespreken alle belangrijke financiële markten: FOREX, GOUD & ZILVER, ENERGIE sector, Obligaties, Grondstoffen, AANDELEN en VASTGOED

We bekijken de financiële markten vanuit een internationaal standpunt. Als abonnee kan je zelf ervaren hoe onze grafieken meer informatie verstrekken dan 1001 woorden.

In onze Archieven vind je informatie die terug gaat tot 2004 en we hebben voor onze abonnees een Academische Sectie waarin we uitleggen wat de Mainstream Media niet of fout uitleggen.

Je krijgt tevens toegang tot de  sectie met video's en met de lijst interessante lektuur.

Wij staan erop dat je als nieuwe abonnee een inleidend gesprek voert met een van onze experten zodat je sneller je weg kan vinden op een site die toch +500 pagina's telt. Dan wordt het ook gemakkelijker om snel die secties terug te vinden die voor jou relevant zijn.

  • Heb je problemen met het inschrijven? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Betaal je liever met een bankoverschrijving? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Abonnement wordt NIET automatisch hernieuwd.
 

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."
Cron Job Starts